Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 9 Березень 2010.

1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

там перед відповіддю цитата допису DarkNess.
    займатися будемо можливо в цій тему, а може і нову заведемо.. буде видно. інтервальних тренувань тут ще немає помоєму.

2. Orman

Orman Модератор-бомба

нову будь ласка заводьте, легше буде читати-писати-орієнтуватись

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

в мене 2-ий день першого тижня вчора був
    втягуюся по-маленьку, мож навіть сьогодні повторю

дівочки, а ви як?

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

5. DarkNess

DarkNess New Member

або робити - або нє, кожен день перерви зменшує ймовірність легкого повернення, я вже не раз писала. Для мене той мінімум 3 дні/тижд, про який пише в нмс - то явно замало, "випадаю" з режиму, в ідеалі 6 днів/тижд займатись, тоді почуваюсь активною і в формі.

маю ще на нині відмазку - , ну а завтра вже того собі не дозволю, повертаюсь до вправ 4-го тижня!

6. Імель

я вчора через силу себе заставила, думаю, підисалася з дівками , немає чого лінуватися :)
    і так мені вчора пішло, і швиденько, і попу чула :), що дістала настрій займатися ще :), схоже на те, що апетит приходить під час їжі

в мене вопрос слєдующого характєра: напруження відчуваю лиш на другій вправі (решта - шо займаюся, що радіо слухаю, але то я згрубша в формі спортивній не найгіршій), то фактично перший тиждень в мене триватиме, поки я ту другу вправу не робитиму з легкістю. так?

7. Just me

Just me Member

Дівчата, я напевне з вами. Худіти мені небагато (зараз 67 кг при 179 см) - десь 5 кг, і то все на животі, більше немає де:girl_curtsey: Постійно моніторю вашу темку, сестру підписала то робити, вона, правда, все не пройшла, але того результату, котрий досягла за 2,5 тижні було цілком достатньо.
    Питання: якщо робиш ці вправи, чи треба ще підключати качання пресу, чи ні (якщо плаский живіт - "Мета-2012")?
    Пи.Си. Сьогодні напишу свої параметри, щоб оце не було шляху назад :girl_yes2:

8. DarkNess

DarkNess New Member

Імель, згрубша десь так. Як почуєте, що вправи даються легко - переходите на наступний тиждень.
    А коли у першій вправі робите на 3 рівні 10-сек паузи із зажатим тазом - хіба не "пече" в ногах? 5 раз мені так важко було доробити.

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Це вправи, зорієнтовані власне на проблемні для жінок області ніг. М"язи живота майже не задіюються.

то залежно кому шо треба. вправ на прес в цьому комплексі я не зустріла (принаймні до 4 тижня)

9. Мія

Мія Well-Known Member

нижче присідайте в вправах для квадріцебсу і якщо ви в гарній формі то краще на другому тижні довше посидіти

10. Just me

Just me Member

Так, але сестра робила - і живіт підтягнувся. Крім того, стежу як ви всі займаєтеся, мені видається, що сантиметри на животі теж тануть. Чи це помилкове враження?

11. Мія

Мія Well-Known Member

так живіт теж підтягується гарно там вправи на талію в розминці і постійно втягнутий живіт під час тренувань - це впливає

12. Імель

ні
    найбільше напруження в 2-ій вправі, трясеться права нога, ліва теж, але менше :)
    в першій не дуже виходить, бо мають бути коліна над носками

щодо пресу/живота, то дійсно на розминці вправа з нахилами якраз на ту зону

13. Мія

Мія Well-Known Member

в першій позиції, а є ще дві і коліна будуть виступати за носки але не дуже сильно.

14. DarkNess

DarkNess New Member

Зробила 4/6 як і обіцяла) + трохи пресу

Зміряла параметри, майже без змін

але я з такими перебоями займаюсь, що це й не дивно...
    завтра продовжую
    плюс намагаюсь після 18 не їсти, а після 12 утримуватись від солодкого (ну це тільки на стадії випробування) , плюс мумійо мащусь вже 3 раз... от яка я молодець!

дівчата, а у вас успіхи як?

