Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 7 Лютий 2013.

1. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

То певно мене згадали - я писала, що груди б для iдеалу мали б бути бiльшi. Знов ж таки - мого iдеалу. "Фiгньою" вважити думку iншоi людини , як мiнiмум, нетактовно ;) Ну i якщо пропустили, то повторюсь -
    я абсолютно не робила таких висновкiв, навпаки, написала, що фiгура гарна, якби не груди - була б iдеальна.

Але чомусь впевнена, що якби була можливiсть мати "iдеальну" фiгуру з меншим розмiром грудей, чи "iдеальну" з бiльшим, то ....Хто що вибере? Риторичне питання.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

гарніше? Сміхота... Чессно, от ви зараз кольнули бааагацько дівчат. Говорили про ідеали, а таки закінчили зовсім іншим.

3. Keeri

Keeri New Member

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а як природою/Богом не дано більшого ніж нуль? Що робити? Нераз заздрю тим у кого є 2 чи 3 розмір. Але так вже воно в тім життю є. Комусь роздавали великі груди, а комусь великий тухіс. Не знаю хто там на горі відповідає за роздачу, але видать можуть дати або одне або друге.:girl_blum:

5. Svitlanka

Гарнiше :). Менi особисто. Чому кольнула? Якщо iншим гарнiшi зовсiм iншi речi????А тим бiльше, самим собi, коханим...?
    Так, говорили про iдеали. Десь нестиковка??? я чесно, не розумiю....
    Чи зараз всi одна на одну поображаемось через рiзнi погляди на "iдеал" ???

Iдеальна фiгура мае бути iдеальною у всьому.Iнакше вона вже не iдеальна, а просто гарна.

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

Як що? Любити себе! :)

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

важко в то повірити... ні, ну я знала, що їх підфотошоплюють, але ж не настільки. Ну і поправлялись вони поступово. Цікаво було б глянути на інше, порівняння того ж студійного фото в оригіналі і після обробки (без зміни в часі і коли кадр вдалий).

7. Keeri

Keeri New Member

і мені важко, але факт залишається фактом.

коли десь там роздавали гарні груди і кругленьку попу я напевно спала:shy:
    але то дурниця.... головне що чоловікові я подобаюсь і така:girl_yes2:

8. natorella

natorella Well-Known Member

а комусь дали і то і друге і ше пару кіля жиру в вигляді целюліту

9. AilataN

AilataN жива

Ой, кольнули!))
    Тут з фотами перекачаних коняч....тьоток вже стількох покололи, що страшне)) пів форуму поколотих))):girl_wink:

Мені теж ідеальними є груди 2-3 го розміру, але більше важлива форма ніж розмір, і пропорційність. В принципі, це стосується всього тіла.

10. Luchik

Luchik Well-Known Member

Мені дуже сподобалася фотка яку виставила Nana11 про ідеальну фігуру, але як її досягнути? Дівчата, хто знає вправи для кращого вигляду фігури, щоб до літа був результат? А ідеальна фігура в кожного своя! Головне любити себе! Хтось комплексує через параметри, і живе нещасно, хтось взагалі не зважає на це, бо має інші пріоритети в житті і життя прекрасне! Але я вважаю, якщо є якісь недоліки, або лишні кг то головне бажання їх виправити, і все буде ок!

Останнє редагування: 15 Лютий 2013
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Хоч воно і риторичне, а таки прокоментую. Пропорційність треба вибирати. То природньо виглядає.

12. airy_cat

airy_cat New Member

Тим більше сучасні технології дозволяють)
    З моїм першим я впевнена, що сила не в розмірі, а у формі))

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Наприклад, я не вважаю абсолютно ідеальним фігуру з великим розміром бюсту, а ви все-таки подаєте це, як загальновизнаний зразок неперевершеності.
    Я обираю менший, який і маю. "Приміряла" на собі вже декілька розмірів, зупинилась на цьому. :girl_crazy:

О, це точно.

14. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Ото Ви зря! Бачила я Вас і личком вийшли і всім іншим, і дуже рідко можна побачити таку яскраву ,щиру посмішку як у Вас. Знаєте , як Вас побачила вперше, в голові проскочило:" А чому нік "Зануда"? " . Нік " Сонечко " Вам пасує!
    Нічого такого у Вас нема!!! То у Вас сильна самокритика!

Ні! Ні! Який вік? Прочитала і самій страшно стало? Що я теж старушка;)????

А це правильно ! Але не з таким настроєм! ВИ ГАРНА ЖІНКА І НЕ ЗАЦИКЛЮЙТЕСЬ НА СТЕРЕОТИПАХ І ЧУЖИХ ДУМКАХ. Так, працюйте над собою, але без фанатизму , а з любов"ю до себе і до того що робите! Все вийде !Успіху Вам і НЕ ХАНДРИТИ!!!!Бо так точно ніц не вийде!

Стосовно теми...Особисто мені дуже подобаються стрункі дівчата і підтянуте тіло. Але не засушені і не накачані. І справді , стосовно грудей, важливо не розмір , а форма. На своїх формах я не зациклююсь, є звісно деякі проблемки по фігурі. Маю час- займаюсь собою, не маю- біди з цього не роблю. І завжди дивлюсь в очі чоловіка, як бачу,що щось не так дивляться, тре знов над собою працювати- це мій стимул...

15. Rona

Rona Мама-йожик

16. Svitlanka

Взагалi то я за середнi розмiри :girl_yes2:

17. Rona

Rona Мама-йожик

то воно може й та... тілько, при бажанні, трохи схуднути і привести м"язи в тонус може практично кожна... а от з бюстом сама си ради не даш... хіба під ніж лягати чи що)) ок, я сагласна на напівідеальність, без пишного бюсту третого розміру :girl_blum:

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я мала на увазі не пропорційність правої і лівої сторони, бо то дійсно хіба технологіями корегувати, а саме про природність.
    Якщо жінка не має грудей, худюща, і собі приробляє силікон спереду, то гм, то мені таке не подобається, хіба що вона хоче виглядати пальмою, вибачте за порівняння. Ну, хіба вона у відповідній галузі працює, тоді та, там свої стандарти ідеалу.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

мені подобається від 1 до 4 (бо більше - тяжкувато втримати форму і пружність)
    але за тендітних плеч-спини - гарний любий розмір... мені навіть помірна груша (неширокі плечі, вузька талія і чуть ширші бедра) деколи більше подобається ніж годинник пісочний
    хоча такі жінки часто комплексують, але деколи їм то так пасує - дуже жіночні

20. Rona

Rona Мама-йожик