Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 7 Лютий 2013.

1. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Ну в таких випадках хто як, а я особисто нічого не маю проти пластики груди.

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви напевне на маєте малих грудей і вам до 40 ще далеко.:girl_crazy:
    Мої малі груди ніякої форми не втратили. Які були в 20-ти літньому віці, такі і сьогодні. Ані не виросли ані не поменшали. Чашка - B, але то ще за рахунок трошки жиру. Моя A зі мною в гріб ляже. Як були широко-посаджені і округлі, так і надалі є.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не знаю, які вони будуть у мене після 40-ка, але в 36- такі, як і були в 18. Щоправда, у мене в "анамнезі" лише 1 дитина+ груди невеликі ( ех). Але, може завдяки тому, що там 1,5 розмір- вони пружні і округлі. Хоча, моя мама вигодувала 2 діток і груди має гарного 3 розміру + мала хірургічне втручання на одній молочній залозі, але і в 60 років має такі груди, що ще 20-літня позаздрить. Може, частково і генетика тут теж роль відіграє.

До речі, сьогодні в одній російській медичній передачі йшла мова про ризик раку молочної залози. І власне там йшла мова і про набір жінками ваги. То привели такі дані, що ідеально вважається, якщо жінка до 45 років набирає 10 кг ваги від тієї, що мала у 18 років. Якщо ж у 45 років вона має вагу у порівнянні зі своєю вагою у 18 років у масштабах + 25 і більше кг, то це вкрай небажано для здоров я+ втричі підвищує ризик онкології молочної залози.

4. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Мне 25, когда вижу 49 кг, думаю "надо шота дєлать". Мой идеальный вес - 47 (рост 163). Но...я не хочу всю жизнь такой быть. Я активно занимаюсь йогой + в домашних условиях сушу-качаю ноги-попу гантелями. Занимаюсь для того, чтобы тело было подтянутым, чтоб бонусные килограммы не висели, а тоже были оформлены. Так вот... к 30 годам я не хочу быть размера XS потому что это не красиво для такого возраста. Хочу быть отечественного размера 42. ну и со временем, с возрастом дойти до М.

Не нравятся сухие женщины, у которых, как бы они хорошо не выглядели, но возраст видно, что не 20 лет, а все еще в подростковых магазинах одеваются.

5. Маруся-мама

Вони багато не знають і багато придумують. Генетика відіграє свою роль, щодо онко захворювань, але вони всеодно не знають причин досконало. Он і висувають гіпотези - проблема надвага, ні не вона, проблема генетика, ні не вона, проблема їжа, ні не вона.

6. airy_cat

airy_cat New Member

Ваш досвід мене надихає оптимізмом і вірою в майбутнє, але, на жаль, не всі малі груди зберігають гарну форму після народження дитини.

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Нажаль, маю і напевно головна причина у тому, що
    При ГВ мала повний С, але після припинення годування і частково внаслідок похудання залишилась з неповним В, форма і пружність гірші, ніж років 5 назад

8. Маруся-мама

У мене ні. Від похудання трохи менші стали, то правда, але не груди самі по-собі а жир довкола них який можна було запихнути в станик і вдавати що то груди.

• Смішно Смішно x 1
  9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

еее, я канєшна ніколи не була пишногруда, але чесно, мала циці більші, а зараз в мене просто страх, що вупше пропадуть :girl_impossible:. Просто найшвидше і найлегше в мене сходить жир вгорі. І чим далі, тим таке враження, що більше сходить.. :sad: Ну але трудно, то такі мені дала груди природа, просто форму ще робив там жирок, поменшало його, поменшали груди і хоч віджимайся цілодобово, а ніц там не накачаєш.

10. Маруся-мама

Та тут вже неодноразово писалось, що самі груди - аля чашечки, не накачаєш. То суцільний жир. Сходить він, сходить і об’єм. Що можливо накачати, то тільки м’язи які то добро тримають.

