Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? а мені дуже сподобалася ця хфігура що ОРМАН показувала на 3 сторінці худіші і більш накачані мені зовсім не подобаються. це можна сказати сама худа фігура на мій смак. вона виглядає здоровою.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? напишу ще я своє бачення, наперід скажу, що нікого образити не хочу, то я швидше для себе роблю: оті накачені спини мені не жіночні оті пишечки файні в одязі надто худі теж не фонтан бо і мацнути не має за що про груди, все життя мала з своїм 70b комплекс, а коли завагітніла просто натішитись не могла, коли народила офігіла і чекала коли повернуться мої груди, а ще постійно думала про свою сестру з пишним бюстом то ж капець як важко. Так для мене ідеальний 2-й розмір, максимум 3-ій ну і не всі чоловіки люблять великі груди, таки форма (ага і форма і колір сосків тож) рішає мій тато каже, що грудь це те що вміщається в долонь чоловіка, решта виммя, мені така теза підходить для самозаспокоєння але і долоні різні є і груди, після завершення гв мої груди не те що вміщаються, ховаються в тих долонях, але форма і чутливість краще ніж +2 розміри, мені так ну і я за те щоб все було гармонійно, комусь 3-ий замало виглядає, а хтось з ним прогинається. Яка б не була вага треноване і пружне тіло краще виглядає ніж худе і дрябле захоплююсь дівчатами, що комплексно працюють над своєю фігурою і здоров"ям, шкода коли дівчина маючи хороші вихідні дані сподівається що так буде завжди і ліниво провтикує ахаха то я про себе, ніяк не візьмусь
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Це вже не важливо чи праве і ліве, верхнє і нижнє і тд. Я до того, що природне і пропорційне абсолютно не тотожні речі.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Просто це молода жінка. Щоб тримати фігуру в 40-50 треба бути або перекачаною або з целюлітом. Я вже це зараз замічаю. Я як народила першого, то багато займалась бо живіт став дряблим (до того мені мій животик подобався). Допрацювалась до серйозного пресу. Після другого знову став дряблим. І хай там говорять що накачаний для жінки не гарний, але такий животик як на фото в мене вже не виходить. Мушу вибирати або одне або друге. Вибираю прес і вже ходжу в зал.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Ну! По юності грішила А зараз намалююсь, посміхнусь собі у дзеркало і думаю:" а чьо? нічьо так! " Якщо мої справи і далі будуть так йти, то скоро все це буде і у мене. Я коли писала, то мала на увазі, що боюсь до такого докотитись. А взагалі - щиро дякую за підтримку, а то в мене на тому фоні вже і справді хандра, я постійно про це думаю і мені вже сниться, як мені роблять зауваження сторонні... Крейзанулась, словом.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? після завершення гв мої груди не те що вміщаються, ховаються в тих долонях А можливо якимось вправами чи не знаю чим, крім силікону виправити таку ситуацію, бо в мене після годування ще гірше груди виглядають, ніж до народження дітей. Подивившись фото в цій темці комплекси розвинуться вже по повній програмі.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? та мотивація то супер, але чи тось знає, пробував виправити таку ситуацію вправами чи ще якось? якби то можна було поправитися і притому качати груди, але як казала Маруся-мама різна конституція.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Залежить про що думати. Так зазвичай складається (як то Маруся писала), що або тухіс, або буфер. Так аби все підряд одній особі - не буває. Я про таку пропорційність писала.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? не вигадуйте..... ну так їй 30-31 мені зараз ліниво шукати, але потім викладу "старших" 40-літніх не втримаюсь, хоча ця якраз ше нічо ну і так роздуми на тему
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Грудь красивой женщины должна помещаться в руку настоящего мужчины.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? злісний офтоп, але мені актуально. про чутливість, розмір і ГВ. здається, вирішальним все-таки показником тут є ГВ. в мене груди практично не змінились, порівняно з довагітними, ну може піврозміра додалось. а от чутливість... я не знаю, як пояснити, чи вона зменшилась, чи збільшилась, але ті зміни точно не в кращу сторону, щодо моїх відчуттів.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Наоми Уоттс 45 років, двоє дітей. Не конче на мій смак фігура, але не замєчєна ні в перекачці ні в целюліті.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? я в таких питаннях ніколи не підтримую "должна" то так як сказати, що хліб має бути тільки житній, а білий то ні в які двері має бути так, як жінці комфортніше.. здебільшого як природа дала, так і файно, збої бувають рідше ніж ми думаємо) он в мене подруга фігури просто такої, що "чмок" (важко словами описати) спеціально поправляється, бо хоче більші груди... я би на її місці ніколи не прощалася зі своїми тендітними параметрами... але я знаю, чому так є їй неодноразово казали, що вона захуда... якби казали, що ідеална фіг би вона так робила))) так само я - ніколи не була тендітна, бо висока.. для мене не буває занадто худих)))) або просто худорляві або вже хворі
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? нє-нє в такому формулюванні про ще не відомо хто кому должен ... так що думаємо далі... *я сильно веселюсь*
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? даю 99% - то організм в неї такий, не відкладає токсини, а виводить їх максимально бачили таких, що ідять мало не одні бургери і шаурму, а фігура і шкіра як після салону?! оце власне та категорія... залежить від багатьох факторів, якщо організм стресувати поганим харчуванням і способом життя, то в певний час він може "здатися".. але якщо доглядати за собою, то до старості можна бути "цукерочкою" ( в мене в родині багато таких, але мене щось обійшло стороною то ДНК) ) та я вже сама задумалася про ті прикмети з великими чоловічими руками)))
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Я теж. Але тут немає аж такої категоричності Я колись читала, що груди поправляються в останню чергу, а худають в першу. Я знаю більше дієвий спосіб Щось стільки я вийшло
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Давайте От багато від кого чую, що хочуть бути худими для того, аби на них всі одьожкі знімали з манекенів, і все пасувало. Нещодавно мене це наштовхнуло на думку про те, що є стереотип: худим легше гарно вдягнутись, худим легше граційно рухатись. Не те щоб то неправда, бо дійсно - на вішак можна багато чого вдягнути. Ну і володіти вагою тіла (не знаю, як то правильно назвати), щоб гарно рухатись - при 45 кг легше, напевно. Але завжди є вибір, на що витратити сили. чи то худати до тих 45 кг, чи то зайнятись якимось видом фіз.навантажень, щоб грація прийшла при Ваших Nкг. В мене нема такого, щоб я рівнялась на якусь фігуру. Маю за мету підтримувати своє здоровя і гарний настрій, щоб добре виглядати. Бо моя думка така: якщо жінка не має проблем зі здоровям і вважає, що в неї погана фігура, то скорше за все, вона просто комплексує і не вміє підібрати собі одяг. Якщо одяг підібрала, а виглядом далі незадоволена - то вперед на спорт, щоби випрямити спинку і навчитись гарно ходити. Якщо ж і тоді щось не влаштовує... хм... може, полюбити себе? Про малі груди. Декому вони пасують, як і все, що дає природа. Про спорт і накачку. Спорту низький уклін, тільки щоб жіночності не втратити від надмірного захоплення силовими навантаженнями. бо чоловікам ми подобаємось саме тим, чим від них відрізняємось, НМСД
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? все правильно, тілки виділене має йти першим номером, і скорше за все, воно буде єдиним