Ідеальний тон для обличчя ;)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем pravovuk, 22 Січень 2010.

1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Мала звичайний денний крем. Мені колись його косметолог порадила. То мені подобався.

2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

якщо люмене дорогуватий, то мейбелін ВВ теж гарний, і дешевше вполовину

3. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

не знаю, маю той мейбелін, мені він ніякий. Купила, лежить без діла, таке враження, що наноситься плямами.
    Мені бб підходить Віші Ідеалія і зараз маю Клінік, правда СС.
    А найкращий мені був, то буржуа СС крем. Така структура приємна, рівномірно наноситься.

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Не Ланком, але зараз юзаю Колор Ми silk skin. Дуже пристойно. Але купувала не в нас, замовляла з-за кордону.

5. kristas

kristas Well-Known Member

теж начитавшись позитивних відгуків про СС від Люміне, вперше купила по акції. Коли закінчився, пішла знову за ним, хоча ціна в 300 з копійками теж мені трохи ту мач...але він мені дійсно подобався..приємної текстури, гарно адаптовується, вирівнює структуру і тон шкіри. Але сьогодні вирішила таки спробувати ВВ від Мейбелін. Протестила на пів лиця Люміне, пів Мейбелін...якоїсь суттєвої різниці не бачу, може Люміне трохи матовіший, Мейбелінівський трошки жирніший. Ще колись мала ВВ від Вівєн Сабо..теж був непоганий..на рівні з цими.
    --- дописи об"єднано, 17 Січень 2016 ---
    Дивилась на гелі для брів від Люміне. Є коричневий (зараз акція на нього в Ватсонс), і прозорий гель. Але не було тестера, щоб глянути на щіточку. Ніхто не пробував?

• Подобається Подобається x 1
  6. solana rok

solana rok Well-Known Member

Мені bb від мейбелін чомусь з часом дає рижинку, хвилин 30 після нанесення

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

була в брокарді, тестила багато тональних. зупинилась на есте лаудер перфекціоніст, ціна 1300... на касі мене чекав дуууже приємний подарунок- на нього знижка і він коштує 600гр!! в броці зараз якась акція-знижки на 40-50-60% на деякі товари.
    тепер про сам крем. швидше флюід, бо легенький дуже, покривальна здатність хороша, шкіра оксамитова після нанесення, не жирніє зовсім.

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 3
  8. NutkaNezabudka

Віші точно кращий, але це я про дешевший варіант говорила

9. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я теж якось зайшла, коли там була знижка на все 40%. Ну думаю зараз прикуплю щось. Я приблизно знала, що хочу: крем від перших зморшок, пілінг кислотний. Чесно кажучи консультанти не змогли порадити ні-чо-го..:girl_nea:Так що якщо й щось вирішу там купувати, то тільки наперед вичитавши все в інтернеті

10. NutkaNezabudka

В Брокарді треба бути уважною, бо перед знижками у них подорожчанння((((

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Нікуся

була в броці в кк. то була чудова дівчинка консультант. не така "звичайна", а типу візажиста, бо мала спеціальний фартушок, з купою причандалів для візажу.

а я , там же, відкрила на телефоні мейк ап і летуаль і ціни моніторила.

• Креативно Креативно x 1
  12. Materynka

Materynka Well-Known Member

А під ВВ крем можна користуватись якимось доглядовим? Спробувала ВВ від SVR? то мені він гірший ніж від Ля рош позе.

13. Ellelia

Ellelia Вереснева

А чому ж ні, можна, навіть потрібно.
    Все за звичайною схемою: вмилися гелем, тонік, крем ( для декого термальна вода) і бб, тоді він і краще лягає. Особливо у кого суха шкіра, то так і краще, щоб перед бб був крем, хоча якщо підходить і без то можна й так, бб сам по собі зволожує і розгладжує шкіру.

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Під ВВ варто наносити праймер - він добре вирівнює шкіру і тон лягає значно краще. Мені подобаються корейські, зокрема Tony Moly і Missha.

• Корисно Корисно x 1
  15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Скажіть, будь ласка, а силікон в праймері дозволяє його наносити кожен день?

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Я тональним користуюсь зрiдка, тому i дозволяю собi пiд нього праймер. Але звiсно, на кожен день не рекомендувала б.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Grizli

Grizli Member

користуюсь зараз Clarins,то я задоволена,якість класна і що головне не має відчуття маски на обиччі, але ціна кусюча.

18. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Для мене вибрати тональний засіб - це справжня кара:dash1: Т-зона у мене жирна і лущиться шкіра, кожен засіб це ще більше підкреслює :cry:

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дівчата, натрапилаицілком випадково наивідгуки пупи пудри запеченоі. Пишуть, що запросто замінює тональний, маскує мілкі прищики і вирівнює тон.
    Мав хтось іі?

20. Нікуся

купила тональний, тепер для особливих випадків , шукаю праймер. такий ,щоб вирівнюв шкіру(пори,дрібні зморшки). похваліть свої...
    позитивні відгуки про праймери від e l f