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Завагітнієш, то будуть супер :girl_in_dreams:
    А як я сильно похудала, то теж розмір десь втратила, і не накачувалося нічого :sad:

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

о, то про мене, навіть не знаю, форма звичайно не нагірша, але от якшо ше одна дитина колись і ше одне ГВ то з моїх грудей нічого мабуть не лишиться.
    Взагалі в мене фігура типу як Орман показала на фото, правда я такою буду коли поправлюся, але мені б в такій вазі було б не комфортно, зимою поправилась на 4 кг, то мусіла все зігнати бо мені здавалося шо я величезна.
    Хоча одна з переваг такої фігури - це те, що при наборі вазі залишаються пропорції, тобто ти не будеш колобком, а будеш в любому випадку мати талію -- плоский живіт і попу. А недоліки - тут вже писали - це целюліт, з яким я борюся-борюся а він як рідний:girl_crazy: ну і при похуданні сильно худають груди, потім лице, руки, живіт а аж потім ноги і попа.

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хто б подумав, що, народивши 3х дітей, я подивлюсь у дзеркало і скажу: ідеальна фігура для мене - моя :)
    справді, так класно я ні в які 18 не виглядала.
    коли вага падала нижче за "зріст-120", було зле, але та післяпологова виснаженість вже в минулому і я гарна і навіть повна сил!

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

От вчора з чоловіком дивились фото з відпочинку 3 роки назад. Моя вага була така ж як зараз, але щоки як в хом'ячка:girl_haha: Коханий казав, що зараз я виглядаю стрункішою. Певно, м'язи трохи підкачала і тепер вони і жирок дають вагу, а не лише жирок:girl_flirt: Маю ще пару бажань щодо корекції фігури, але то таке.. Ще маю час до літа:girl_blush2:

15. strochka

strochka Member

Я аж плачу дивлячись на груди, ніколи не могла уявити такого, мала повноцінний 2р., але зараз похудавши до позначки 50кг при зрості 177см- мрію набрати 6-10кг, може тоді відновиться бюст?))

Надіслано від мого LG-P713, використовуючи Tapatalk

16. cjomcjomka

так, груди - то засада. Подивлюсь, що буде після закінчення ГВ, бо зараз-то маю шикарне повне D, а зранку часто прокидаюсь з "сніданковим розміром" E-F.
    В школі коли важила стільки як зараз, то ліфчики носила 65А.
    Маю спадковість не дуже, бо в моєї мами груди в післяГВшний час і дотепер практично відсутні...
    Ну але буду вирішувати проблеми по мірі поступлення. Зараз дошліфую розтяжечки до літа - і в магазин за гарним роздільним купальником :)

17. Vika

Vika Well-Known Member

Клаас. я тоже так хочу.
    Фото в студію.

18. cjomcjomka

А параметри у мене зараз такі: 90-64-90, обвід найпроблемнішої колись зони - стегна в місці кріплення панчохи - 50 см.

19. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Прочитала ваше повідомлення і зрозуміла, що правильно до цієї теми зайшла:)
    Якщо всі хочуть похуднути, то я навпаки поправитись хоч трішечки (маю 46 кг. при зрості 170). Може хтось порадить що....

20. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

Я думаю вам щоб набрати вагу потрібно харчуватись по режиму,тобто їсти не менше 5-6 разів на день через кожних 2-3 години.Тоді організм привикає і починає набирати своєї необхідної ваги.Основне взяти собі за правило,що коли підходить година прийому їжі ви повинні їсти де б ви не находились,беріть з собою на роботу,на прогулянку контейнери з їжею і не звертайте уваги на людей ,які будуть косо дивитись,так завжди було ,є і буде,такий наш народ.Якщо немає можливості ситно перекусити,то хоча би беріть з собою фрукти,наприклад банан,він дуже калорійний і ситний.Якщо будете місяць-два дотримуватись режиму,думаю наберете свої заповітні кілограми))