15. Just me

Just me Member

Оце страшне. Щойно переконалася ще раз, що оптиміст - це зле поінформований песиміст. Я думала, що вся така фігурова (ну бо ношу 38 європейський), а тут зробила заміри. Хоч правда і коле очі, та все ж напишу:
    Об"єм талії - 74 :girl_impossible:
    Обхват бедер - 99 :girl_blush2:
    Обхват ноги - 57
    Вага (важилася щойно) - 66 кг (зріст 179 см).
    Коліна і руки не міряла, бо там ні грама жиру - ходжу пішки постійно, по 10-12 кілометрів майже щодня, плюс двічі в тиждень 4 ходки, з магазинів сумки тарабаню, то в мене там м"язи як в атлета-олімпійця. Моя мета - живіт і бедра.
    Іду робити вправи першого дня, а ви мене покритикуйте, жи би я більше так не товстіла, бо "що люди скажуть" :girl_crazy:

Останнє редагування: 14 Серпень 2012
  16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

таксс, буду з вами, точніше я вже в підпіллі перший тиждень зробила, а потім були КД, а потім була лінь, і результат - тиждень без вправ. Тепер думаю, чи починати з другого тижня, чи знову перший робити?

17. New look

New look Well-Known Member

От і в мене та ж біда, тиждень робила вправи, а потім лінь взяла і пропустила вже кілька днів. Все-таки думаю почну з початку. Як ви ту лінь долаєте?

18. Мія

Мія Well-Known Member

Дівчата, справа не в тому, спочатку ви починаєте чи продовжуєте.. Тіло розганяється тільки 2 тижні, а коли на першому тижні ви вже зробили перерву тиждень, то вважайте, що ви і не займалися зовсім.
    От коли вже тренуєтеся з місяць, тоді перерва в 5 днів не така шкідна, а на самих початках тримайте себе в руках!

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ох, я не дочекалась відповіді і почала обити вправи. Почала робити 1тиждень і видались вони мені залегкими, то ж я зробила 2-ий. Пішло нормально усе, крім третьої позиції. В ній ноги тряслись навіть під час вправи, хоч в книжці написано, що мають трястись після. Зате чую себе дуже добре, приємні відчуття в мязах, бо на 1 тижні було так всьо легко, ніякої втоми в них не було

20. DarkNess

DarkNess New Member

для мене не в розмірі справа, ношу 36. Моя вага і об"єми мене цілком влаштовують (ну тільки ноги хочу тонші)..., тільки би все було підтягнуте і м"язи проступали. а так,... в джинсах (скінні) я собі подобаюсь, а шорти чи міні вдягнути встидаюсь, навіть в хаті, не те шо на люди.

В когось був підпис приблизно такий "Как себя мотивировать?" - "Да никак, просто сидите в *опе!"
    В мене більше проблема в тому, що неорганізована я, часу не завжди вистачає, а займатись не так уже й ліньки, головне почати - далі навчитись отримувати від того кайф! Це ж кльво самостійно формувати своє тіло! ... тащуся дуже люблю, коли тіло набуває спортивних форм ...ммм:girl_spruce_up:, ех, то всьо ендорфіни...))

добре, що Мія так всіх підтримує, підбадьорює, завжди підказує.
    деколи просто загляну в темку, а робити щось зовсім не хочеться, -
    А Мія каже, - "так, у вас все получиться; так, все вийде; результат він он як близько вже..", - аж соромно робиться, що хтось вірить у тебе більше, ніж ти сама! Як таке може бути !? Комусь значить треба твій вигляд, твоє здоров"я, а тобі наплювати!?
    Це надихає, підбадьорює, додає сил і впевненості...

Ми майже одночасно починали комплекс (Мія вкотре, я вперше), і в неї он які приголомшливі результати, а я всьо топчусь на місці, бо несистемно займаюсь. Почуваю себе слабкою і нездарою на її фоні, зато є на кого рівнятись!

Я тут ще подумала, як не приведу свої ноги до 30-ки в форму, то далі вже всьо - гаплик - не до того , боюсь, буде! пишипропало!
    Бо з дітьми, як і з кожним прожитим роком "потреба" в струнких ніжках, як і потенціал знижується...
    аж моторошно від того...

Треба ставити перед собою ціль і послідовно (в нашому випадку бездумно (читай без ліні)) йти до неї, не зупиняючись, щоб почитати написи і оголошення на стовпах!:girl_devil: