Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Я не шпічяльно, бо вони казали показати ідеал мужчини... Мене можна штрафувати, шоб іншим нєполавдно било! Не закінчується, це точно. Знаю жіночок які з великою надвагою мають добре здоров’я, і лікар сам сказав одній, що вона найздоровіша жінка з ожирінням яку він будь-коли бачив. Їй 60 років, вона нас собою працює і вже втратила дуже багато ваги, але просто, що навіть з великою надвагою вона не має проблем які вище перерахувались, аля тиск, нирки, ітд. ітп.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? а якщо по-чесному, то зараз я бачу часто ситуацію навпаки - в жінки все в порядку і навіть трохи менше (ваги), а вона на себе наговорює, я тут груба, а тут жирна, ще й такими словами. Сумно.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? та то певно так завжди буде . То так як з волоссям-кучеряві хочуть пряме, а з прямим крутять волосся. Бо жінка завжди дуже вимоглива до своєї зовнішності. Головне аби в голові був порядок, тоді і можна троха понарікати на ще якісь свої недоліки маленькі
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Якраз 10 кг ваги є коридором норми, виходите за межі коридору і відчуття починають змінюватися. Це так само як білдери.. одне діло обслуговувати нормальну вагу, а інше купу мяса з яким серце ну просто не може справитися. Так от до чого я це говорю. з вашими параметрами все гарно а от +10кг до максимальної позначки норми ІМТ і ви вже будете не так собою задоволені. Вам ні в зеркалі ні фізично вже не буде так легко погодитися на + в вазі як зараз. Одне діло будучи в гарній формі казати іншим " ну і шо главноє чтоб чєловєк бил хароший", а інша справа, коли тобі таке кажуть.. і сама ти дивлячись в зеркало і ходячи по магазинам з одягом не можеш трафити ні на одне нормальне вбрання, всьо на цьоток. Але то вже таке. Життя з плюсом не закінчується, а тільки починається)))) Рівно в 29 не закінчується, але починає падати. При чому чим старший ти є тим складніше твоєму організму відновити себе, носити все це добро і обслуговувати.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Багато залежить від комплексів. Я вчора глянула на себе в дзеркало. Одяг я одягаю вже на три-чотири розміри менший ніж пів року тому. Коли міряла сукні вчора в магазині, то подивилась на себе в дзеркало і побачила, що на животі багато жирку такого цилюлітного, ноги ще всі ген не в порядку. Але я всеодно себе люблю, навіть такого колобка якому ще треба скинути багато кг до "ідеальної" фігури чи ваги. Я навіть приймаю думку, що може я ніколи більше не скину ні-одного кг, я всеодно є чудова особа і я маю багато чого ради чого жити і чим тішитись. І я ще навчусь їздити на ровері. Я не хочу прямого. У мене зараз, як в дитинстві, знову почало витись волосся, чим я дуже тішусь. Стараюсь всілякими способами аби воно ще більше крутилось, але без всіляких там бігудів чи рурок.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Не знаю, дівчата, я зараз поравилась, але отримую стільки компліментів від чоловіків, що за всі рокі не отримувала. За всі 35 років Можліво, що це взагалі від фігури, яка далека від будь-яких ідеалів, не залежить, але-але... Настілки відверті компліменти, ммм ... От і думаю, для кого ми собі ідеали створюємо?
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Якщо мені у моїй вазі незручно, то всі компліменти світу не допоможуть. І я поправилась, і я дістаю компліменти, і відверті натяки- ніколи не думала, що стільком чоловікам подобаються " жіночки в тілі". Але факт залишається фактом- в мене зайва вага. Дуже мене надихнула " бабуся" в 75 років- таку фігуру і я б хотіла отримати в старості, але це щоденна праця і контроль їжі. http://www.youtube.com/watch?v=sAcBfual2uU
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Норма ваги то поняття як резина. Для мене мої параметри, суто для мене -ідеальні, але всі знайомі кажуть що я заструнка (це при 44розмірі). Оскільки працюю з жінками дуже близько, то помітила, що краса не в пропорціях, кільо-тут, кільо-там, а в тому як жінка відноситься до себе. Була дівчина з дуже пишним бюстом і фігурою аля Руслана Писанка, але вона так себе любила й так уміла подати... А була кобіта, яка скинула 30кг!!! ваги і все придиралась до себе, хоча все було гуд... Тому головне щоб було Здоров"я і внутрішнє задоволення собою. Читала наукове дослідження, що лише кожна 5-та жінка реально оцінює своє тіло, тобто визначає як збоку виглядає, 4 -ри з 5-ти жінки вибирали більш пишне зображення себе на розмір а то й на два!!! От звідки ростуть ноги -у мене попа велика, ой у мене живіт такииииий, а ноги... то все брехня й самообман
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Щодо щоденної праці, то це правда, але я б так страшно не боялась того. Контроль в їжі дуже легко, ну принаймі мені легко дається. Он тільки тепер мені треба такий самий стимул для фізкультури. Хоча, я певно приєднаюсь до моїх чорнушок, бо он за тиждень занять я зауважила, що ноги і попа в тої кобіти дуже поправились, в розумінні підтягнулись і вже краще виглядають.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? а в мене навпаки привела тіло в порядок і купа компліментів, можуть навіть ніц не казати, погляди значно красномовніші (спершу було дуже незручно, бо незвично, але навчилась відповідати на комплімент посмішкою і казати "дякую", а не "ай, та ну... перестаньте"), зросла моя впевненість в собі, не встидаюсь свого тіла, можу одягти те, чого раніше не могла - джинси-скінні (я нарешті в них гарно виглядаю, а не дупа-тумба і ніжки-патички), лосіни, дуже короткі шорти мені вже навіть в купальнику не встидно, а колись не знала як то парео на себе намотати, щоб живота не було видко, постійне його втягування певно виглядало дуже кумедно а... забула написати, я ж поправилась не на довгий термін, і до того була просто худа, то з компліментами теж не густо було, видко худий жир не дуже привабливий тепер на мені є м"ясо
