Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Мія, 7 Лютий 2013.

1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Обличчя старіє, тіло молодіє....це дуже часте явище. От Зіна вона і тілом і лицем молода.
    Кажуть що тестостерон так впливає і чим його більше в жіночому організмі, тим більше мясо наростає і лице втрачає жіночність. А тут вже залежить коли почати себе качати великою вагою. На югіфтед є дівчинка 19 років.. рано почала, через 4 роки личко зміниться. Яскравим прикладом є Єрегіна. Голос лице..
    А Міро не втрачає жіночності бо багатоповторкою працює і невеликою вагою. мясо не росте, але завжди в тонусі, плюс вуглеводів мало і жиру мало (пишу в ЖЖ що по 2 години тренується). Хоча я памятаю її з 25% жиру весела дівчина була.

Усманова любить тіло а не худобу - зараз вона чемпіонка Росії в бікіні. І все в неї добре і з ногами і з сідницями. Раніше (про що вона сама казала) вона пересушена була, потім змінювала пропорції набираючи вагу вверху. Останні фотографії дивіться.
    А Міро вибрала невдалий ракурс і старі фотки.

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

2. AilataN

AilataN жива

То ви говорите про ідеальну фігуру?
    иииии....

3. AilataN

AilataN жива

а як ? куда не кинсь читати- одні офтопи.

так, цікавлюсь.
    Дивно чому півгодинна зарядка і активні прогулянки не вважаються методом до збереження фігури нормальної , а може навіть і для когось ідеальної.
    Треба рвати жили, сушитись. грати м"язами. присідати по 300 разів.

Може тому все під офф і сховано?

4. AilataN

AilataN жива

5. Мія

Мія Well-Known Member

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то тонкий натяк на то, жеби звалювали ми звідси і не пресували своїм спортом? Кожен пише про то, про що йому цікаво і що для нього є важливим. Чи хтось писав про те, що прогулянки не є методом для фігури?? Ну от дайте мені цитату, де таке пише!! Бо для мене все, де є рух-то є супер. Тільки я не розумію, чому я не можу писати про що хочу. Тим більше, що про 300 присядів писала в темі-Як підтримуєте форму? Я так підтримую, хтось по-іншому то робить, так пишіть як! Я думала ми тут досвідом ділимося, порадами, щоби комусь щось допомогти, надихнути. Я на ДП стільки корисного взнала і взнаю надалі. Фільтрую і собі беру те, що мені подобається. Та й ідеальна фігура для кожного з нас інша і тут кожен собі подає ту, яка йому подобається.

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Справді, чудова фігура. Витягнуті форми, але об"єми хороші при цьому. І шия є)

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

)) Точно. Плечі які, прес, а руки..Як чоловік.

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Ангел без талії і стегон) Діва має чоловічу фігуру просто)

8. Vittoriya

То про цю знимку?
    хм, ну може комусь не подобається така фігура, но чоловіка тут не бачу, навіть натяку...

9. Finya

Серйозно?
    Подивіться, закривши її голову на фото) Жінка?)
    Та у всіх різні смаки) Я не вважаю широкі плечі, жилаві руки, такий живіт)) і ноги гладіатора красивими для жінки)

10. Vittoriya

ох, ще й яка... прес суперовий, не надто, не замало. Руки гарно рельєфні, теж не забагато, ніг не дуже видно, але думаю , що теж вау, зрештою там Рона давала ще одну її фотку-то навіть сумнівів нема, ноги там супер.

11. Finya

Ясно) Я розділяю поняття "спортивна і красива". Можна бути спортивною, але мати при цьому купу вад) Вище я їх перерахувала)

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Ну, бачите) Для мене це антикомплімент) "Такі рельєфні рукиии!":girl_haha:

12. AilataN

AilataN жива

У мого малого в 16 років була така фігура. Зараз більш ширший в кості.

13. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

:)
    Треба чоловіків запитатись. Бо я теж бачу щось незрозуміле, але на жінку точно не схоже ;) На цьому фото, принаймі.

14. Finya

Оо, якраз цю асоціацію не змогла вихопити) Фігура не дуже кремезного - ще - парубка)

15. Rona

Rona Мама-йожик

обов"язково, дайте глянути на відео цього "хлопчика-підлітка", хай оцінюють в русі, так сказать ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=YTCIMLXgJKc

16. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Запиталась. Правда, тільки свого :)
    Показала фотку без обличчя : " Чоловік чи жінка?" Подивився з півхвилини, каже : " Скорее всего мужик".
    Что и требовалсь доказать (с) ;)
    Сказав, що жахливі руки, плечі заширокі, вени, пах нежіночій і також з венами. На прес і ноги сказав "нормальні". Правда, він і не таких бабо-мужиків бачив.

Дівчата, кому подобаються такі фігури і хто вважає їх ідеальними, а ваші чоловіки поділяють ваші погляди на таку жіночу красу? І ще, які ж чоловічі фігури тоді для вас ідеальні?

17. Мія

Мія Well-Known Member

Дівчата, не ідеали важливі, а те як ви їх досягаєте і чи досягаєте взагалі, своїми зусиллями :) А вже від результатів залежить чи вірні ідеали і як вони відповідають дійсності. Здоров"я найважливіше.

18. Rona

Rona Мама-йожик

мій поділяє, то слабо сказано)) от щойно провела той же експеримент зі своїм мужом, показала знимку Коди, не показуючи фейсу, цитую: "Хороша фігура, подобається".
    мої 2 улюбленці:

19. AilataN

AilataN жива

я сильно поспішила, коли написала таке. Тепер муж сказав , що секс не відбувся би взагалі. Причому я вірю, знаю його смаки.
    Про відео-" вав, клас. А ще я люблю фігурне катання і виступи гімнасток дивитися".
    Посадила відібрати два фото смачних ідеальних фігурок, результати здивували, але не дуже).
    друге знайти не можу. Там взагалі пишненька тьотя, але солодка аж ну.
    третє ще відмітив:
    Як бачите прослідковується : м"якість, податливість, неагресивність, немужність, несильність, нестійкість...

Фоток в неті - вагон, багато супроводжувалися різними возгласами :8:, багато отаких "кобилок", і всяких " не таких".

20. Мія

Мія Well-Known Member

Я в захопленні ділюся роликами, або фотками, то в нас потім довгі, вечірні розмови як досягнути того чи іншого.
    Чоловік часто підколює, що я зарано почала до старості готуватися)))
    А якщо про жінок говоримо, то тут одна мірка "хочу" "не хочу". Так от діагноз "хочу" чоловік може дати абсолютно різним жінкам і спортивним і пампухам, все залежить від загального фону жінки. Ну і є ще одне напевно найважливіше - генетична сумісність. Чоловіки, та я жінки теж, відчувають найвдалішу здорову половинку, все решта "от ума"

хм.. навіть не знаю..)))