Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути нуу на першій і третій позиції було важко встояти)))) на третій нізащо не трималась і ноги на носочках від напруги тріслись ---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ---------- наскільки він важчий другого?))) бо мені вже й цього хватає - важковато йде
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Ви хотіли сказати, що "ноги на ПАЛЬЧИКАХ від напруги трЯслись"??? бо я зрозуміла, що трІсли... я вже не пам'ятаю різниці, але кожен важчий за попередній. Можу хіба порекомендувати не гнати і не спішити. Тому й не переходжу на 4й, що 3й роблю з натугою. і переходила тільки коли попередній робила майже легко - при заняттях через день виходило 7-8 занять по програмі одного тижня. хоча похвалитися результатами, окрім витривалості, сили в ногах, розтяжки не можу (ну та я вже писала). але нині заставила себе попрацювати ого-го і задумалася: може, то я раніше не на повну силу займалася? от зараз така втомлена, що капець... хоча в мене теж "мої дні" на носі - може, та втома звідси...ну та й обмін речовин у кожного свій (якщо ще й врахувати, що я суттєво старша, ніж активні форумлянки в цій темі)... одним словом, ПМЖ (ПоМеньшеЖрать) і рух! тоді можна сподіватися на результати і схуднути.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути якось так та я перший робила вже легко. Сьогодні другий день другого тижня з муками, але був десь 50хв. І тут вже втягнулась. Важко, бо вправи не легкі, але даються. Останні біля стіни лежачи мені трохи нудні, бо вже на них рослабляєшся. Запізно робила, бо загулялась і лише 1 раз їла вранці, то мусіла вечеряти і чекати, щоб зробити, але встигла. Завтра далі напружувати сідниці
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути тюю. Зробила. Так класно себе почуваю і жалію лише, що раніше не почала собою займатись. Вчора в магазині на дурну голову пошурувала в сторону хлібо-булочних виробів (то я так шукала рибу - на запах хліба йшла))), а там запах - ммммм... Отако поблудила, хотіла собі вкусняшку взяти, а потім в голові:"а хто до літа готується?". Булочки були, є і будуть. Видно в голові мені шось вже переклинило і вдається себе норм контролювати. Правда хз як буду злазила, але моє теперішнє становище і стосунки з їдою мені подоб. 3 день другого тижня. Потію і чую навіть не тепло, а вогонь в м*язах, а усе одно виконую всі-всі рази і не жалію себе( навіть пару раз більше). А у вас як там? Нявка, золота Рибка і Керзенліхт(чи керзенлічт)? я ще надивилась відео різних виступів танцорів і кліпів. так жалію, що не танцюю вже Вирішила, що опісля,як приведу себе в форму, то буду далі танцювала суч танці - так хочу стати ще пластичніша, аніж є. Ще один приємний стимул треніруватись і не жерти забагато.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути ой, ніжки світового стандарту, то щось супер - особливо розтяжки. я хіба 2 тижні займалась, але воно того варте. зараз займаюсь в спортзалі різними аеробіками і доріжками, а коли не виходить, то для дому *ніжки*
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути копати мене тре. вже маю -4. до четверга робила,Як має бути все. і зробила 5-ий день вже навіть, а у вихідні з часом не виходило і пізно вечеряла. добре, що не багато наїла, бо очікувала гіршого результату і шо багато вернеться, але все одно. так тримала і мучила себе, щоб жерти і ніц не робити. стидно, бо висить лишнє, а палець об палець не б*ю =( сьогодні шось робила, але на третьому станку кинула затію, бо важко після двох днів тільки наминання їжі. опше во яка краса недосягаєма,Як я поняла: якось загар зникає, бо за місяць майже(чуть менше) 4 кг мінусу, купа муки і бажання вернутись до старого способу життя.:shok: ---------- Додано в 01:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ---------- ше й живемо з мамою в різних містах і на вихідних я й сказала, що влізла в штанята,в які минулого літа не влазила, а вона каже, що різниці нема. обідно ж. ну не через те, що так сказала, бо вона в мене щира і я надіялась на правду, але та правда така гірка і вже отак звалилась та весна,до якої готувалсь, а я не готова. хоть лізь в підвал і вий. отаке в мене зара((((
