Help! Хороший стоматолог для дитини

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Tutuka, 15 Березень 2008.

1. talja

talja Member

Відповідь: Help! Хороший стоматолог для дитини

Шкода малявку!А яким був ваш перший стоматолог?
    Бо все залежить від них, ми з три місяці сумнівались і шукали до кого звернутись щоб все пройшло добре і дитина не перелякалась. В поліклініку сказала що не поведу батько там працює то завжди розказує що як проходить то там діти завжди репетують, хоча там ніби одна добра лікарка була та поки б ми туди попали малий б загальної картинки налякався...
    Ішли через знайому яка водила свою малу, а до родів працювала у клініці тому знає у кого є підхід до дітей, і дуже задоволені, сьогодні був другий візит дві пломбочки в перший одна і все без жодної сльози! Це все підхід, в перший візит вона десь хвилин десять розмовляла з малим, дала дзеркальце і спершу його попросила подивитись чи є там чорні цяточки, малий спершу не хотів а потім цікавість взяла гору, показала ведмедика який залишився без зубок бо не хотів пломбувати познайомила із всіма інструментами,показала чарівну водичку і після того як малий попшикав повітрям і все побачив тоді потрішки до справи! Він і не встиг отямитись а вже пломбочка, бо починали з найлегшого. Дала чарівні палочки, показала пластилінчик яким заліпила дирочку і запиталась чи він ще до неї прийде, на диво малий сказав що так!
    А коли приїхав до дому то показував бабусі із дідусем де у нього пластилінчик є. Сьогодні було дві пломбочки трошки неприємно йому було та все добре пройшло, а ще ми пообіцяли йому що підемо на майданчик у Антошку тому було чого трошки потерпіти і після стоматолога потопали щасливі на майданчик! :girl_claping:

2. Solomi

Solomi New Member

казали в дитячого стоматолога, що то буває від паст, в яких більше фтору чи інших речовин , ніж треба по віку Вашій дитині.

в нас теж таке, на іклі, пломба відпадає від того надщерба.

3. LILY

LILY Well-Known Member

та от власне ми зуби пастою нечистили тоді, а зараз купила пасту без фтору...

хм.....а може коли він моєю щіткою юзав зубки там залишки дорослої пасти були.....

піду до стоматолога попитаю може фторування зробити...

4. Ленка

Ленка Well-Known Member

Підкажіть хорошого лікаря, нам 2,2р. маєм проблемні зуби з 1,5р, лікували на пекарській, але несподобався підхід лікаря,зараз побачила, що знов почали портитись зуби плюс повилітали ще 4 плобми, разом виходить 6 зубчиків треба лікувати!!!!!!!!!!!!(((((((((мала боїться любих лікарів, так як рік назад лежали в лікарні!! може прийдеться лікувати під наркозом,( чого я дуже не хочу,ліпше пару раз походити, але зробити без наркозу) порадь хорошого спеціаліста !!!!!

5. Dobra

Dobra Well-Known Member

Ми лікуємо зубчики в приватних стоматологів на початку вул.Патона, п.Наталя і п.Ігор Терлецькі. Стоматолог п.Наталя знайшла підхід до дитини (в неї самої маленька дочка) - ходимо раз в півроку, якщо зявляється дирочка - лікуємо, дитина задоволена і я також. Там немає черг, як в поліклініці.
    Дитина іде до зубного із задоволенням.

6. nalia

nalia Member

Дівчата,порадьте,будь-ласка,хорошого стоматолога,бажано на Сихові,бо замітила на задніх зубках чорні плямочки

7. Iryna

Iryna Well-Known Member

Dobra, скажіть, будь-ласка, конкретніше де саме їхній стоматологічний кабінет! можна в пп!

8. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, хто водив дитинку до пані Смоляр в Мед.Інститут? Який там порядок? Треба записатися чи жива черга? Дуже треба попасти до неї на прийом, маєм страшну халепу!!!!

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Відбула похід до Смоляр. Вражень купа, як негативних так і позитивних. При тому що бабулька знає свою справу і при величезному досвіді роботи, підходу до дитини не має, у всякому випадку до моєї. Вона навіть не шукала того підходу. Не панькалася, не вмовляла...Дуже нагло залізла малюку до рота.... Ну звичайно що потім розказала що і до чого, але шкода дитинки...

10. AilataN

AilataN жива

В районі Магнусу-Краківського хтось знає хорошого стоматолога? Почав псуватись задній кутній зубчик, щось я собі не уявляю, як те лікування буде відбуватись....Хотілось би з першого разу потрапити до хорошого лікаря, щоб негативу не залишилось..

11. Holly

Holly Moderator

Возимо на Сихів старшу доньку, стоматологом задоволені на 100% та і ми з чоловіком там лікуєм зуби. Лікарка знає свою справу, має підхід до дітей. Так вколола малій знеболююче, що та навіть не почула і побачила голки. Але трохи дорогі пломби як для дитячих та ще й молочних зубчиків- 280грн.

12. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Я вожу дітей до лікарка на Патона вже 5 років.Дуже задоволена, має підхід до дітей, Дівчата самі нагадують, що пора до лікарки, і навіть Васько свої зуби їй показував:girl_crazy: і не дорого .

13. solomka

solomka Active Member

А хто знає хорошого стоматолога-ортодонта (бажано на Сихові)? В моєї доні трішки криво ростуть постійні зубки, хотілося б проконсультуватись.

14. stira

stira New Member

Дівчата, чи хтось стикався з лазерним лікуванням зубиків у дітей?

15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Чи хтось стикався з вивихом молочних зубчиків. Малий (1 рік 3 місяці) вдарився об стіл підборіддям і верхніми зумами вибив два нижніх (а їх поки всього два) назовні. Вони вивернулись назовнів градісів на 80, потім за ніч вернулись десь до кута 45 градусів. Були в стоматолога, сказала поки нічого не рухати, спостерігати. Але переживаю, чи можна це буде якось виправити, і чи потрібно це взагалі виправляти. І до якого компетентного у таких питаннях стоматолога треба підійти. Може хтось з таким стикався і до кого звертався?!!

16. Zymova

Zymova New Member

Дівчата, підкажіть хто робив ремінералізацію зубчиків? Де, скільки коштує і який результат. Нам 2,1 роки, а зубки почали псуватись.....Ще крім ремінералізації потрібно пломбу ставити, але поки що доня не дається, тимчасово засріблили дірочку, далі шукаємо хто б нам допоміг!!!!

17. Dobra

Dobra Well-Known Member

Підскажіть пп стоматолога р-н Левандівки (на Сяйво здається), можна Привокзальної. Моєї лікарки не буде довго у Львові, хотілось би вже полікувати дитині.

18. Гелена

Гелена Well-Known Member

Дівчата, хто має контаки лікарки з Сихова, про яку Ука пише, скиньте мені, будь ласка, в ПП.

---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ----------

А до якої саме лікарки? Можете поділитися контактами? Можна відразу в ПП.

19. SoLana

SoLana Well-Known Member

І мені можете кинути в ПП, буду дуже вдячна:girl_yes2:

20. Tyulpana

Tyulpana New Member

Привіт. Скажіть як ваші зубки, де лікували, чи робили загальний наркоз. В нас зараз така ж проблема! Вагаюсь.