Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 9 Березень 2010.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

2. Мія

Мія Well-Known Member

3. Orman

Orman Модератор-бомба

4. Мія

Мія Well-Known Member

5. Orman

Orman Модератор-бомба

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка підскажіть будьласка які вправи ефективні для підтримки сідниць,ніг???Присідання чи ще щось буду чекати відповідь пліз:girl_cool:

7. Мія

Мія Well-Known Member

На початку теми є книжка по якій ми всі тренуємося. Вправи що там описані дуже еффективні, але в комплексі а не щось одне.

8. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Мія або я якась неправельна або не знаю я не можу найти допоможіть мені найти якщо вам не важко буду дуже вам вдячна дякую:girl_claping:

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:51 ----------

Ку Ку підскажіть мені:girl_sad:

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Книжечку зкачати треба, а потім прочитати. А ще можна в тренажерний зал піти і персонального інструктора винайняти. А ще можна на youtube залізти або просто в інеті пошукати. А ще можна з торентів купу всякого добра стягнути.

10. Мія

Мія Well-Known Member

Nataljchuk
    цей допис подивіться. Там є лінк на книжку яку можна зкачати.

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дякую Мія але в мене воно скачалось якимись ерогліфами:girl_sad:

12. Мія

Мія Well-Known Member

NataljchukНапишіь в ПП своє мило я вам вишлю. Або в гуглі забийте "Ножки мирового стандарта" і знайдете. Книжка дуже популярна.

13. Мія

Мія Well-Known Member

Такс дівчата, завтра перший раз йду на пробіжку. Вже написала, то хоч не хоч БІЖУ!
    Боже поможи не передумати!

14. simona

simona Well-Known Member

Вага 55
    Обхват талії 70
    Обхват бедер 91
    Обхват ноги (вверху) 53
    Обхват коліна 34
    Обхват руки 24 (зверху)
    Сьогодні вперше робила вправи, відчуття - мало того, що не гнучка та й ще так себе почувала , що роблю все не так.
    Не розумію як можна тримати рукою ззаді за ногу притому присісти легенько+ зжимати таз. Коли зжимаю таз, то коліно кудись інде. По-друге, лежачи на підлозі в мене не було відчуття, що піднімається таз, а просто що я його зжимаю і не розумію що при цьому значит вверх-вверх-низ-низ - тобто раз зжав відпустив і знов зжав і відпустив? Замість мячика мала пластикову баньку з під містера пропера, але відчуття були ті, про які писало. Робила вправи десь годину і 10 хв.
    Ще скільки бажано робити їх в тижні 3 як пише чи краще більше, а може оскільки початківеця я "палка" то менше?

15. Мія

Мія Well-Known Member

Це про розтяжку наскільки я зрозуміла.
    Значить стоїте на двох ногах, праву ногу сгинаєте в коліні і правою рукою тримаєте її як би за підйом або носок злегка прижимаючи пятку до сідниць. Відстань між сідницями і пяткою має бути 5-10 см. Тобто коліно не має сильно розтягуватися тільки квадріцепс. Ясна річ лівою рукою тримаєтеся крісла. Тепер трошка присідаєте на лівій нозі. сантиметра 2-3. це підсильть розтяжку і знімить навантаження з коліна.
    Коли зжимаєте таз то коліно тої ноги що розтягуєте не захоче зразу вам підчинитися то можливо і буде в різні боки пробувати зміститися. Але ви повинні тримати ногу так щоб коліно дивилося вниз в підлогу. Потім воно буде дещо зміщене назад.

Ви повинні сильно стиснути таз, як би підібрати сідниці втягнути їх як живіт, якщо так можна сказати. Коли ви це правильно зробите то сідниці самі піднімляться на пару см від підлоги і тоді ви ще сильніше їх втягуєте от і вийде раз, два. І за два прийоми їх треба опустити вниз поступово розслабляючи.

Я теж була початківцем і робила кожен день перерва середа і неділя, або четвер і неділя, залежно як натхнення було. Тут от що важливо, як будете себе з самого початку жаліти то потім все це зійде на нівець. Дівчата підтвердять. Далі легше не буде, тому набирайтеся мужності.
    Якщо ж ви не можете робии кожен день то тренування в вас затягнуться так : 1 тиждень описаний в книжці - 2 тижні календарних.

16. simona

simona Well-Known Member

я взагалі планую щодня просто сам кінцевий результат цікавий. Завтра буду робити знов, то знов прийду сюди із запитаннями.
    Щодо кількості - їх всерівно потрібно зробити 6-7 раз, а то вже хто як або на 1 тиждень або на2.
    Як у Вас виходить дихати, рахувати кількість разів і ще й на скільки затримати?

17. Мія

Мія Well-Known Member

Дихати це головне. Бо в мене був такий досвід що я через велике напруження затримувала дихання і потім голова так барабанила що я вже почала хволюватися.
    Я рахувала по кількості вдохів видихів.Вдох видих - раз, вдох видих - два..

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

перші результати побачите десь з 2-3го тижня.

18. simona

simona Well-Known Member

Я теж так рахувала, в деяких випадках не вдавалось одночасно дихати і зжимати сідниці. Але нічого троха збивалась, а тепер сиджу і чую що я сьогодні якісь вправи робила, головне завтра встати на роботу.
    Я тему читала з початку, але вже давніше, ліньки вертатись назад, ви писали, що дадаєте ще інші вправи, якщо прес, то коли бажано його робити? І завжди потрібно вправи починати з розтяжки і розігріву?

19. Мія

Мія Well-Known Member

Так обов"язково з розігріву, це кров розганяє пришвидшує пульс, що важливо для спалювання жиру та і тренуватися легше бо мязи розігріті.
    Прес краще всього качати зразу після закінчення вправ для ніг і розтяжки, знов ж таки це пов"язано з тим що пульс є у відповідному рівні ударів в хвилину. ефективність тренування краща ніж якщо б ви почали його качати просто посеред дня.

20. LadyLand

LadyLand New Member

Вчора почала комплекс вправ НМС. Не думала, що мої м'язи забули як вони називаються і яка їх функція :) Але маємо що маємо.
    А сьогодні чомусь болять всі ребра, напевно це пов'язано з розтяжкою.