Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? аналогічно! От та харизма-така якась химерна штука, ніби ж навіть не пояснити, що то, але так часом відчуваєш і одразу і ліцо , і фігура подобаються От про це і говорила. Дивно називати спортивних дівчат з рельєфом гарним чоловічоподібними лиш по одній фотці. Та вона в житті, чи навіть на іншій фото з життя звичайного може бути така фігуриста, що би певно і не впізнали би.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? перше фото, звиняйте, як коняка :xaxa: а третє фото - ммм, файна попа, виглядає тіло пружним, але не видніється купа мязів.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? для мене то не мода, Наталь. Колись зовсім не переймалась як виглядаю і ф-ру закинула, поправилась не багато до 58 кг, зовні то виглядало дуже мощно при моєму малому зрості і типу фігури, такий собі стовпчик, без талії, потужна спина плавно переходяща в ноги, животик порядний, всьо як має бути. Мені було трохи тяжко вже рухатись, оті складки при сидінні заважали, я ж пам"ятаю відчуття, як їх не було, дупа виглядала як тумба. Короче, жіночного мало... Непропорційна кобіта точно не красива, дзеркало не бреше. (Коли поправляється жінка з фігурою "пісочний годинник", це пропорційно і апетитності вона не втратить, а тільки примножить. Коли поправляється жінка з фігурою типу "груша", це ще теж терпимо, в неї залишається талія. А коли поправляється жінка з фігурою "перевернутий трикутник", вона стає схожа на мужика.) І от на шляху до повернення пропорцій, ти закохуєшся в спорт, тобі кайфово, ти бачиш, що виходить, і отримуєш незрівнянну насолоду, просто від навантаження, від того, що м"язи працюють, ти відчуваєш їх, всюди. В людей, які постійно тренуються, і ловлять від того кайф, фігура є побічним продуктом. Досягнути якогось результату в фігурі було первинним, а тепер той результат виходить вторинним. А сильне тіло багато чого може, і ті його можливості, при гармонійному розвитку - це красиво, от тому й мода, думаю. Акробатика - це красиво, контемп - це красиво (що ще там зара модно...).
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? а як в себе визначити ті відсотки? хоча в мене напевне всі 90%.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? тут навіть не в жирі справа, а в самому образі. Всі три підібрані фото однотипні: Працювати це чудово. пахати- ..? Захоплююся двома своїми подругами ( це у мене мотивація, іншої поки нема). Мають чудову форму завдяки по-перше стабільності ваги з підліткового віку незалежно від обставин ( це дуже важливо), активне життя, зарядка мінімальна. ну і генетика, звичайно.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? є такі ваги електронні (більшість сучасних ваг мають таку функцію), які за допомогою легенького і невідчутного розряду за опором тканин визначають скільки води, жиру, кісток в організмі. Всьо, пішла мірятись, аж цікаво стало))
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? а я не про жир, я про вік - це тільки до 30 років вони такі мнягенькі файненькі жіночки/дівчата, а далі без зарядки плавний перехід в цьотку, розумієте? ТОбто такий ваш (чи чоловіка) ідеал жінки без зусиль після 30 років не можливий! Тре пахати, бо проста гімнастика з жировими відкладеннями ніц не зробить, а жир буде накоплюватися полюбак на сідницях як мінімум.. От тут і тре згадувати про ненависний спорт, яким ще тре постаратися щоб вернути 22-25% жиру, а про спортивних з жилавими руками - забудьте! Вони живуть в тренажерках і сплять на пілонах. Генетика - це так.. многаобєщающє і в той же час трагічно.. ех.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? не розумію. ІМХО- прив"язка до віку дуже розповсюджений міф. Жінка може себе зберігати в перманентному стані виконуючи прості правила : стабільність ваги, активність життєво-побутова. І так до початку менопаузи, та й то не факт , це також індивідуально. Дуже багато жінок мого віку вважають що " після 30 вже тільки пахати треба". Якщо не мають до цього якихось умов то взагалі на себе плюють,тільки сумно зітхають. генетику я розмістила на останньому місці. Ніяких трагедій, просто факт.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? А стабільність ваги то як? Вагітність, ГВ, зима, літо? Дієта??? Ще не зустрічала такої жінки в якої на протязі всього життя вага була "стабільною"...