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? рзумію Рону цііілком! У мене то само. Нє , ну раніше були компліменти, та зрештою ну як молодій дівчині не можуть робити комлпіменти, то зрозуміло. Але власне погляди, ага, може для когось то дивно, але мені то подобається. Я стаю більш впевнена в собі.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Ги...ги... на мене також дивляться жадно так, нераз аж страшно.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? ви напевно надто буквально зрозуміли мене, бо багато разів повторюєте то слово пахати. Я може трошки перегнула, просто для мене та паханина приємна, а паханина-то будь що в залі , ну бо ж легше взагалі нікуди не піти . Але повірте, і я не пахаю, а до по-мужицькі мені взагалі далеко. Я роблю все у своє задоволення, а для інших це може виглядати як паханина . Тому так, працювати однозначно над собою треба ніколи таких проблем не маю
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Доречі, показала фото, що ми тут обговорювали ще й синові ( 14 років), ну він відразу сказав, що жінка Але сказав, що взагалі негарна жінка, не сподобалась. Смаки, смаки... ---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ---------- Ги, я навпаки не ловлю погляди Але частенько буває, що або чоловік приревнує, бо бачить ті погляди ( хоч він не ревнивий аж так), ну або син возмущається )) Коли заради цікавості спостерігаю - ну так, погляди, але ж я жінка, то зрозуміло А от коли при розмові розглядають, то дуже не люблю. Мені треба бачити обличчя, очі. Ну то вже інша тема)) Ну і знайомитись пропонують хлопці від 18 років. Збоченці, певно)) Коротше, розхвалила себе тут)))) Насправді, комплекси різні маю, але не завжди переймаюсь. Коли настрій поганий - тоді ой-йой, а так...
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Дівчата, ви щось зовсім з'їхали з теми. Наче багато сторінок тому зійшлись, що ідеальна фігура для кожного своя. Ну і шляхи досягнення тої фігури, відповідно, теж свої.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Для мене ідеальна фігура - це плоский животик і попка сєрдєчком
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Спіймала себе на думці, що от ніколи такого не було, щоб подивилась на чиюсь фігуру - і позаздрила. Зовнішність загалом - так: фігура+волосся+обличчя+стиль - це мене може вразити, є багато дівчат, на яких хочеться озиратись (і я озираюсь ). Але сама по собі фігура - навіть не маю ідеалу. Звісно, в підлітковому віці дуже комплексувала з причини зайвої ваги, і дяка Богу, що неправильні способи скидання зійшли мені з рук з прикини 16-річного віку. Моя хороша фігура - зручна, тіло, яке справляється з моїми щоденними фізичними навантаженнями. Часом в силу вагітностей/післяпологового/годувального/післягодувального періодів щось випадає з норми (наприклад, груди чи руки чи боки) - і тоді я відчуваю дискомфорт і позбуваюсь того, що мені заважає. Мій шлях - спочатку правильний спосіб життя і харчування, щоб спрацювали відновлювальні механізми, а потім вже після закінчення періоду відновлення подивитись на речі реально: що лишилось допрацювати. І допрацювати домашніми тренуваннями, бо зал для мене нереальний в силу багатьох причин. Ну і ще, мені здається, не вартно міняти себе. Зайва вага - то є зайве, розтяжки - теж зайве. Але тип фігури свій треба прийняти, я вважаю. От у мене в звичному стані розмір бюстика 70А, талія 62 см і відносно велика нижня частина (довгі ноги, широкі бедра). Тому мені треба не лише працювати над проблемними стегнами, а і займатись наприклад танцями, щоб хода була красива, бо тими великими ногами треба керувати. Ну і правильно одяг підбирати, бо всі ми від природи трохи асиметричні і трохи диспропорційні. Мусимо себе вивчити, собі допомогти і все це - з любов'ю. Індекси маси тіла - то всьо таке. Во я зараз маю 20.3, що є супернорма, а ледь ходжу - тяжко вже. А стабільна вага від 20 до 50 років - то теж, як на мене, не шлях. Хіба що розуміти стабільну як "без стрибків". Бо ті ж 60 кг для жінки можуть у 15 р бути надлишковими, у 30 - суперовими , а в 50 потрібно трохи більше, щоб шкіра була в нормі (ненауково, але по своїй мамі дивлюсь)
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? а де їх подіти? це неуправляємо як і тип фігури. тільки тут не відповідайте - є тема про розтяжки та ну, а як сама держиться, то що її підпихати? В кого держиться в кого трохи коливається, це все нормально. Хто під старість трохи набирає, хто навпаки худне. о, і природа (якщо її слухати) зробить вам вашу ідеальну фігуру давайте з картинками. Особливо попу "сєрдєчком". Мені цікаво звідки в цеї попи ноги ростуть.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? звісно, що ні просто не ставити за мету одну і ту ж незмінну цифру