Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 9 Березень 2010.

1. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Дівчатка,привіт!ви просто супер,приклад для наслідування.Скачала уже ,але підкажіть мені ,ви все читали чи зразу до вправ взялись?

2. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Спочатку я все прочитала, щоб мати приблизне уявлення, а потім вже приступала до вправ.
    А в мене вже помітні деякі результати. Оточуючі замічають, та й сама бачу, особливо по штанах. Стегна і бедра трохи зменшилися.

3. Мія

Мія Well-Known Member

Я в суботу зробила перерву, вчора був 5 день 4 тижня. Добавила стрибки на скакалці 5 хвилин на протязі дня. Думаю що я буду вправи 4 тижня робити 2 тижні, так що хто там на третьому доганяйте :)
    Є ще такий комплекс Трейсі Андерсон (тренер мадонни)
    [​IMG] ,
    хочу замінити розминку з підняттям ніг по 60 разів на цей комплекс. Вчора його пробувала виходить додаткових 20 хвилин. Змогла робити по 20 разів кожну вправу.
    Я вже починаю кайфувати від занять.. ендорвіни напевно :)

Останнє редагування: 12 Квітень 2010
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

5. Мія

Мія Well-Known Member

6. Orman

Orman Модератор-бомба

7. Мія

Мія Well-Known Member

8. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Так - я знову два дні в халяві - ну не можу я коли чоловік удома займатись вправами - комплекс чи що?. Одним словом - сьогодні 3 день третього тижня. Чогось той третій тиждень мені тяжко дається. Переломний - після нього напевно вже все буде добре. Я не здаюся - але мязи болять страшенно. Так на перших двох тижня не було.
    Вправи на прес зроблю пізніше - вирішила розділяти у часі, а то все на купу накладно - вимотуюсь дуже.

9. dudja

dudja New Member

І я от в неділю не могла робити, а сьогодні зле себе почуваю(вчора так промерзла, що була температура). Думаю завтра буду в нормі. Напевне ще цей тиждень буду робити знову вправи першого тижня.

10. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В мене перший день третього тижня. Відчуваю мандраж у мязах, але не біль.

ПРи чоловікові мені абсолютно не соромно робити вправи - він мене дуже підтримує і радий, що я займаюсь собою.

11. Мія

Мія Well-Known Member

В мене завтра теж свекруха приїжджає десь на тиждень.. навіть не знаю як то буде десь закриватися треба..

12. Мія

Мія Well-Known Member

В мене 6/4 позаду.. по часу вже близько півтора години. Знову нині робила розминку по методу Трейсі Андерсон. Ноги піддаються набагато краще розтяжці і до вправ по Лотті Берк легше приступати. Як і раніше найважкішими є перших три позиції, особливо перша з пліє..Вже нині майже сіла в шпагат якогось сантиментра не вистачає, але думаю за тиждень дожену і його.
    Ну і прес теж качала після всіх вправ. Мені якось легше це робити в самому кінці .. ноги відпочивають а розігріте тіло ще трохи працює.

13. Dusheska

Dusheska Member

Хотіла б і я приєднатись до вас дівчатка, але щось в мене ото все діло не скачується. Мія вишліть і мені на мейл(адрес пишу в ПП), буду дуже вдячна

14. Мія

Мія Well-Known Member

Вчора був 7/4. Хочеться вже до 5 тижня приступити, але ще пару днів на 4 посиджу.
    Дівчата як в вас там справи? Хто крім хельги, МАХАМАК і dudja з нами?

15. dudja

dudja New Member

Хоч я ще "пасу задніх", :girl_cray: але продовжую. В мене був тільки 4 день першого тижня. :girl_claping: Після декількох днів перерви так лінь знову починати. Але відкрила тему, набралася енергії і до роботи.:girl_feminist: Хочу цей перший тиждень зробити як слід. Щоб далі йти.

16. Мія

Мія Well-Known Member

17. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

в мене теж сьогодні вихідний вийшов - до останнього думала, що зроблю вправи, але часу так і не знайшла - вибачте

18. Мія

Мія Well-Known Member

19. Torpille

Torpille New Member

на багатьох фітнес-форумах багато жінок займаються по книжці "Ножки мирового стандарта" власне по книжці, бо відео немає, і по відгукам вона найкраща, і ще ідеально допомагає боді-балет)

20. Мія

Мія Well-Known Member

Нині зранку "вискакала" 15 хвилин на скакалці. Знайшла ритм і зрозуміла як то стрибати. Зрозуміло що на рівних двох ногах 30 хвилин не пострибаєш, а власне ці стрибки дають найбільше навантаження (крім подвійного прокручування), тому я ці стрибки на останні 5 хвилин перенесла. Розібралася з диханням, бо спочатку власне через нього збивалася. Думаю до кінця тижні дійду до 30 хвилин.
    Дівчата які ходять на аеробіку отримують кардіо навантаження а це якраз на втрату ваги впливає, бо наш комплекс власне формує рельєф. ТОбто потрібно чередувати як і казала Orman день кардіо день силове навантаження.