Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 7 Лютий 2013.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Побачила в ВК картинку, отака вона ідеальна фігура ;)

2. oksitigra

oksitigra Member

А я спочатку подумала, що А то шия:) думаю,до чого тут шия,кому вона подобаэться?:)

3. AilataN

AilataN жива

на вулиці дивлюся на дівчат, жінок, не важливо якого віку, і вони якісь всі гарні :).
    От якщо йде зажата особа, з невідповідним одягом, зігнута в спині, чи ноги волочить, то ясно що негарно. А так, що з пузіком, що з ніжками повними- гарні, нічого їм не бракує. Ну хіба вже перебор по вазі.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а ще такі, які одягають коротенькі шортики-спіднички, а ножки то давно не працювали... Я розумію, що фігури різні, але страшне не люблю і найголовніше не розумію, чому саме дівчата з досить такою зайвою вагою люблять одягати все облягаюче (це так, коли з-під майки боки вилазять, бо бедровки на ногах...), от брак смаку і вже не гарно. А так ясно, що різні фігури гарні, я скільки разів задивлялася на таких навіть досить пишечок, але так класно вбрані, зачесані і взагалі так все гармонійно, ну просто краса!

5. Orman

Orman Модератор-бомба

підпис під фото
    і якби мене хто питав, то perfection і є :)

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

йой, то в мене майже перфекті ноги:) От над животиком ще тре попрацювати :)

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мені не досягти. У неї такі файні великі груди... ех куда там мені з моїми піциками. Але назагал мені дуже подобається така фігура. В наш час її б швидко на дієту посадили.:girl_cray:

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мені саме фото якось не до вподоби. Погане освітлення 50-х чи що..
    об'єми-об'ємами, ну але якась така загальна нерівність контурів чи що... то ІМХО
    Впевнена, в одязі та пані точно перфектна. Особливо в сукенці в талію, декольтованій - бомба

9. Музик

Музик Мартуська

а мені то власне подобається. справжня вона якась, не пластикова. і талія - сууууупер

10. Vероніка

Vероніка Never give up

11. Orman

Orman Модератор-бомба

:) люди вони такі ... нерівні

да-да :girl_yes:

вона тут не для цього :)

• Подобається Подобається x 1
  12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну так... я нею милуюсь )))

Просто, як то кажуть, голодній кумі - хліб на умі. :girl_wink:

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну та нерівні і то нормально:girl_yes:
    щодо тієї фотки, то обрис мені подобається, груди/талія/бедра-жіночно, гарно в сукнях буде, взагалі в одязі їй буде гарно:girl_haha:
    але ноги чи то ляшки ні-ні-ні забагато
    таки треба її трошки підтягнути тіло
    я не за качків точно, не за аномальну худобу, точно не за худобу з великими грудьми, що зараз дуже часто зустрічаю, але і не за холодець, соррі :)
    іноді ніби з ідеальною "журнальною" фігурою дівчата настільки неприродньо виглядають ніби вскочили в чуже тіло, тоді коли далекі від сьогоднішніх "стандартів" такі гармонійні і смачні
    взагалі пофіг форми головне як людина в своєму тілі чується, мені б в такому було б не комфортно, але як комусь добре то файно

14. Orman

Orman Модератор-бомба

нєєєєєєє :)

вона така вся ... жінка. Важка і тягуча.

Або підтягнуті ляжки, або груди. І те, і те мати без фотошопу нереально. Нє, ну може одна на мільйон. Але це ж виняток. Я бачила багато голих жінок (хе-хе). Була одна типу виняток, а потім виявилось, що груди в неї результат пластичної хірургії. Так що отак.

а ну і фактура, да. В "пісочного годинника" так є як я вище написала. В жінок без талії, може бути "верх" і підтягнуті ноги, але вражіннє вже не то :lol:

амінь

15. Rona

Rona Мама-йожик

:) як з голови витягла :) в мене є подруга, разом пілонимо по трошки, її тіло (дуже схоже до викладеної знимки) з часом набрало такого спокусливого тургору, з'їв би :girl_spruce_up:

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не вірю
    як груди є то ляжки не підтягне хіба лінива ( я не так про об"єм ніг говорю хоч і про нього теж, як про шкіру:girl_yes:)
    ну і дивлячись які груди ти маєш на увазі
    мені повний В то ідеал і ні грамом більше, але щоб і не дуже менше:lol:
    я взагалі зараз схильна думати, що груди то дуже відносно, гарна/правильна білизна "рішає" (то я про естетику в одязі, а без одягу всеодно форма, а не розмір, я великі гарні груди бачила значно рідше ніж малі) а з ногами ітак ясно, такі ляшки не у все впхаєш то факт і щоб мені хто не казав:)
    я можу бути з грудьми і A і B і С і навіть D (как вспомню так вздрогну ггг то тєєєжко) перевірено, але з грубими ногами мені не комфортно/ не зручно/ не гарно/ не по -моєму, во!
    ми всі різні і то файно:girl_tender:
    чуєте, а тема з ідеальним кольором волосся є? мені от шатенки і брюнетки подобаються і ще руді, ага гггг

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

оо, то моя мамочка така ж перфекшн :) має ідентичну фігуру :girl_in_love:
    НМСД, така фігура є ідеальною для жінки у 40-50-60 років, коли худоба просто не личить, а навпаки..
    така жінка є красива, доглянута, жіночна.
    Єдине, проблемно є купити для себе брюки (то з маминого досвіду) - вони всі в ногах зверху облягають, що не завжди гарно і на талії ззаді см 20 торчить лишньої тканини, бо сильний "перепад" об*ємів..
    А моє ІМХО - от для дівчини 20-30 років хочеться не доглянутої булочками-пиріжками фігури, а стройних ніжок, злегка засмаглої шкіри, тоненької талії і пружної попи і 36-38 розміру одягу, тому голосую за здоровий фітнес і правильне харчування з 55-и кілограмовою вагою тіла :)

18. Orman

Orman Модератор-бомба

я в шоці! В поганому смислі слова. Не буду коментувати 55, то 55.
    пояснюю на пальцях. Такий тип фігури - естрогенний. І не дасть тобі той естроген бути без целюліту з шкірою як на барабані.

так ніхто і не спорить. В мене різниця між стегнами і талією - 2 розміри :)
    так в тебе зовсім друга фактура, і груди в тебе від пролактину були, а не від естрогену - зовсім инча картина получається.

та й ніхто тебе в таке тіло не пхає :) Ну не я точно.

19. Rona

Rona Мама-йожик

я кагеби "за" всьо вище, тільки не з вагою, бо то надто субєктивна цифра і залежить від багатьох факторів, напр., оця подруга, про яку я згадувала вище - її тілу ніц не бракує, молоденька дівчина, вага 65 кг, так само моя улюблена кумася, красиве підтягнуте тіло, і там точно не 55, а набагато більше, вони просто не низенькі ;)

20. Orman

Orman Модератор-бомба

і розмір в них не 36-38 правда?

Я ще боюсь питати - це український 38?