Ідеальний тон для обличчя ;)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем pravovuk, 22 Січень 2010.

1. MissO

MissO Well-Known Member

Це той яйцеподібний спонж.

2. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Ага ,це так по нормальному називається))Буду знати:girl_wink:І за скільки ви його замовили?

• Подобається Подобається x 1
  3. marianast

marianast Well-Known Member

Дуже класно і швидко. Я собі з алі пензлик для тонального замовила, дуже тішусь. Яйцеспонж теж файний, але мені пензлик значно швидше, простіше і

4. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

це і є якраз той спонжик, просто по моднячому названий)))

5. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Особисто я дуже задоволена пудрою Фльор 2 в 1. Це пудра з ефектом тонального крему. Дуже зручно літом і взагалі на всі випадки життя ))) Важливо просто правильно підібрати тон.

6. kristas

kristas Well-Known Member

Домазюкала я нарешті ВВ від Мейбелін. Пора купувати щось нове. Так вихвалювала СС від Люміне :) але знову задумалась над чимлось іншим. Вчора бюті-блогерша хвалила СС від Боржуа, от я і задумалась... (на Мейкапі він суттєво дешевший ). Що скажете про нього? Рижить? Сушить?

7. Stroga

Stroga Well-Known Member

мені особисто важко було підібрати відтінок, бо коли наносиш спершу здається добре, а проходить час, окислюється і рижіє, але носиться дуже добре і текстура хороша

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Мені СС від Буржуа був добрий перших пару тижнів, а потім почас вильно сушити, при тому що шкіра в мене не суха - то аж шелушилось на лиці.

9. Stroga

Stroga Well-Known Member

хм, цікаво!...я просто ним не користуюсь кожен день, тому в мене такого не було. А Вам не рижить? бо я завжди з Буржуа беру 52 відтінок......а тут прийшлось взяти 51

10. Stroga

Stroga Well-Known Member

Забігала в брокард, як завжди в пошуку чогось новенького, і попала мені в очі італійська косметика Nouba, а саме її дві тональні основи, одна з дозатором, інша з носиком. Обидві тестила на руці, то дуже приємної легкої текстури, якраз мені здається підійдуть на літо, там ще спф50 (якщо не помиляюсь). Хтось має цієї фірми тоналки?

11. marianast

marianast Well-Known Member

Чи можна десь придбати пробники тональних VICHY? Прийшли з мейкапу пробнички в подарунок, Dermablend3d,щодо самого крему - не ідеально, трошки " заважкий" для моєї шкіри , але шкіра обличчя після нього суперова! Хотілось би щось підібрати цієї марки, але не наосліп.

12. dyzain

dyzain Well-Known Member

Тестила у Ватсонсі, то він мені якийсь рижий. Постійно користуюсь СС від Люмене. В нього колір кращий і він дійсно підлаштовується до кольору шкіри.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. vchitelka

vchitelka New Member

Користуюся зараз пудрою L'Oreal Infallible. Тон підібрати легко. Їх багато. Вперше взагалі злився з тоном шкіри. Зранку до вечора тільки раз-два серветкою зайвий блиск прибираю (там,де я зараз, і спека,і кондеї-повний жах для макіяжу). Але пудра лишається на місці без розводів і плям. Маскує добре,але для зовсім серйозного чогось потрібен консилер. Покриття від легкого до середнього. Пори не забиває,але підкреслює шелушіння. Варто зволожувати шкіру. Ну і спірне питання щодо дії спф. Шкіра під ним загоряє.

14. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

А напишіть мені будь ласка в приват конкретніше. Де купували, ціна, який тон, номер т.д. Я якраз в пошуку. Досі користувалася Оріфлеймом. Illuskin, тон Світлий бежевий. 30597. Непогана, але хочеться щось краще.

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Спробувала тональний Shiseido dual balancing foundation. Оцінка 5+ , не очікувала, що так мені сподобається, бо з доглядовою косметикою Shiseido не потоваришувала.

16. slobodianka

slobodianka Member

спробувала бб від люміне-він в одному відтінку і підлаштовується під колір шкіри-більш ніж задоволена - гарно вирівнює тон, невидимий на обличчі, в жару не пливе - дуже класний. на мейкапі була акція отримала також мінеральну пудру від люміне-вона з легким шимером, але на обличчі не видно, не як хайлайтер, так гарно пахне і ті блискітки "хальоності" шкірі надають. до того ж ціна в них не велика.

17. Nica

Nica Well-Known Member

мій ідеал пудра
    Chanel MAT LUMIÈRE, вже четверту маю і поки кращого не знайшла! Пробувала нещодавно мінеральну від Колор Карамель не підійшла плюс незручна в користуванні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. dyzain

dyzain Well-Known Member

Певно мого СС від Люмене з мене вже досить)) Маю третій тюбик. Так, він класний, ідеально підлаштовується не сушить, але таки помітила, що появляються підшкірні висипи ( чула відгуки, що таке від нього буває). Шукаю тепер СС від Bell. Підкажіть, будь ласка, де їх шукати, бо онлайн тон підбирати якось не альо, а відгуки хороші і ціна тішить.

19. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

багато і часто беру пробники в аптеці "Сімейна", що на пр.Шевченка (та, що біля ДС).

• Корисно Корисно x 1