Ідеальний тон для обличчя ;)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем pravovuk, 22 Січень 2010.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Ідеальний тон для обличчя ;)

Олеруся клікніть сюди, бо фото не можу знайти. але на щодень вам того щастя не рекомендую, я ним користуюсь годину в день + маски і спеціальний догляд ввечері вдома, бо шкіра би мені "подякувала"
    http://www.maxfactor-russia.ru/ru/products/Face/Foundations/Panstick/detail.aspx

2. bora

bora Well-Known Member

Угу, він відноситься до засобів тривалої дії, тобто в складі щось є, щоб 8 годин на обличчі триматись. А що це - не кажуть. Он в другому підвиді пишуть про силікон, вже нездорово. Як хочу гарного ефекту теж максфактором користуюсь, але в пошуках більш легкої косметики.

3. Капризуля

Капризуля Well-Known Member

Може хтось пробував тоналки Клінік, читала про них багато позитиву, хочеться почути ваші враження

4. Sweety Chocoland

Sweety Chocoland New Member

недоліки він добре приховує, але чомусь в мене на мобілці частина крему з лиця залишалась коли по телефону розмовляла...:girl_sad:

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ви щось не так прочитали:girl_smile: я написала що loreal дешевше ніж guerlain!

6. окса

окса Member

Я зараз користуюсь Клінік-для моєї шкіри це найкраще з того ,чим користувалась,це серед Мері Кей,Мебелін і Лореалю.

7. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Який саме?

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дуже дякую!!! вже знаю що то таке! хотілося б звичайно мати, наприклад, десь на вихід! бо у мене на дискотеках при тому неоновому світлі СТРАШЕННО всі веснушки помітні(чиста Пеппі Довгапаечоха), хоча при денному світлі далеко не такі яскраві!
    цікаво яка приблизна ціна... щось в ДЦ таких не бачила...

9. Soroka

Soroka New Member

10. окса

окса Member

Clinique superbalanced.купувала в Брокарді

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я перепробувала різні тональні крими, одині дуже рідкі а інші погано наносяться, зараз зупинилась на Діорі,http://buket.dp.ua/products_pictures/DiorSkin Icone 001 Transparent_2.jpg задоволена на 100%

12. pravovuk

Він стійкий?

13. bioland7

bioland7 Well-Known Member

От і я за Діорівські, не всі продукти Діор добрі, але тональний мені найбільше сподобався, правда мала пробник ось цього,що в вас, то він по текстурі був густішим, ніж мій Dior Pure Light.

14. Gentle

Gentle Well-Known Member

В мене зараз Мax Factor Сolor adapt. Як на мене, то зарідкий.... Не приховує всього, що я б хотіла приховати :)
    Дівчата, а під тоналку ви щось даєте? В сенсі якусь базу - щоб ліпше трималося..

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я б навіть сказала супер-стійкий!

Цей що у мене це крем-пудра, може тому й густіший!

16. DarkNess

DarkNess New Member

Ніколи не чула про якісь "бази". Перед тим, як наносити тональну основу, треба очистити шкіру, нанести звичний зволожуючий чи інший крем, потім, якщо потрібно замаскувати якісь недоліки, - коректор, і тоді тональний (бажано тоді, коли основний крем вже трохи впитався) і все. Ну і для остаточного закріплення я наношу ще пудру.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Скільки він коштує і чи в нас купували?

17. Gentle

Gentle Well-Known Member

Подружка - професійна візажистка завжди наносить якусь спеціальну штуку під тонак. От мене і зацікавило, чи ви на щодень теж наносите. Бо я теж тільки крем + коректор там, де потрібно.

18. pravovuk

Я пробувала наносити базу від Pupa під тональний......Навпаки ефект виявився гіршим від того,коли нанесений просто тональний.Тому я спочатку на очищене обличчя наношу денний крем , а потім тональний.
    Але я віддала цю базу подрузі-вона задоволена. Але в неї жирна шкіра,може саме у цьому причина?Бо у мене суха.
    Також ,дівчата,пишіть у дописах,коли рекомендуєте тональні засоби,тип своєї шкіри(суха,жирна,комбінована), щоб інші дівчата орієнтувалися,що їм може підійти. Бо як бачите, в попередніх дописах,про один і той самий тональний різні думки.Я думаю це залежить частково і від типу шкіри.Тому що консультанти в магазинах радять так ,аби продати-це їх робота,і це нормально. А тут давайте говорити відверто, щоб менше було витрачених грошей на косметику, яка нам не підходить;)

19. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я вже писала,що користуюсь на даний момент MAYBELLINE AFFINI TONE.Так от в мене шкіра нормальна.Сухою буває тоді коли нанесу пудру,про те не всі пудри сушать мені шкіру.Так що в кого теж нормальний тип шкіри рекомендую:girl_smile:Не пожалієте:girl_spruce_up:

20. pravovuk

Він кращий за Guerlein?