Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 9 Березень 2010.

1. Butsya

Butsya New Member

Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Четвертий день зробила. Правда сьогодні трохи відволікалася до малого, тому відчуття не таке суперове, як тоді, коли робити все зосереджено.
    Але зробила.
    Взагалі я хочу попробувати займатися хоча б 2 тижні без жодних перерв, як тут радили про біг, щоб "втягнутися". Бо я вже стільки разів щось починала і як тільки один день халявила - то все. Закінчувалися всі спорти.

Шось я тут сама... :girl_sad:

2. Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

дівчатка, теж дуже хочу до вас приєднатися. Але не можу відкрити файл. Може хтось зможе на e-mail скинути? Бо ж літо скоро, треба роздіватися, а...:girl_in_dreams:

3. Мія

Мія Well-Known Member

Дівчата, скосила мене страшна ангіна колю антибіотики.. так що пасу задніх певно ще тиждень півтора.. і плачу..

4. Мія

Мія Well-Known Member

Еееее нє.. то так не піде.. шось резиною смердить..
    ви чого шлангуєте?
    я в строю 5/2 без бігу + прес..

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

нє
    я є
    але тихенько :)
    2 тиждень

часом коліно поболює ліве
    тому я акуратненько

6. Мія

Мія Well-Known Member

О то файно, а то саменькій воно не йде.. о така я егоїстка (-:

7. Мія

Мія Well-Known Member

Куку, я на третій тиждень завтра перехожу, а ви?

8. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

щойно надибала цю вашу темку... все скачала, вдома почитаю і буду робити, НУ БО ТРЕБА ВЖЕ ШОСЬ З ТИМИ ЛЯЖКАМИ РОБИТИ!!!:girl_mad:

9. CoffeeFairy

CoffeeFairy New Member

І я до вас:girl_dance: Бо вже стільки всього начиталася - а про ніжки мало чогось пишуть. Скачала, роздрукувала - ввечері беруся !

10. CoffeeFairy

CoffeeFairy New Member

Сьогодні третій день першого тижня:girl_dance: Але чогось було важче ніж два попередні рази - у буквальному сенсі ноги тряслися:girl_impossible:
    Сподіваюся далі буде легше і скоро стануть помітними результати)

11. kukla

kukla New Member

Добре що завтра не понеділок -легше почати. Я з вами!!!

12. Miusha

Miusha New Member

І я з вами:yahoo: Давно вже скачала матеріал, постійно дивилася і ніяк не могла себе заставити за нього взятись. А от сьогодні вирішила - пора би вже! Пішла робити перші кроки...всім, хто теж тільки недавно приєднався - бажаю успіху!:girl_dance:

13. Trjoshka

Trjoshka New Member

Вот що я скажу про гарні ноги.....)))) головне, щоб війна з салами не перетворилася для людини у комплекси неповноцінності.! Я не проти вправ дієт і тд і тп, але я думаю, що при тому всьому треба знати межу (золоту середину). Знаю декілька жінок, які переймаються за надто своїми "двома", - і мастять їх кремами і розтирають різними губками, але толку ніякого....(((Тількі грошей меншає.... То до чого я веду,- ми і так красиві, і ніжки красиві, і руці...., все в нас добре, бо ми супер....))))))))!!!!! Пийте дівчата сиру воду (не менше 1,5 літр. в день) і все буде ОК!!!)))

14. sonnechko

sonnechko New Member

І я!Ія з вами ! Почала робити вправи 1-го тиждня . Мені в принципі не складно . Може тому , що періодично роблю якісь вправи з інтернету по 8-10 хвилин, майже щодня , тому ноги трохи натреновані. До речі раджу тим в кого мало часу , єдине ,що потрібно робити розминку перед вправами , щоб розігріти м"язи.
    Трохи задолбує , що в тексті все перемішано- і вправи,і різні філософські роздуми , більше люблю відео . Але маємо те ,що маємо. Дівчата, в кого дійсно змінилася форма ніг, відпишить . Бо я в принципі не повна і хочу більше відкорегувати форму ніг

15. Samilla

Samilla New Member

Дівчата... а що ви таке робите? всі так про це говорять)))) я теж хочу, а де це відео? модливо хтось і мені його покаже?:girl_tender::girl_yes2:

16. gnoma

gnoma Member

Зверху в темі є лінка за якою можна скачати весь комплекс вправ і детальний опис. Відео нажаль нема, тільки книжка, зате з малюнками:girl_wink:
    Ну і щоб не оффтопити : розлінилась я, трохи захворіла то і закинула вправи, а тепер ніяк не візьму себе в руки, вистачає мене тільки на розминку, зате майже кожен день. Треба напевно знов все спочатку. Результати після 3 тижнів мене потішили.

17. Merry

Merry Well-Known Member

Мене теж цікавить це питання. Ті хто пройшов весь курс (чи значну частину), чи є результат і який, змінилась тільки форма ніг чи і сальце зникло?

18. Manyuha

Manyuha New Member

Доброго дня усім!
    Дівчата, розрадьте мене. Завтра сьомий день першого тижня, але в мене результати абсолютно протилежні. Об'єм ніг збільшився. Чи у когось, хто пройшов перші кілька тижнів, теж були таке враження, що розпухаєш? Що робити не знаю. :girl_cray:Сподіваюсь, далі піде у бік покращення.

19. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

цікаво чому сюди не повертаються...
    відео не знайшла - мені достатньо фото - але фото докладніше, ніж у першому дописі цієї теми, є тут: http://my-fitness.ucoz.ru/publ/1-1-0-4
    за 2 тижні -2 кг, -2 см в талії, -3 см у стегнах і -2 см обхват ляжки у найтовстішому місці...
    і це я 2 тижні через день комплекс 1го тижня робила, поки звикла і вбулася. ну і слідкую за тим, що їм

20. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Зробила сьогодні перший день. Відчуття класні. Правда на розтяжках почувалася колодою:girl_cray:
    Єдине що мене хвилює: пульс мав би бути за 20, а в мене 17.