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? А що значить дієта? Дієта це спосіб харчування, а не засіб для скидання ваги. Ті хто сідають на "дієти",а потім повертаються до своєї звичної дієти мають коливання у вазі. це не причини для зміни ваги. Повнить не біле, повнять булочки.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? то не міф, кожні 10 років в жінки сповільнюється обмін речовин, звідки й витікають всі наслідки, якщо його не розганяти активним способом життя (тобто треба пришвидшувати пульс під час якогось заняття - швидка ходьба 1 годину в день (з роботи /на роботу, а не на маршрутці), біг, активні танці, плавання, ровер і т.д., просто прогулянки - не альо) і обжиратись наніч, як в 20 років, ну то велкам тяжка старість, генетика тільки покаже з якого боку болячки полізуть
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? Золоті слова. ( крім міфу Я такої ж думки. І не зациклюватися , що без паханіни тобі буде гаплик. просто не обжиратись. Спортсмени також мають думати про стабільність, постійні перевантаження не завжди є можливість підтримувати.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? а от що для того треба робити, це власне і є головне! Бо мені мало лише харчуванням то робити, для того треба і попотіти в спортзалі. І я це полюбила просто. Я колись їла і не задумувалася взагалі, на вагу ніколи не вставала, була нормальна більш менш (хоча оцінюючи стан на сьогодні, то раніше просто не було загрози так поправитися, а щодо тіла, то таки спорт підтягує дууже і те, чого досягнуто зараз, раніше не було) Тепер так не можу, хоч лиш от 27 маю і то чую, що попущу себе і розпливу. Тут ще гени грають велику роль. Я маю на кого дивитися, щоб боятися так себе запустити -по маминій лінії.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? ну буде 30% і 31% і що? Ви правда вважаєте, що на цьому краса і здоров"я скінчиться? Я без наїзду чесно цікаво.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? От для мене то точно закінчиться. Я з втратою кілька кіля втратила проблеми з постійним хронічним циститом, постійні негаразди зі шлунком. Плюс легкість і відповідно сил і бажання до руху збільшилися. Так що для мене особисто менше жиру-то не тільки краса, а й здоров'я.
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? майте совість. Є ж тема для виставляння мужиків... і вупше я тяжко обіцяла штрафувати, але зараз ще почнуться виясняння за що. Не любить форум модераторів, ой не любить. ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ---------- це ви загнули, я багато знаю таких. Ну крім вагітності вага стабільна аж противно
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? ---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ---------- Чудова, ідеальна фігурка. 41 рік. Взал би походила, але ніяк не збереться)). Стабільна вага з 20 років, завжди в русі ( побутовому + робота), позитив, в хорошу погоду велосипед. ( на запити в карму)Це фото моєї подруги, якщо хочете покажу оригінал). Якщо оригінал погодиться)) А. і двоє діток на гв. Додаю- груди не причіпні, власні)).
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? та нічо але вже від 30% це вже не здоров"я...і дупа в 30% цьоткіна і живіт як не балємкається, то вигляд аля шинка заперезана. Гарно це? о так - наголяса - дупа як порхавка? нєа... в одязі - так, тут можна пофантазувати і вигляд підшаманити, але знов ж таки той одяг шукати тре, а в 25% вам ще пасує практично все!!!! Про здоров"я можемо окремо поговорити, про серце, про печінку, про шкт, нирки, суглоби, кості і перехід в менопаузу... але про все це принято говорити вже колись там, коли грім вдарить. А так ніц страшного, головне щоб комфортно було, але так по чесному комфортно. ---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ---------- Orman от мені цікаво, ви колись з надміром ваги більше ніж в 10 кг ходили крім періоду вагітності?
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? хто такий надмір? за межі нормального ІМТ (це для мене не дуже показник, але щоб було як зорієнтуватись) не виходила. Але тут така штука я зараз рівно посередині імт і чи наберу чи скину 10 кг, все-одно буду "норма". "ще" порадувало Маю трохи проблему з пасуванням. Груди 32F (я не жаліюсь, майже), що лізе на верх, то в талії можна ще одну жінку запхати... а ви кажете 23-25%. та я знаю. Але здоров"я ж теж не закінчується рівно на 29%. Це досить-таки умовні цифри.