Ідеальний тон для обличчя ;)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем pravovuk, 22 Січень 2010.

1. Smorodynka

Smorodynka Member

Відповідь: Ідеальний тон для обличчя ;)

Перепробувавши тональні креми різних фірм: L"oreal, Maybelline, Max Factor, Rimmel, я нарешті оприділилася на тональному кремі VICHY AERA TEINT- для нормальної і комбінованої шкіри. Також мала від VICHY - для сухої шкіри, але не сподобався він тим, що був досить густим. Тональний крем від VICHY для проблемної шкіри казали, що сушить шкіру. А VICHY AERA TEINT має легку текстуру і майже не помітний шкірі, надає шкірі матовості.

2. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Я б купляла через інтернет-магазин який вже довший час на ринку, напр. ось тут http://www.edp.kiev.ua/index.php?productID=17034
    або тут http://makeup.com.ua/product/11522/

3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Начиталась тут я всякого-всілякого:girl_curtsey:...і купила собі їх тоналку і пудру:girl_flirt: не скажу що тонак аж так супер невидно і несхоже на маску...але впринципі досить гарно лягає і тримається.Пудра-суперська.мені ідеально підійшла:girl_claping:.

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я теж нещодавно придбала цю пудру!І не сушить мені шкіру як інші:girl_claping:

5. Donna Flor

Donna Flor New Member

Я користуюсь Lancome - Teint Idole Ультра №02. Поки його обрала, перекопала купу відгуків про багато тоналок, дуже класний тон, цілий день тримається, непомітний, криє шкіру добре. Супер! Я задоволена. Купляла в Брокарді, але наступного разу буду брати в інеті, там на 100 грн. дешевше.

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, може хтось знає, а в Авен є мінерадьна розсипчаста пудра?

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

немає. тільки компакт

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Яка саме? Їх є декілька

Останнє редагування: 25 Лютий 2010
  9. Candygirl

Candygirl New Member

Користувалась Ланкоме (не підійшло - "загусте" для моєї шкіри), Мейбеллін не поганий, але теж потім моєму обличчю не сподобався:girl_crazy:. Зараз користуюсь тоналкою від Мері Кей - ну дуууууууже задоволена (тьфу тьфу):girl_spruce_up:

10. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Я теж цією тоналкою користуюся і дуже нею задоволена.

11. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А я в сестри пробувала тональний крем under 20, правда він не дуже маскує, але непомітний і легкий. Планую собі придбати, бо в принципі шкіра в мене не проблемна. Та ще зволожуючий, як кремчик.

12. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я теж його "потестила"- сподобався. Коли закінчаться всі мої- він буде наступний!

13. uliana

uliana Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, де можна придбати тон/пудру GORGEOUS?

14. rafaelka

rafaelka New Member

Прочитавши дописи, купила собі сьогодні розсипчасту пудру Loreal Alliance Perfect. В мене комбінована шкіра, розширені пори і інколи виникають прищики. Попробувала------, ніби супер. Гладенька шкіра. Лягає гарно, тільки акуратно треба наносити і не переборщити. Навіть не треба тоналки. Але час покаже. Єдине що мені не сподобалося, що в ДЦ де я купувала, були тільки 4 тона, і мені не сказали, що їх 8. Так що я вибрала з тих що було, надіюсь що добре підібрала, завтра подружки оцінять. Сама винна:girl_in_dreams:

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

І я собі таку купила...але щось не можу нею користуватись.. нерівномірно наноситься..я незадоволена.

16. Bonita

Bonita Member

В мене розсипчаста пудра від Арт-Деко, гарно лягає, рівномірний тон, хоча я не маю з чим порівнювати бо це перша пудра, яку купила і користуюся нею максимум раз на місяць.

17. mayscream

mayscream Well-Known Member

+1 за Віши Аера Тайнт, суперово лягає і не забиває пори. гарна тоналка за помірні гроші,як на мене. А пудру останню взяла Пупу запечену,начитавшись схвальних відгуків на косметичних сайтах. Пудра дійсно чудова, матує гарно, не виділється на шкірі та вигляд після неї доглянутий:girl_spruce_up:Але я користуюсь нею за допомогою пензлика, бо зі спонжем в мене ну чисто маска чомусь виходить, чи то руки маю криві, чи то в неї така фактура,не знаю:girl_smile:

18. бетменша

бетменша Well-Known Member

у мене зараз тональний lasting performance max factor. дуже добре маскує. у тих, у кого проблемна шкіра, раджу. досить густий, але я вдало підібрала відтінок і наношу його не на все обличчя, тому його не видно. а ще він дуже добре матує.
    пудра Рupa silk touch. досить приємна, але для жирної шкіри трохи заважка

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Мені дуже підходить тоналка від Nivea, але щоразу проблема знайти її. Хоч купуй з запасом... От знову в пошуках.

20. zetta

zetta Well-Known Member

а в мене чомусь проблема з тими пудрами...тiльки нанесу зразу лущиться шкiра, i так ту пудру видно(( i вiшi пробувала, i cухi.