Help! Хороший стоматолог для дитини

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Tutuka, 15 Березень 2008.

1. Vialka

Vialka New Member

Відповідь: Help! Хороший стоматолог для дитини

Тус-Мус двічі на день + веледа перед ним, деколи і більше буває (перед прогулянкою зайвий раз можем мазнути), сьогодні зробили герметизацію фіссур, на 3 зубчики (ходили до тої ж тьоті що пиляла мене ГВ), і ще збираємось на декілька зубів "нашльопки" поставити, фторування робили теж, процес ніби призупинився, і навіть тьота дохтор вселила надію, що є шанс "дотягнути" до зміни зубів. але знов порадила відлучати : Girl_nea:

2. Domnishora

Domnishora New Member

Здається й ми, нарешті, обходивши у поневіряннях кілька приватних і комунальних клінік, знайшли свого стоматолога. Звати її Софія Богданівна (клініка "Симбіотика"). Хочу поділитися що саме мені сподобалося у порівнянні з тою ж КАС Мар'яни Мельничук. Ніхто мені за мої гроші не робив промивку мізків щодо шкідливості ГВ (що в КАС ММ робилося щоразу, найбільше добиває, що лікарка при цьому менша за мене по віку і сама ще дітей не має). При цьому варто зазначити, зо ціна за консультацію в Симбіотиці дещо вища, ніж в КАС ММ (на 20 грн, якщо точно, але ок, дитині подарували книжечку-розмальовку формату А4). Далі. Запропонували конкретне вирішення проблеми вже наступного разу (глибоке фторування), не хочу вдаватися вже в деталі щодо зубок. В КАС ММ тактика така, ви приходіть (щомісяця), щоб дитинка звикала, кожна консультація 50 грн і так з минулого червня (дитині був 1 рік і 4 міс. ) по листопад і весь цей час нам практично нічого не робили, окрім промивання мізків щодо ГВ, і продали Tooth mousse, флосну нитку, ковпачки на зубні щітки і спостерігали, спостерігали...і за цей час плямок з однієї стало аж чотири на чотирьох верхніх зубах (різці і ті, що поруч), і тут в кінці листопада БАХ! Вам треба террррміново робити під загальним наркозом зубки і то вже, в грудні. А реально в дитини не було аж таких проблем, щоб це робити (до слова тоді 4-рок і 5-рок в неї не було взагалі. І знаєте, ми сходили в іншу клініку, де нам сказали, ви що?який загальний наркоз? І ми забили на КАС ММ і просто почали пити кальцій, налягати на рибу, фасолю, печінку. Донька почала (з появою 4-рок) гризти яблук, моркву горіхи, звикла чистити зуби перед сном і після сніданку (німецькі пасти elmex, odol-med3),в 2 роки вже навчилась спльовувати воду під час полоскання. І псування верхніх зубок зупинилось, на 2-х зубках плямки зменшились в розмірах, посвітліли (трохи відчистились чи що). Але в грудні полізли четвірки, які зараз почали темніти, тому я знову почала шукати клініки, а точніше лікарку, яка б хотіла нам дати альтернативу заг.наркозу і з другої спроби нам це вдалося. Ось такий наш досвід, може, стане комусь в нагоді. Коротко не вийшло:)

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Відповідь: Help! Хороший стоматолог для дитини

Дівчата може хтось робив своїм малюкам герметизацію фісур? В моєї починають зявляються перші постійні 6тки. Хочу зберегти їх якомога довше цілими. Підкажіть чи дорога ця процедура? Та хто і де роблять. Дякую

4. Lingua

Lingua New Member

Ми робили ще недавно за 150 грн/зубчик у Клініціі авторської стоматології М.Мельничук. Але тепер дивлюсь їхній прайс - уже 200. Хоча лікування карієсу буде дорожче.

5. Tyulpana

Tyulpana New Member

ми також робили герметизацію, 200 грн.

6. Vialka

Vialka New Member

ми робили (правда в нас молочні зубки), 60 грн зубчик, в медінституті.

7. Viter

Viter Active Member

Дівчата підкажіть будь ласка хорошого стоматолога, маємо два зубчики, які потрібно запломбувати....

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Кстаті про герметизацію, в Понеділок коли лікували малій зубчик, запиталась я про фіссури, а лікар сказав що фіссури герметизувати варто і доцільно лише коли зубчик тільки тільки виліз, а не тоді коли він вже нормально постояв. І в молочних зубах робити цього не радив, а от як в 5-6 років почнуть лізти 6-ки, от тоді вже варто їх герметизувати.

9. SniganaN

SniganaN New Member

В Клініці доктора Гаука є дитячий стоматолог Делі Станіславівна, має гарний підхід до діток. Консультація 50 грн., пломба 70 грн.

10. puwechka

puwechka New Member

Можливо не дуже в тему, але ми теж шукаємо кваліфікованого дитячого стоматолога-хірурга. Нам поставили діагноз артеріо-венозна дисплазія, проте жоден дорослий хірург за нас не береться і пояснити толком що з тим робити далі ніхто не може, кажуть питати дитячих. Ті що пломби ставлять від того геть далекі. можливо хтось знає підходящого нам лікаря. Будем безмежно вдячні. можна в пп.

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Можете спробувати Крайківський Володар Степанович-ортодонт.Приватний кабінет на Тургенєва59,3.

12. agalinka

agalinka Active Member

Дівчата, нас направили на Пекарську робити зубик під наркозом, хто робив там зубки підкажіть хорошого лікаря і зорієнтуйте в цінах.

13. LuBimaya

LuBimaya New Member

Ми робили там, аж 8 зубчиків під загальним наркозом. Правда то було 3 роки назад. Робили в два заходи, все обійшлося в межах 120 у.о.

14. agalinka

agalinka Active Member

15. vilvivs

vilvivs New Member

Лікували зуб дитині у Лілії Зіновївни.Лікує жахливо.Раджу минати двадцятою дорогою таких "лікарів"! Доречі неварто вірити такій саморекламі!

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я так само не радила б Юлю, дит. стоматолога з клініки "Софія", що на Шевченка - пломби дорогі, але через тиждень напух дуже зуб під тою пломбою, прийшлось її знімати, а ще один зуб вона радила рвати, хоч це ще молочні зубчики. Два інші незалежні стоматологи сказали, що зубчик піддається лікуванню...А вибрала я цю клініку теж по рекомендаціях тут..

17. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

дівчата, можете порадити хорошого дитячого стоматолога. Малому 1,3 міс., почали псуватися верхні зубки, подивитися не дає, почистити також, верещить ніби його ріжуть, а не просто дивляться, тому потрібний стоматог з терпінням і розумінням))

18. SvitLana

SvitLana New Member

Ми з першого класу (вже в 7-мий перейшли) ходимо в клініку Аверсар на Виговського. Спочатку там була Ірина Тага, зараз працює її сестра Наталя Човпило. Всім рекомендую, дуже відповідально ставиться до роботи і має унікальний підхід до діток. По цінах я думала, що не дешево, а коли почитала тут відгуки, то зрозуміла, що дуже навіть помірні ціни у неї.

19. Guapa

Guapa Active Member

А ми ходимо до Коцай Тетяни в стоматологічну поліклініку на пр.Шевченка. Задоволені.

20. Сана

Сана Active Member

Ми ходимо в стоматологію "Естетика" на Новому Львові до п.Жанни. Нам і нашим знайомим вона дуже подобається (дітки не бояться повертатись до п.Жанни))).