Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 7 Лютий 2013.

1. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

а покажіть йому ще знимки, що AilataN вистасила, цікаво :)

Це щодо фото? Чи так би мовити, з життя ?

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

3. Мія

Мія Well-Known Member

та по різному, фотографій теж стосується. От обговорювали ми Усманову. Там де вона між сезонами "хочу" а там де перед тренуваннями - "нє"....
    От Зіну в роліку показувала "сильна жінка" і в очах захоплення, а не просто "жажда" а це вже, так би мовити, інший компот.
    Про тих що Алітан показувала: "вдув би і забув" .. Тобто комплексно воно, розумієте?!

4. Svitlanka

а на чоловікв в нас схожі смаки)) :girl_dance:

5. Мія

Мія Well-Known Member

Доречі, те що вподобав муж Алітан - це 25-23% жиру, а в природньому варіанті це молоді жінки до 28 років, далі, щоб зберегти таку форму, треба пахати.
    Інакше буде 30 і більше. Ну а про те що чоловіки люблять молодих і чому думаю нагадувати не тре..

6. Svitlanka

ну та, чоловіки того....непрості істоти..)) жартую

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

По фотках взагалі важко оцінювати фігуру. От та фотка, що всі кажуть, що там чоловік. Ну так це ж фотка ще така, певно по тренуванню, чи під час, коли і жили трохи вилазять і м'язи набухають більше. Якби я вам тут зараз виставила фото Діани зі спортлайфу під час тренування, то ви би сказали точно, що забагато, бо в неї і руки добре рельєфні , і живіт просто відпад, і ноги такі як треба. А в житті-в коротенький джинсовій спідничці і в майці вона виглядає супер сексі і чоловіки там поряд слюнки пускають. І жодному в голові навіть далеко не прийде думка, що фігура чоловіча. Та і зрештою впринципі в житті-чи то на роботі, чи просто на вулиці, чи на пляжі в купальнику.

8. AilataN

AilataN жива

Щодо хлопців- точно знаю які мені НЕ подобаються.
    А всі решта- відфільтровуються вже по розуму. Тобто по їх розуму))).

не подобаються , по консистенції , структурі і масті):
    блондини, голубоокі, сухі, довгі, з жіночими руками, недорозвинутими і нерозкриленими плечами, обрюзглі у багатьох місцях, довга шия, дупа ширше моєї, волохатість в зоні середини спини.
    Допускаю- м"яке черевце ( мм), дупку в неналежному стані, волохаті лапки, клаповухість, лисину.

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

Будь-ласочка, не виставляйте фото Діани зі спортлайфу. Ібо не ідеал це, а фігура спортсменки.

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мені подобаються худі мужчини. Спортивні, але не "накачані". Моя любов :girl_in_love:

10. Vittoriya

ідеали у всіх різні, то ж вже порозумілися ніби ;), але я не питала дозволу, я ітак не виставлю:girl_blum:

11. AilataN

AilataN жива

гм, а то має бути ціль?
    мда, дівки, вам на спец. форуми треба.

12. Svitlanka

Ви так не лякайте на ніч))) А то я уявила це все разом і такий "ідеальний чоловік" вийшов, що капець :):)

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та чого... Я також блондинів не люблю. Фе...

14. Vittoriya

йой, я про одне, а мені про інше. Тут дівчата фотки чоловікам своїм показували, для чого?

15. Мія

Мія Well-Known Member

зовсім не важко, якщо оцінювати по десятку фотографій, а не по одній.
    Бо в житті воно завжди дещо поіншому ніж постановочне фото, або вдале на думку власника. Постановочна Міро гарна молоденька 25річка, а непостановочна - худа, змучена і незадоволена гримза.
    Діану бачила в залі і на фотках. В житті вона дуже худенька, особливо в топіку і шортах в обтяжку. Мінімум жиру здавалося що 15-18%. Ну але в такому ритмі як вона викладає, то ніц дивного.

16. AilataN

AilataN жива

ну та не щоб при живих жінках слюнки пускати на всякі фото)))

17. Мія

Мія Well-Known Member

Правильно, щоб нам тут доказати, що ваш чоловік любить нормальних жінок а не спортсменок. Ну добре вже добре. Ваш (чоловіка?) ідеал зарахований. ))

18. AilataN

AilataN жива

ммм, мені вдалося?

смак мого коханого чоловіка не є показником, але давалося в задачі питання, я виставила відповідь).

маю питання, а звідки взялася оця мода на дівчат=прокачаних-юнаків?
    звідки взялася мода на "вішалок" вже відомо. а на отаких, зовсім "здорових", м"язистих?
    Продовження моди на унісекс?
    Чи далі гомо проповідують свої стандарти краси і підвищують заробітки спорт клубів?

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

блін, а я тут чоловікові фотку з запізненням показала, то вже не знаю чи писати результат чи ні:)
    на фотку Кабо не подумав навіть казати що то мужик... каже: ну там груди є, в мужиків такого нема)))
    але сама фігура йому занадто "висушена"... відео в рази краще, і важко повірити, шо то та сама кобіта
    але всерівно найбільше сподобалася остання фотка AilataN, де кобіта на боку лежить..

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

одним словом, з вами тут хіба купу нового дізнаєшся))) я он роками помилялася
    а ідеалу чоловічої фігури в мене певно нема, я на харизму-фейси більше ведуся (останній - Жан Дюжарден:girl_in_dreams:)
    правда коли мужик "дрібнуватий" мені, то не поможе йому фейс смазлівий)))

20. Мія

Мія Well-Known Member

я не знаю звідки взялося в когось там, знаю де взялося в мене. Хотіла ніжок жіночих, а не ратиць поросячих. От маю тепер ніжки і все решта. А мода.. ну незнаю як там мода, а от коханий в такій формі хотіти став частіше, хоч раніше і казав всякого гарного .. факт на ліцо от і вся мода.
    ну і ще трошка ідеалів. Одна і та ж жінка в напружені і розслаблена. Жіночності не бракує.