HELP!!!!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mariya, 18 Жовтень 2007.

1. Vika

Vika Well-Known Member

Відповідь: HELP!!!!

я б на вашому місці обовязково допомогла:girl_crazy:

2. Valeria

Valeria New Member

Я свого чоловіка "заарканила" тільки завдяки тому, що взяла ініціативу в свої руки. Він в мене флегматичний,крім спорту на той момент нічого не бачив і не чув. Тому треба було діяти. Не бачу нічого поганого в цьому. Разом ми щасливі вже близько 10 років, 5 з яких одружені. Раджу вам не чекати у моря погоди.

3. lykkelig

lykkelig Member

дякую за поради!!!
    Я взагалі-то пропонувала заняття танцями, але нічого з того, в нас досить напружений графік, тому відмовка "Дякую за запрошення, але то потрібно мати час" мене не дуже здивувала, певно треба щось інше :) , але навіть не знаю з якого боку то інше придумати, крім навчання нічого, здається, не бачить в тому світі :girl_impossible:

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Що то за мода в дівчат бігти "впереди паровоза"? Хлопчина собі просто сів на вільне місце і к-ка раз потрапив вам на очі поза парою. Може все це ніяк з вами персонально не пов"язано? А ви дали волю уяві і самі собі в кінцевому результаті зробите кривду? Я просто маю в "загашнику" подібного плану декілька історій моїх подруг і всі вони зі сльозами в подушку: сама придумала, сама образилась (с) Тепер згадують і смішно, як то людина може собі вмовити і повірити у бажане, як в дійсне.
    Задумайтесь, проаналізуйте перш ніж йти у наступ з важкою артилерією. :) Щасти!

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Правда. І в мене такі ситуації були коли видавала бажане за дійсне, а потім просто було якесь таке відчуття дивне ніби він мені щось був винен. А як був, якщо ніхто нікому ніяких обіцянок не давав. Он і виходить що не варто надумувати більше ніж воно справді є.