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути оце вже пару місяців в нагрузку до рідко виконуваних вправ використовую ще собі кремчик такий купила собі в Срібних Джерелах, дешево і сердито як то кажуть дію відчуваєш просто таки всіма клітиночками тіла - целюліт зі сльозами тікає геть ну а за вправи, то звісно мене треба копен-дупен, ато геть зовсім закинула то діло
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Нявко! робіть вправи вони ефективні щодо крему, то переглядала програму, де таки пояснили, що від них толку нуль. а найфективніший спосіб з трьох(крем, фіз вправи і дієта) позбутись целюліту, то фізичні навантаження. і вага скидається ше й. щодо мами, то вона не в обіду, вона так само за і розуміє мене,але я ж спершу запитала, а потім розповіла про комплекс. інакше б вона заявила, що чутку видно аби втішити (я з нею не особливо ділюсь, а віддаю перевагу не говорити про то). в любому випадку добре все. зробила вчора 7-ий 2-ого, але ше сьоні буду робила другий. третій розібрала вже і змогла б виконати, але хочу ще трохи на цьому попотіти))) найкраще - то розтяжка. люба легко дається. хоть в цьому добре приуспіла)))) забзікувала я так, певне, бо на вагах перша цифра вже хотіла змінюватись, а я цілий рік на ній була і аж налякалась, що то буде)))) але вже налаштувалась і лише 500 грам (ну ше зара пообідаю і буде більше) відділяє мене від іншої першої цифри в двозначному числі))))) на цьому тижні вже получиться змінити то!! заходіть, розповідайте шо і як)))навіть якшо не робите щодня)) мені цікаво)))
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути о так, я теж позаминулого тижня дуже тішилась коли на вагах з'явилось 89,9 ... а потім смачненько пообідала і вот вже ніяк не можу до тої цифри повернутись ... менше ніж 90,2 ну ніяк не хоче опускатись то я знаю, але лігь сидить на шиї і звісила ніжки, шепоче на вухо що не треба ніц робити та й після роботи якось часу не вистачає, бо поки приїдеш домів то вже 17-17:30, а то ж бо ще й поїсти треба і годинку почекати доки те "поїсти" в шлунку вляжеться, щоб можна було з користю вправами займатись ... ех треба брати себе в руки
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути ніяк не можу вилізти - вірусні, бронхіт, вялість страшенна... ледве справляюся з усім необхідним по хаті... коли я робила в робочі дні, то або плотно обідала і робила вправи зразу по приході додому, поки ще не дуже голодна (вечеря була готова, лиш розігріти, або чоловік нам готував, або готувалося щось швидке), або зразу швиденько їла і робила вправи пів 8... якщо лягати 10 чи пізніше, то організм встигає заспокоїтися... бо якщо кудись ходити, то часу ще більше йде, + треба добиратися, + душ громадський або терпіти додому, + питання з вечерею не розвязане, + грошей коштує. Так, усвідомлення "я потратила гроші, то треба ходити" мобілізує, але, напевно, все ж краще розвивати самодисципліну.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути ех. ви мене значить добре розумієте лячно, бо всьо своє і не хочеться позбуватись, але тре звикнутись з думкою, що так краще буде для здоров*я навіть. а в мене сьоні 600грам відділяє))))) не в ту сторону рухаюсь))))) давайте доб*ємо, бо то лишнє ж!!)))) вот-вот. я готова платити гроші, але питання:"за шо?". що мене будуть заставляти те, що я можу і сама. якись контроль має бути і різниці нема. хіба хочеться під наглядом тренера все виконувати- тоді так, а інакше - то не найкращий варіант. а те, що "я потратила гроші і тре ходити" лінивого не переконає. ну принаймі мене. краще самої себе ніхто не буде дисциплінувати і все життя когось слухати не вийде. тре самому себе заставляти і тримати. ---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ---------- виздоровляйте!! вам вітамінчиків ше може бракує,якшо в*ялість. мусите рятуватись і вилазити з того. не запускайте чекаю вашого повернення активного. я роблю 2-ий тиждень. поки собі думаю тако: якшо я на нім потію, то можна нікуди не спішити)))
