Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 9 Березень 2010.

1. Iwka

Iwka Well-Known Member

Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Ото сьогодні вклала дітей, а ноги аже чесались, так хотіли щоб я ними порухала)
    Потроху втягуюсь)

Знаєте чого мені бракує в тотій книжці - схематичного зображення комплексу вправ на кожен тиждень - роблю собі такий "план" в блокноті.

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

Наразі відпрацювала 5 днів 1 тижня вправ, ну і + 3 пробні дні, поки мої м"язи звикали до навантаження після 9 місяців максимального спокою
    І вже є результат, хоч і маленький, але я така рада...
    Грудна клітка і талія -3 см, ноги -2 см)))
    :connie_pull-pigtail

3. Мія

Мія Well-Known Member

Не встигла я закінчити комплекс.. три дні мені бракло. Але змушена робити тривалу перерву
    Повернуся певно вже з середини вересня з новими силами, ентузіазмом і новими вправами :)

4. Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Дівчатка, я в спорті повний нуль. Ніколи нічим не займалася. Але нещодавно виявила, що маю проблему - целюліт на сідницях і нижче них. Згадала, що бачила на ДП таку темку, і от я до вас за порадою.
    Я не хочу худати (ну хіба 1-2 см в бедрах), але дуже хочу щоб дупка і стегна були пружніми. Цей комплекс вправ мені підійде?

5. Iwka

Iwka Well-Known Member

Я не такий спец як Мія, але після прочитання книжки і 1,5 тижня вправ можу з впевненістю сказати - це саме то! ;)

6. Мія

Мія Well-Known Member

Наскільки ви схуднете питання ще те... Якщо маються жирові відкладення, то вони підуть геть, і підуть в першу чергу там де ви не очікуєте. Це можуть бути ноги, руки, живіт, і аж потім дупка... Щоб зрозуміти скільки ви можете скинути, спробуйте зжати шкіру на нозі в складку - це все піде спати (ну майже все 80:wacko:.
    В наслідок цього рельєф на ногах промалюється і ясна річ сідниці теж стануть пружними.

7. New look

New look Well-Known Member

Дівчата я з вами. Завтра починаю. Так загорілась читаючи ваші дописи. І до того ж як раз саме те що шукала, щоб підтягнути тіло і гарні форми.

8. Мія

Мія Well-Known Member

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені то тре:girl_yes2:
    я майже як Незабудка, з тією різницею, що мені заважає тільки живіт, ну але для ідеалу і попу можна трохи підтягнути, бочки трішки шліфанути + я вже третій місяць з перебоями але займаюсь каланетикою, а вчора розпочала робити вправи для ідеальних ніжок і відкрила для себе, що багато вправ схожі на мої вправи з каланетики:)
    словом спробую оселитись в цій темі
    вага 53,5 кг
    ОТ 70
    ОБ 95
    ОР 23,5
    ногу я міряла над коліном 37,5
    хочу щоб талія була 65 і бедра 90. во!

10. DarkNess

DarkNess New Member

kvVItKA,

Не перестаю вами захоплюватись!

В мене теж таке відчуття
    На перших тижнях так прикольно ноги боліли, жирок по трохи спалювався, а тепер, по закінченню 4 тижня, вже якось привично стало, навіть ефект менш відчутний, бо вправи легко даються, правда, я знаю, що мені бракує кардіо навантаження, без нього жир не стопиться... але...

Буду від вас трохи черпати ентузіазму і набиратись заряду.

І Не треба робити перерву, Не треба робити перерву, Не треба робити перерву, бо то капець як тяжко повернутись.

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а я сачканула :girl_impossible:
    але помірялася, але всі записи вдома :girl_crazy:
    може мені сьогодні зійдуться планети і я розпочну

Незабудкаааааа, ауууууу, як діли?

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то ви спеціально для мене написали ;) Бо я пішла у відпустку і зробила перерву, не знаю як тепер повернутись назад до вправ, бо вони мені легшими чомусь не ставали. Мо я щось не так робила? Справді було б краще, якби вони той комплекс на відео записали, мені повторювати за кимось значно легше і не тре відриватись від вправ, щоб прочитати що там там далі.

13. Iwka

Iwka Well-Known Member

То точно...

Але я вже от 2 дні бігаю :girl_dance: М’язи болять дико - від вправ такого не було, хоч і пробігаю зовсім мало.
    Даються взнаки довгі місяці абсолютної бездіяльності . Ото чекаю поки ноги звикнуть - і буду відновлювати вправи)

І що мені безмежно подобається в комплексі - що спина стала ЗНАААЧНО гнучкіша)

14. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

з тієї точки зору, що навіювання мають бути позитивними (без слова "не"), перефразувала б:
    треба займатися безперервно, треба займатися безперервно, треба займатися безперервно!!!
    і візьму на озброєння. можна?

15. Мія

Мія Well-Known Member

Легко ;)

Нижче треба присідати, тоді відчуєте жар в ногах як і вперші тижні.

Стопиться :) Але кардіо все рівно краще працює. Інтервальні трнеування, доречі - це такий мікс замішаний на кардіо в який додаються вправи на ту чи іншу частину тіла. Виходить так, що постійно підганяєш ЧСС то скакалкою, то випадами, то махами і ЧСС тримається в дещо вищих діапазонах. А розігнана кров в навантаженій проблемній зоні спалює жир як сонце лід. Тренуватися будемо 5 днів на тиждень, по 20 хвилин. Субота неділя вихідний. Можна координувати і виписати кому які вправи краще робити. Ну і фотографуватися будемо, робити контрольні заміри, а потім хвалитися результатами :) Жара вже вихідного не дасть :)
    Але інтервальні тренування вимагають деякої тренованості тіла, і тому підійдуть власне тим хто ніжки пройшов хоча б 4 тижні.

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

DarkNess дякую дуже:), я собі подумала, що додаткові вправи моїм ногам не зашкодять, не маю наміру сильно худнути, але ноги в тонусі то добре, я дуже мерзну в ноги і крім того маю білі плямки на ногах, лікарі кажуть, що то через судини, а оскільки я мало ходжу ( побічна дія наявності авто) то подумала що варто спробувати нмс. якось так:)

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

планети з горем пополам, але зійшлися

значицця так:

перший день першого тижня Є!!!

лишилася тіко Незабудка-підпільниця

18. kookla

kookla New Member

а то ви до кого?) я так хочу тоже:)
    я кайфую від бігу і вправ - ноги набирають форму і твердіють.
    так хтось з скакалкою скаче? я завтра буду пробувала вперше, бо поїхала на море і там ніц не робила, а приїхала, то тіки пару раз пробіглась)))
    щодо інтервальних занять, то за них теж, Мія. тіки важко уявляю на практиці)) а бігаю - то трошки швидше, то нормально. темп змінюю і теж вважається то інтервальним бігом)

19. DarkNess

DarkNess New Member

будьте уважні:

20. kookla

kookla New Member