Ідеальний тон для обличчя ;)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем pravovuk, 22 Січень 2010.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Ідеальний тон для обличчя ;)

Нещодавно спробувала тоналку, яку привезла сестра мого коханого з штатів - Clinique. Просто дуже мені сподобалась! Така легка структура...дійсно непомітна. Перед тим купила собі разом з термальною водичкою тональний від ля рош - взагалі не сподобався результат. Занадто густий, нерівномірно лягає на шкіру...Мені не підійшов.
    А щодо літа, то приєднуюся до тих, хто взагалі не користується тональним, лише іноді використовую пудру від лореаль (Alliance Perfect).

2. бетменша

бетменша Well-Known Member

в кого жирна шкіра і треба приховати недоліки можу порадити макс факторівський "Ластінг перфоменс". Добре маскує, матує, пор не забиває. Сама таким користувалась, а зараз планую купити Ревлон "Color stay" для жирної і комбінованої, тільки не знаю чи знайду його у Львові.
    А пудра у мене Манхеттен "Антибактеріальна". Подобається, підсушує запалення і прищики

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мені за всіма параметрами підійшов Афінітон від Мейбелін (№ 02, інші його відтінки лягали темними плямами). Пробувала багато і різних, але вертаюсь до цього:girl_tender:

4. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

Хтось користувався VIchi аir або нормадерм. Як вам, чи густне в баночці з часом...Вагаюсь з покупкою, вибираю між ними

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

мала норматент, не гусне. Але не можу сказати, що суперовий тональний. Мені від Авен краще підійшов. Гарніше на шкіру лягає.
    Вчора спробувала Форевер від Діор - взагалі не сподобався. В деяких місцях на шкірі навіть скочувався. Перший раз таке бачу.

6. Just me

Just me Member

В мене тональний мус Bourjois Mineral Matte Mousse, можу про нього висловити лише найкращі враження. На шкірі його не видно зовсім (принаймні на моїй комбінованій) за умови, що ви правильно підберете тон. Тримається також просто чудово, шкіра виглядає природно і рівно навіть наприкінці дня. Кращого засобу не мала ніколи, навіть ланкомівська тоналка, яка мені раніше дуже подобалася, з цією не до порівняння. Має чудову текстуру, нейтральний запах, приємно тане на пальцях (так, цей мус наносити бажано саме пальцями, а не спонжиком). І баночки при майже щоденному використанні вистачає більш як на півроку.
    А ось так виглядає баночка, насправді вона мініатюрна.

7. Heureuse

Heureuse вірю...

мені на разі дуже подобається компактна пудра від Лореаль- Alliance Perfect
    зручно наноситься, рівномірно лягає. відтінок підійшов ідеально, нема ефекту маски і штукатурки.
    одним словом, якісний продукт і ціна того варта.

8. LadyLand

LadyLand New Member

Пидбала COLOR SUN CREAM / Солнцезащитный маскирующий крем SPF 25 100 мл від Clarena.
    По консистенції - середній. Тон як легка вуаль. Задоволена покупкою.

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

в мене зараз такий, тон 240 medium beige. Не дуже мені подобається, можливо колір погано підібраний, трохи сіруватий.

11. murawka

murawka New Member

Маю з журналу пробник нового тонального Dior forever fond de teint fluide.
    Навіть не знаю, хто його умудрився назвати флюїдом. Це просто маска, Ластінг Перформенс від Макс Фактор чи Парюр Аква Герлен здаються невагомими вуальками.
    Не знаю, для якого типу шкіри цей крем призначений, але на нормальну зволожену шкіру я його нанесла з трудом. Крем не скользить по шкірі, а, немов "буксує". На обличчі просто маска. Хоча текстура самого крему досить рідка, тому я такого від нього не чекала.
    Прищики і пори замазує добре. Через пару годин просто пропадає з обличчя.

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я собі в Дубаївському duty free купила тоналку і пудру Revlon photo ready.

Не сказала б, що ідеальний, тому що він трохи помітний на обличчі. Але загалом і крем, і пудра дуже довго тримаються, надають рівний і гарний тон, і що важливо, не забивають пори. Я задоволена покупкою, захотілося спробувати ще якусь косметику від Revlon.

13. Fechka

Fechka Member

Погоджуюсь з відгуком:
    Власне в мене вона закінчилась.В продажу не було відповідного тону (я не мала можливості шукати) і продавець мене намовила на [​IMG]
    Компактная пудра Bio-Detox Organic от Bourjois
    В результаті-не задоволена.Невдало підібрала тон (засвітлий ), до того ж в мене суха шкіра і вона ще підсушує :girl_emo:

14. lipice

lipice New Member

Дівчата, хтось з вас користувався

Постпілінговим тональним захисним кремом Rose De Mer 5 Post Peeling Cover Cream?
    які ваші враження? і де його можна придбати у Львові?

15. rafaelka

rafaelka New Member

Вирішила вперше випробувати тональні основи від Vichy...прийшла в аптеку......поки думала вибирала консультант випитувала про стан шкіри і переконала мене купити "дуже хороший" тональний гель-крем для комбінованої і жирної шкіри від французької фірми Bioderma. Називається себіом мат.....ціна 185 грн. І чого я так підпадаю під вплив...розстроїна ужасно....крем зовсім не матує, ще й скочується при нанесенні і результату тонування ноль.....що наносила, що не наносила......розчарована...шкода грошей....може комусь і підійшло ну на мою пористу і проблемну шкіру це як простий крем і ніякого ефекту немає....Висновок один: якщо вже щось вирішив не давай себе переконати в протилежному))))))))))

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відкрила для себе нову тоналку, така задоволена, супер! Дуже класно лягає, легка текстура, його на лиці взагалі не видно і шкіра не блистить через годину.

17. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

lipice користуюсь цим засобом десь 1 рік після чистки обличчя і для маскування прищиків постійно. Дуже гарно маскує і підходить до будь-якого тону шкіри. Купляла в Тернополі давніше в свого косметолога.

18. Bride

Bride Well-Known Member

Я своє обличчя намагаюся зробити ідеальним за допомогою 3-х (інколи чотирьох) засобів.

1. Rimmel Stay Matte Pressed Powder
    тон - silky beige, номера, нажаль не підкажу.
    Хороша матуюча пудра, практично зливається з тоном обличчя, довго тримається і що головне - не дорога) нічого не закупорює, і гарно запудрює видимі недоліки шкіри - розширені пори, і якщо роздеру вже геть шось страшне на лиці. Від неї швидше загоюються ранки.
    Оцінка - 4, бо все ж таки гірша за мінеральну розсипну і досить швидко закінчується, а ще спонжик постійно треба тримати разом з пудрою, що думаю не дуже добре.

2. Maybelline Affinitone 24h
    в мене тон 20.
    я думаю, що найбільша заслуга цього тонального, ну і моя - те що я правильно підібрала відтінок. Купила його, бо скористалася пробником,який був у космополітан. До цього тональними кремами не користувалася, мала тільки коректори і пудру. Він гарно зрівнює тон шкіри (особливо коли є почервоніння) і приховує переходи між різними коректорами, тобто допомагає мені звести всю картину в єдине ціле. Гарно затоновує синці під очима, усіляки прищики і т.д.\
    Незважаючи на те, що у мене дуже жирна шкіра, тримається досить довго, заявлено на банці, що 24 години, але мені цілком вистачає, що він нерушимо тримається на лиці впродовж робочого дня.
    загалом оцінка 5, радує що є диспенсер (дозатор), якщо закінчиться куплю ще раз.

3. Bourjois Healthy Mix Concealer
    відтінок - 51.
    Відтінок досить світлий, що дозволяє надійно приховати червоні недоліки. Консистенція досить густа, наноситься легко і довго тримається. користуюся ним рідко, тому поки що такого розлогого коментаря як вище дати не можу.
    Загалом оцінка 4, бо на шкірі досить помітний, і поверх обовязково треба пудрити.

4. MAX FACTOR MAKE UP PAN STICK №12
    найкращий в моєму житті коректор
    тон такий як на малюнку - натуральний бежевий
    Про нього можна сказати коротко: це важка артилерія. Що не замалює жодний тональник - те замалює пенстік. Купую його вже другий раз, але вистачає його на довго. Гарно замальовує капілярну сіточку на крилах носа і усілякі прищики, яки "височіють" над шкірою. Єдиний недолік - дуже жирний, провокує блиск на обличчі якщо наносити на велику площу. Трохи задумуюсь на тим, що не дуже добре постійно лізти в нього пальцем. Не вистачає дозатора чи якогось спонжика.
    Оцінка 5 і :clapping:
    Сподіваюся комусь все це стане корисним.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

Скоріше за все його можна купити в салоні краси, де є косметолог або дерматолог, а ще десь бачила у нас на сайті продавали засоби Christinа. В мене є від них маска, купувала в салоні, куди ходжу до дерматолога.

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

Bride, +100 за допис.
    ще прошу пояснити мені,( я не шарю ніц в тональних) як вибирають в магазині тон?
    128 раз намагалася. не доганяю як при освітленні в магазині на пудру на моєму обличчя вибрати тон? ви на око це робите?

20. Latane

Latane Well-Known Member

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

нещодавно натрапила на статтю, витяг: