Ідеальний тон для обличчя ;)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем pravovuk, 22 Січень 2010.

1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Ідеальний тон для обличчя ;)

На літо однозначно Dior Pure light кращий, а на зиму кращий Guerlain.:)

2. Soroka

Soroka New Member

DarkNess Я манхетен купую в магнусі на 1 поверсі "Парадокс" по 38 грн.
    користувалась і лореалем,діором,віші,мейбелін і жоден так мені не підійшов як тіки манхетен "pure matt":girl_curtsey:

3. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Так , дешевше, але їх не порівняти по якості!!!!!!!! guerlain -дуже якісна косметика.

4. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

користуюсь MaXfactor Lasting Performance, мені подобається.Колись мала Lancome(правда не знаю який точно) то він мені занадто рідкий. Хотіла б спробувати щось із Лореаль або інших фірм,але маю дуже блідо-білий колір шкіри,тому тон знайти важко,вони мені всі жовтуваті.MaXfactor Lasting Performance-тон 100 Fair.

5. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я так само не використовую тональний ,або пудру на кожний день. Але якщо якась подія, то моя шкіра завжди виглядає неперевершено. Я вже як шість років не зраджую моїй улюбленій крем-пудрі Шанель (ссилка внизу). У мене комбінована шкіра, зимою більш схильна до сухості. Текстура в цій крем-пудрі досить густа, але ідеально лягає на шкіру. Мінуси, це те що вона досить дорога (десь 50 у.о.),але хватає її мені на 1-1,5 роки, і купую постійно закордоном, чомусь вагаюсь купувати в Україні.
    http://www.edp.kiev.ua/products_pictures/c/mat lumiere 100_2.jpg

6. pravovuk

Лореаль гірший від MaXfactor, по моїм відчуттям. Краще вже міняйте на DIOR чи CHANEL.Це якщо є сенс взагалі міняти. ;)

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я користуюсь Норматентом від Віши. Але хоче\у перейти на мінеральну пудру лореаль або MaXfactor. Може хтось коритсувався чимось з того, цікаво почути ваші відгуки.

8. TanyaB

TanyaB New Member

Користуюсь тональним від Віші норматен ,шкіру маю комбіновану схильну до жирності
    то мені цей тонак просто супер.Шкіра цілий день свіжа, не блистить ,мені це важливо
    тому що не люблю на протязі дня підправляти макіяж.А з вибором коліра проблем немає.:girl_curtsey:

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Я маю в мене від неї прищі вискакують,а від Віші ні.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я зараз маю отаку тональну основу. Мені її купили в Німеччині, коли потрібно було робити на сцену макіяж яскравіший. Але це не є якась спеціальна сценічна косметика. Тому нею я і зараз користуюся. Така класна тоналка! Ніжна текстура, не забиває пори, лице таке стає шовковисте. Так шкода, що в нас не продають продукцію цієї фірми....
    Тональна основа-всередині і коробочка
    [​IMG][​IMG]
    А поверху трохи припудрюю їхньою пудрою, бо трохи шкіра блищить після тої тоналки-
    [​IMG][​IMG]
    Я все ще вірю і надіюся, що коли-небудь та косметика у нас з'явиться, бо вона є всюди, окрім нас...

10. kati

kati Well-Known Member

Йшла з твердими намірами смпробувати пудру і тональний Авен....але судьба, в двох аптеках не було асортименту,то купила тональний Віші норманент- дуже задоволена...легенький, непомітний.
    А пудру і румяна взяла мінеральні росипчасті артдеко, теж наразі дуже задоволена.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А де їх можна придбати?

12. kati

kati Well-Known Member

я В Іміджі купувала

13. Siania

Siania Love Life

Дуже сподобався цей тональний. Ріденький, для сухої шкіри, виконує функцію зволоження.
    Зараз у мене Loreal alliance perfect, абсолютно задоволена, важкості не відчуваю, ріденький, гарно наноситься.
    Користувалась ще Макс фактором, і Мері кей, то на 4- з 5-ти.
    А от цей тональний мені категорично не підійшов, покривався плямами (але думаю то так не у всіх, бо мабуть хтось ним користується...)

14. kati

kati Well-Known Member

я користувалась минулої зими...і мені він дуже подобався:))) Так, то все дуже індивідуально...

15. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

я ще такий тональний дуже люблю

16. pravovuk

Я такою теж задоволена:girl_in_love:

17. olekolia

olekolia миється в бані

А в мене тональний ф-ми Amway,дуже гарний і зовсім його не видно обличчі.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я купила колись і в мене лежав рік, поки не спробувала. Справді супер ( в мее ріденький в шкляній пляшечці), на обличчі непомітний і лягає легко. Крім того в мене лежить Chanel - дуже густий і висихає моментально, щоб його нанести треба бути професіоналом, інакше отримаєш тільки розчарування. Є Lancome, він трошки повільніше сохне, але теж густий і підходить для вечірного макіяжу

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дівчата, підкажіть де в нас у Львові можна придбати косметику guerlain?:girl_cool:

20. bora

bora Well-Known Member

В Брокарді.

Теж мала колись тональний Amway. А тепер їхні консультанти не відстають) Тональний добрий, але ще раз звернутись боюсь)))