Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 9 Березень 2010.

1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути

Відзаймалась я свою годину, тепер вечір маю для себе:)

2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А в мене виходить в один час займатись - близько 16-ї.
    Але малому скучно коли я займаюсь. Починає мені всяко "допомагати", додаткові ускладнення маю ;)
    А ще, мені треба щоразу питатись дозволу, чи можу я взяти його мячик :)

3. Мія

Мія Well-Known Member

Я сьогодні теж в день займалася. Старша мені на живіт сідає зразу як я вправи біля станки роблю, або прес качаю.. пробую зганяти але вона це як гру сприймає. ))

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ех ножки,ножки. Фігура,фігура..як то все важко дається.що гарне.
    Постійно дивлюсь на цю жінку(спілкуємось на Однокласниках)
    Їй 42 роки,без пластики на тіло. Має дочку.внучку. Каже її фігура - це спорт,спорт і ще раз спорт. Вправи,пілатес,йога і всяке різне ну і звісно догляд
    Після перегляду її фото соромно на себе в дзеркало дивитись

5. olevitska

olevitska New Member

Ндааа , а фото класне, навіть не віриться що так можна виглядати в 42... я виглядаю набагато старше за неї хоча набагато молодша... Мабуть це ще й гени такі.

6. kristas

kristas Well-Known Member

ну не знаю...тіло звичайно шикарне (принаймі те що видно)...а на обличчі...щось не дуже, але може то фото таке...

7. ckorpionsha

Ось та жінка зблизька..фігура..фігура

8. Мія

Мія Well-Known Member

9. ckorpionsha

Я колись читала,що якщо твоя вага у 40 буде як у 20 то й вигляд відповідний буде. Мені б кілограмів 5 ваги скинути і ще 5 целюліту. Хоч він у мене був і коли я 49 важила

10. Мія

Мія Well-Known Member

11. ckorpionsha

У мене по боках на бедрах дирки є,то вже напевно остання стадія невиліковна.
    От пару днів підряд підкидую(катаю) малого на своїх колінах то так потім болять,що одне бажання їх відрізати. Раніше такого не було

12. Мія

Мія Well-Known Member

Обмежте споживання жирів. Тваринних в першу чергу. Почніть з швидкої ходьби по 40 хвилин вдень. Але так щоб в вас пульс був 20-22 рази за 10 секунд. Потім збільшуйте час до години. Я роблю так йду на базар чи по магазинам, старшу на барана і вперед швидким темпом (спішити теж мушу бо меншу годувати треба). І дитині це подобається і мені на користь.Не треба братися завзято. Перегляньте раціон, і добавляйте вправи фізичні кожного дня для "хворого місця". Але не дозволяйте собі відкладати на завтра.. і ви втягнетеся, а далі вже зрозумієте чого вам не вистачає.

13. ckorpionsha

Ну швидка ходьба то у мене в крові..от з малим не пройде,бо він тьоп-тьоп хоче.
    Ну щось придумаю,от качаю книгу з вправами..вже результат

14. Мія

Мія Well-Known Member

Я ролік викладала з трейсі андерсон. Почніть з нього.. в вас же коліна. Там простіше і на коліна немає такого навантаження. Почніть з 10 повторів кожної вправи і через місяць можете дійти до 30. Ефект теж буде хороший. Але не забувайте про розминку. Бо якщо пульс не дійшов до відмітки 20 раз в секунду то тренування тільки на мязи впливає а вага буде не змінна. Тобто жир не буде спалюватися.

15. Rona

Rona Мама-йожик

то шось не то... ми міряєм на шейпінгу пульс за 6 секунд, то він має бути хоча б 12 разів, тобто 120 ударів в хвилину, тоді починає спалюватись жир, на пульсі 160 уд./хв. спалюються ще й м"язи
    кожну вправу на кожну ділянку тіла робиться з певним (індивідуальним для кожної) пульсом

16. Мія

Мія Well-Known Member

Сорі опечатка не в секунду а в 10 секунд.. то виходить 120 ударів в середньому.
    Мязи не спалюються взагалі то.. зменшитися вони можуть тільки в наслідок атрофування.. тобто абсолютної бездіяльності..

17. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

Я вчора цілий день вертілася навідь не помітила як день пройшов.. тренувалася вже вночі.. Знаю що це не дуже добре, бо вночі метабілзм сповільнюється і тренування не такі ефективні, але мусіла бо як би пропустила, то вже нині теж би думала чи робити чи ні..

щось не виходить мені Мію процитувати...

от а я два рази вправи зробила і все....просто бєзобразіє-млію від гарних підтягнутих фігур,а себе заставити змінити щось в своєму буденному житті/ритмі ніяк не можу..:girl_cray: не можу знайти для себе ту поважну причину,яка б заставила мене займатись щодня або ж через день якимось вправами...:girl_in_dreams:
    хоча в тренажерний зал мені подобалось ходити,але я туди ходила не регулярно-2 місяця підряд,а потім як попало:girl_sad:-вічно якісь причини заважають: то малого немає з ким лишити,то чоловік затримався на роботі...
    а в хаті ніби і хочу займатись,ніби і час можна знайти на вправи,але все щось заважає...мабуть,то моя лінь мене так тримає?!:shy: чи це все через те,що не має контролю наді мною?:girl_cray::girl_flag_of_truce: чи може не знайшла ще ті вправи чи вид спорту,який би мене зацікавив на стільки,що я би не змогла не займатись??:girl_flag_of_truce:
    але час іде,і ми не молодіємо,на жаль,а так хочеться бути підтягнутою,стрункою і без грама жиру!:girl_in_dreams:

18. Мія

Мія Well-Known Member

Солнушко я теж лінуюся.. і коли є вільний час то думаю собі "трошка пізніше трошка пізніше.." а потім вже ніч і нема коли і вже кляну себе "от не хотіла вдень я нормальні люди тепер мусиш вночі займатися, другий раз будеш думати головою.."
    Але як відтренуюся то вірите чи ні сама собі памятник ставлю і така гордість мене переповняє що я ЦЕ ЗРОБИЛА!
    не дозволяйте лінощам вами керувати. Вирішили займатися і вперед.
    Мені ще допомагає фактор відліку часу. Тобто поставила планку займатися 2 місяці по одній програмі і чітко два місяці займаюся відраховуючи скільки днів залишилося до кінця. Бо тренування направду важкі і як би я думала що то ше півроку то кинула би то діло к чортавай марєрі..

19. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Цілий тиждень відповзала (ноги болять, руки болять, д...а болить) - ледь ходжу, але роблю. Поки ще на четвертому тижні. Нових вправ поки не додала. Бо все якось не виходить вчитатись як робити. Таке враження - що почала з першого дня і все заново. Перерви це дуже погано.
    Почала бігати. Троха важко вставати зранку - але після такого ранкового бігу - енергії на цілий день надихуєшся.
    Вирішили із чоловіком та малими їхати на море в липні. Так що до липня в інтенсивному режимі. Харчуюсь переважно салатами і так легко мені)))))))).
    Позитиви - штани що дотягувались до колін - вже налізли на дупцю:girl_crazy:але ще не защіпаються:girl_cray:. А джинси, які купувала десь місяць назад - вже помітно почали спадати. Чоловік оновленню гардеробу не зрадіє.
    та я теж лінива. капець. Тут треба втягнутись ось і все. Направду перші два тижні йшло мені так як змусу і на каторгу. Єдине що тримало - а що я дівкам на ДП напишу. Засміють.
    От ми вас засмієм, як не приєднаєтесь. Чим не стимул?:girl_crazy:

20. Мія

Мія Well-Known Member

Я як тут напишу що планую робити то вже не можу не робити бо тоді себе брехухою відчувати буду.
    Ця тема теж тримає в тонусі :)

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Яка молодець! А я от ще не бігаю все відкладаю.. копніть мене чи що..?!