Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути як наофтоите на цілу тему - перенесу , а поки що ви тут по темі офтопите.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Вчора в мене був 8/4.. нарешті починає "галіфе" розчинятися.. Сьогодні роблю кардіо, завтра приступаю напевно до 5 тижня... читала нині що там робити і як.. "коні дохнуть" ---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ---------- МАХАМАК, Хельго, ви там як на 4 перейшли? Як розміри? Тануть?
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Ще не перейшла, в мене процес іде довше, тому що я чередую з аеробікою. А розміри в мене зараз критичні - в минулому році теж дійшла до 62 кг. а далі... ну ніяк. Тепер теж коливання від 62 до 63, в мене вже просто мрія побачити біля шестірки одиничку, навіть якщо число буде 61,9.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Дівчата - я не знаю чи дожену, але сьогодні знову напевно вправи не за мною Малі хворі і я чогось така знервована, що нічого крім солодкого поїсти і не хочеться. І місячні на підході. Вчора і сьогодні тільки вправи на прес робила. А ножки мої поки відпочивають.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути хельга то таке буває а потім бах і пропало. Я наприклад вазі не дуже вірю. Найкраще дивитися по старому одягу (доречі всі "довагітні" штани що я носила ще до першої вагітності на мене завеликі), або мірятися метром. М"язи важкішими можуть ставати в наслідок тренувань, а розміри реально зменшуватися.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути То зрозуміло, підтянутість в мязах добре відчуваю. Більше зусиль треба докласти, щоб целюліт зігнати. А сьогодні то капець як себе почуваю. Напевно тиск підскочив, який зазвичай понижений. КД раніше на 8 днів почались. Ледве ноги пересуваю, голова тріщить
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Співчуваю.. А не хочеш кавово сольове обгортання спробувати?
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути А не хочеш кавово сольове обгортання спробувати? це як???????? ну тобто це самостійно можна зробити?
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути так можна вдома самому робити. я робила принаймні
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Дівчатка,я теж з вами.Дякую за розпочату тему.Вправи мені дуже подобаються,особливо те ,що і дійсно відчуваю м"язи.Надіюся на результат
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Я це зробила! Ура! 1/5 позаду. Я вже почала звикати до пліє 4 тижня і тут на тобі ще третій раз з 6 повторів.. Але то все балалайка порівняно з вправами біля стінки і підйомами ніг для зовнішньої сторони бедра.. їх на цьому тижні 150 для кожної ноги.. Трейсі Андерсон прийшлося відложити в шуфляду.. Але дівчата.. ЯКІ НОГИ!!! я сама балдю при чому здавалося вчора все було звичайно так.. а нині дивишся в зеркало і "оба!" а вони вже інші.. в мене зроду таких ніг не було.. і що мене тішить що це ще не кінець
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Мія, ви на початку параметри свої писали. А напишіть знову, щоб було з чим порівняти... я он вже теж качаю той комплекс, заразили мене
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Я дуже рада що заразила То є файна зараза.. помічна Було Вага 65 Обхват талії 76 Обхват бедер 103 Обхват ноги (вверху) 57 Обхват коліна 40 Обхват руки 28 а це на середині 4 тижня Вага 62 (-3 кг) Талія 67 (-9) Бедра 94 (-9) Ноги (вверху) 52 (-5) Коліна 37 (-3) Руки 26 (-2) але вони вже помінялися, в сторону зменшення. Оновлення дам десь через пару днів.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Плачу дівчата і майже зубами тримаюся того клятого станка... 2/5 позаду..
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Я ще на першому тижні. Хотіла сьогодні на другий перейти, але вирішила, що ше місячні не пройшли (нині третій день) і хвора я, тому з другим тижнем почекаю. Хочу сказати вам, Мія, що ви молодчинка, без вас я б ніколи не почала свої ноги до ладу доводити.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути Мія, ти молодчинка. У мене теж нижня частина проблематична, і гарні ніжки це МРІЯ!!! Я приєднуюсь до Вас!!! ---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ---------- Мія, щось я не можу скачати, нажаль. Напиши конкретніше що за вправи і хто автор попробую так шукати.
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути "Ножки мирового стандарта" Феликс Шмитт, Синтия Тайверс 3/5 віджала
Відповідь: Ідеальна форма ніг, або спроба цього досягнути а я... а я... ех, сором... в мене тааакі тижні почалися, що я геть зі сил падаю, коли додому приходжу... а вдома ще стіііки того навчання.... словом, я братимусь нормально за ту програму мабуть на сесії, тоді матиму більше часу... а то не люблю отак ні туди, ні сюди...