Help! Хороший стоматолог для дитини

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Tutuka, 15 Березень 2008.

1. Tratata

Tratata Active Member

Відповідь: Help! Хороший стоматолог для дитини

Дівчата підкажіть стоматолога, який би мав підхід до дитини, бо коли Соня бачить стоматолога, тьо в в неї починається якась ніби істерика, і вона просто не розуміє що до неї кажуть.:girl_cray: А зараз зуб скришився, і ніби нічого не було, але сьогодні вночі трішки щічка припухла, і кажуть рвати з уколом. Просто не знаю що робити :girl_blush2:

2. Edifiel

Edifiel New Member

Ми лікуємо зубчики в дуже хорошої лікарки Олени Володимирівни, яка має гарний підхід до дітей і серйозно ставиться до якості виконання і кінцевого результату, я нею задоволена. Вона має кабінет в готелі Гетьман на Кульпарківській!

3. ViTanya

ViTanya Member

Я теж про неї чула хороші відгуки.

4. VERO

VERO Well-Known Member

Дівчатка, порадьте хорошого ортодонта. Стоматолог радить підрізати уздечку, бо неправильно зубки ростуть. Хочемо ще з вузьким спеціалістом порадитись.

5. SniganaN

SniganaN New Member

Ахмат, приймає по понеділкам в Обласній стоматологічній поклініці, то біля медінституту, запитаєте в реєстратурі, там всі його знають, він один з найкращих у Львові.

6. anka

anka Well-Known Member

добрі стоматологи в клініці ММ - на Холмі слави. Знайомій дитині за 1 прийом зробили 4 (!) пломби. і дитині батьки потім "погрожували": "як будеш нечемна- більше до стоматолога не підеш!". Щоправда там цін не найнижчі, але розважають дітей на всі гроші:)

7. SniganaN

SniganaN New Member

Абсолютно з Вами не згідна.
    Наша стоматолог поїхала за кордон і коли ми були в пошуках нової, то записались до них на огляд. Враження склалися настільки негативні, що знаючи, що засновник цієї клініки хороший спеціаліст, незнаю чи колись ще б туди пішла. Дитину відразу всадили в крісло, коли він почав злазити, наказовим тоном сказала сядь на місце і дала якусь цяцьку, я ледве себе стримувала щоб не нахамити:aggressive::aggressive::aggressive:. Незнаю яким чудом син відкрив рота, щоб показати зубки.
    Ніколи не думала, що в такій стоматології можуть бути такі бездари, інакше сказати неможу, бо дуже вже я не задоволена їх дитячим стоматологом:ireful1:.

8. Chamomile

Chamomile New Member

Моєму синочку 1.5 року. Нижні зубки пожовтіли від кореня. Зверталась до педіатра. Робили аналізи - все добре. Казала іти до стоматолога в медінститут. Але до кого там звертатись? Порадьте хорошого спеціаліста. І з чим може пов'язана така проблема?

9. Lyudamama

Lyudamama Member

Хороший дитячий стоматолог-ортодонт у Рікоті - Тарас Іванович. Але з мого досвіду лікування зубок ( діти 4 та 3 роки), багато залежить від психологічної підготовки дитини до візиту зі сторони батьків та підігрування зі сторони лікаря (ми лікувались в ігровій формі: хробачки сидять в зубику - треба їх витягнути за хвостик, а потім заклеїти жувачкою дирочку, щоб знову не залізли). Планувати візит до лікаря краще зранку, коли дитина не втомлена і настроєна на гру. Ціна не мала, але якість відповідна.

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В суботу запломбували Михасику в Заблоцького 12.. Зубів.. Під загальним наркозом. Тепер дитина спокійна, а то вже небуло ради, цілими днями вередував, пальці в роті. Все пройшло добре, тільки я спереживалася.

11. stira

stira New Member

Якщо не секрет, скільки коштує загальний наркоз, можна в ПП. Наперед вдячна.

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Хелп!! Дуже терміново - хто може порадити хорошого дмтячого стоматолога, який би працював у неділю?!!!

13. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Запаренюк Роман Романович, 4- та стоматологія на Симоненка.

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

Підкажіть номер телефону в стомат.кабінет в готелі Гетьман. Як та клініка називається?

15. Lingua

Lingua New Member

Хороший дитячий стоматолог є у Клініці авторської стоматології Мар'яни Мельничук (на вул. Франка, за колишньою "Чародійкою"). Лікували там під наркозом дитині 4 зубчики, коли їй було 1 рік і 2 міс. Задоволена і професіоналізмом, і ставленням. Зараз малій 2 роки і 3 міс., то вона сама сидить у кріслі і спокійно витримує всілякі процедури типу герметизації фісур і т. п. Пані Юлія у неї в авторитеті! І ціни як для такої роботи не найвищі.

16. soyka

soyka New Member

Поставили брекети на Пекарській-дуже задоволені.Перед тим хіба нерви зіпсували у Біш-компані.

17. Tyulpana

Tyulpana New Member

Цілком погоджуюсь. Робили малому під наркозом 12 зубів, зараз ходимо кожного місяця на проф. огляди і малий звикає до стоматолога, бавиться там... А перед тим намучились, в мед.інституті, бо боялась робити наркоз,дотягули поки зуби не покришились і не почали боліти, це при тому що постійно навідувались до стоматолога.

18. soyka

soyka New Member

А я й не знала, що можна лікувати зубки під загальним наркозом. В свій час деякі лікарі мене навпаки лякали, що якщо моя дитина буде вертітися, то хіба що загальний наркоз поможе.

19. Vialka

Vialka New Member

Наші зубки почали псуватись десь в 1,2 р((( спочатку ніби трошки потемніли, але ми думали що це наліт, бо мала не давала до рота лізти взагалі (а зуби повилазили рано, і багато, і чистити ніяк не давала), ходили до стоматолога на пекарській (не пам"ятаю як звуть), порадив її наш сімейний стоматолог, після огляду дитини, сказала що це все від ГВ, і що треба терміново відлучати, і це єдине що нас врятує, , інакше лишимось без зубів ... зробила фторування, і сказала що б ще прийшли, вирішили шукати іншого лікаря, порадили нам друзі (які поставили там дитині здається 5 пломб), лікарку, має кабінет на Сахарова, біля фуршету, ми походили туди "звикати", але на пломбування не наважились, зробили у неї теж фторування (вийшло значно дорожче ніж в мед інституті), зубки продовжують псуватись, навіть не знаю що буде далі.. і пломбувати не дуже хочеться, і запускати до пломбування під наркозом, або ще чого теж.. (хоча з 2 зубчиками ситуація досить критична) шукаємо наразі хорошого стоматолога, буду вдячна за контакти в пп

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Як мені сказала знайома стоматолог, пломби на передні зубки (1, 2) ставити майже марно (принаймні в нашому випадку), на молочних зубках вони погано тримаються.
    Напевно, вам потрібно продовжувати фторування або сріблити (хоча я не є прихильником цієї процедури).
    А як ви вдома підтримуєте гігієну, Тус-Мус пробували ?