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути 100% маєте рацію ... думки про витрачені гроші спершу мобілізують, але якщо самодисципліни нема то кількість пропущених занять невпинно зрозстатиме, не зважаючи на те що пропадає вкладена сума... мені, на жаль, їсти ніхто не підігріває, не кажучи вже й про готування, тому процес "повечеряти" трохи часу займає... хоча, якщо подбати про те заздалегідь, то можна якось вийти з ситуації... але спиняє й те, що прокидатись на роботу треба о шостій ранку, а сну завжди не вистачає... є розуміння, що то все добре обґрунтовані виправдання лінощів зате як звучить! треба братись за голову, однозначно
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути урааа! чи то правильне лікування нарешті, чи щось інше - трохи ожила і вчора зробила 3й тиждень з елементами 4го (розтяжки). збиралася ще попередні 2 дні, але головне, що зробила! аж пропотіла. ще й після всього 2 вправи на прес зробила. крім того, зробила легкий масаж вібромасажером (ну нащо ж він у мене порошиться під ліжком?), з"їла безвуглеводну вечерю і нині зранку знов почала пити чай "Віджар-форте". нині штани на мені соваються... з досвіду - вага показує ефект (навіть від 1 заняття) приблизно за 2 доби... треба триматися - бодай через день вправи і бодай раз на тиждень масаж... в будні часу нема катастрофічно... ну і щоб здоровя стабільно покращувалося - кашляю уже менше, ттт
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути бггг.. а я закрутилась))) першого числа мала ювілей - 20-тка))) вранці її зустріла з таки меншою першою цифрою)))) тішилась)))))) якось більше до мене приходить голодування. бо хочеться більше і більше. знаю, що то зовсім не правильно, але отако не їж і свято віриш (чи просто обманюєш себе), що то ліпше і дієвіше. якось це мені більше довподоби. в мене теж штанішки не обтягують. приємно ж))) але з їдою все ок. я вранці маю час і стараюсь раз поснідати, а потім ше шось пожувати і то мене дуже добре тримає цілий день. ну і від солодкого не відмовилась. а результат є. потім вже менше їм і легшу їду тре знов за вправи засісти. в мене тут така проблема, що виростає ккд перед критичними, а після всіляке бажання себе виснажувати пропадає)))) так шо маленька перерва і знов в русі)))) А за вас дуже рада. добре, коли відчуваєш результати)
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Привіт дівчата Я повернулася. Ну що поїхали !? 1/1 На лічильнику 60.5 кг
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути 1/2 Параметри: ОТ - 75 ОБ - 96 ОН - 52 ОК - 37 ОР - 26 Вага - 60.3
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути 1/3.. ноги трусилися, зуби зціпилися, лінь закрадалася, але я не здалася Ризикнула прес покачати по цьому ролику якщо наслідків не буде, то додам до комлексу.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути цікаві вправи. не знаю чи потрафлю, варто спробувати. лише - на жаль, усної англійської не розумію :shy: коли структура вправи більш-менш зрозуміла з відео, то як дихати і яка кількість повторів? і ще може там є важливі зауваження - напишіть пліз. дякую
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути 10 повторів. Дихання, як звичайно - прикладаємо зусилля - видихаємо, розслабляємося - вдихаємо. не спішити, руками шию не тягнути - все робити виключно пресом.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути 1/4 юхуууу + прес. Якось все співпадає. В неділю хрестини і я на першому тижні. Минулого разу, правда, ми хрестили на 2 тижні пізніше. Того разу відновлення швидше відбувається