Ідеальний тон для обличчя ;)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем pravovuk, 22 Січень 2010.

1. Latane

Latane Well-Known Member

В мене праймер від Інглот, в прозорій тубі. Вже роки 3 користуюся

• Подобається Подобається x 1
  2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

А добре вирівнює?

3. Latane

Latane Well-Known Member

4. Vinnytska

Vinnytska люблю....

В мене від Бенефіт
    База под макияж Benefit «That Gal», сравнение с MAC Prep+Prime отзывы — Отзывы о косметике — Косметиста
    Хороший, але бажано походити трошки дома,бо збирається в складочці під оком внизу.Раз забрав-більше не скупчується,такий парадокс.Можливо,просто маю таку будову ока.
    Але під герлегівський тональний не користуюсь,тому що тональний від Герлен - сама досконалість))

5. Ellelia

Ellelia Вереснева

Я маю, шикарна пудра. Справді класно тонує, тримається на шкірі добре, шовковиста текстура. Обовязково спробуйте, думаю ви не пошкодуєте.

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а який саме у вас?

7. Ellelia

Ellelia Вереснева

Від люміне з морошкою, класна база. Легка, можна й на кожен день.

8. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Guerlain Parure Dе Lumierе тон 2.

9. Smaylik

Smaylik Member

Постала необхідність у придбанні тонального крему. На кожен день користуюсь bb-ком, а на вихід хотілося б тональний.
    Шкіра комбі, хотілося б щоб він був матуючий, адаптовувався до кольору шкіри (без ефекту маски), та гарно маскував недоліки.
    Ціна до 300 грн.
    Дивилась в Ватсонсі, то пригляділа Макс фактор Колор Адапт, Макс фактор Ластінг Перфоменс, Лореаль Альянс перфект , Мейбелін Афінітон. Але була із малою і не мала можливості добре їх потестити.
    Хтось їх має, можете щось про них сказати? Або порекомендуйте щось інше в цій ціновій категорії.

10. Stroga

Stroga Well-Known Member

я люблю Буржуа 123, але це за умови, що якщо у вас жирна або комбінована шкіра, як у мене....для сухої краще тоді Буржуа Healthy Mix. Маю і люксові тоналки набагато дорощі, але вони мені такі капризні(((......зате на кожен день і коли спішу краще за Буржуа не знайшла........ще дуже хвалять Люмене СС, але я ще до нього не добралась. Майбелін, Лореаль і Макс фактор забивають мені пори і + їх підкреслюють і сушать біля очей (але це в мене просто комбінована і чутлива шкіра, а ще біля очей суха буває).

• Подобається Подобається x 2
  11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А мені класно підійшов Буржуа "Хеппі лайт", а його ніде в нас вже не продають:girl_cray: (або в нас немає, а закордоном є). Може хтось знає де такий ще можна купити?

12. Gentle

Gentle Well-Known Member

Купила собі недавно. Поки "юзаю" неінтенсивно, бо бб користуюся. Цей дійсно підлаштовується під колір шкіри. Маю відтінок 70 натуральний, чуть-чуть мені зараз затемний, але не критично. А як сонечко пригріє трохи, то буде якраз. Шкіра в мене досить світла, але не така аж дуже (як наприклад би могло бути якби була блондинкою).

13. Smaylik

Smaylik Member

от на Буржуа я не дивилась зовсім, бо у Ватсонсі на Зеленій в Арсені цієї ТМ немає. Сьогодні одила знову туди і так і нічого не купила. Від Афітону мене консультант відмовила, Максфактор Ластінг Перфоменс не було мого тону і Колор Адапт не було мого тону. Радили мені ще Люмене ось такий Тональный крем Lumene natural code Skin perfector | Отзывы покупателей , але також не було мого тону. Буду в Ашані, то зайду там в Ватсонс і гляну на Буржуа 123 (шкіра комбі), бо в інтернеті справді на нього хороші відгуки .

14. Bize

Bize Well-Known Member

Я колись користувалась, для комбінованої та жирної шкіри дуже класно підходив. Тепер знову собі купила, але зараз в мене на обличчі є ділянки, де суха шкіра (напевно старію, чи що:girl_crazy:), то перед нанесенням тонального крему потрібно дуже гарно зволожити, інакше підкреслить, що шкіра лущиться. Інших недоліків не знайшла, - гарно наноситься, зливається з тоном шкіри, легка текстура . Більше підходить для вирівнювання тону і маскування маленьких дефектів, прищики не приховає, надто легкий

15. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Дівчата ,а чим ви наносите тональні на обличя?Спонжами,кісточками чи пальцями?Чим краще.?А ще в мене подруга має такий спонж у вигляді яйця,то каже що він класно наносить тональний .Хтось має такий?

16. MissO

MissO Well-Known Member

Колись наносила яйцеподібним спонжем - результат супер, рівномірно наносилось, тільки один недолік - більший розхід тоналки. Потім почала частіше використовувати кісточки, теж гарний результат. Тут менше використовується тоналки, швиденько наноситься і за кистями мені якось легше доглядати, чи що. А пальцями не вмію взагалі, тоді кожну шелушиночку видно. Якщо шкіра шелушиться (чи як то правильно сказати?), то спонж- це маст хев.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Stroga

Stroga Well-Known Member

то все відносно і залежить від тонального, Буржуа я наношу пальчиками, швидко і він добре лягає, а от наприклад
    Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation тільки спонжем Real Techniques.
    Спонж дає тонший шар тонального і більше "розтушовує". Кісточкою мені щось не зручно наносити жоден з моїх тональних. Загалом спочатку потрібно вибрати улюблений тональний, а далі попробувати його наносити різним способом, а там вже як кому подобається і зручно, все індивідуально)

• Подобається Подобається x 2
  18. Luxury lv

Треба собі купити цей яйцеподібний спонж і спробувати ним наносити.Бо кісточкою щось не уявляю як це)

19. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Той бюті-блендер то класна штука. Замовила собі такий на пробу з Аліекспресс.

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk

20. Luxury lv

Бюті-блендер це що?:girl_blush2: