ГВ - ще один дар природи

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ksani, 31 Травень 2007.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: ГВ - ще один дар природи.

Вибачте за повтор:
    відкриваєте морозилку
    берете кубік льоду
    круговими рухами від "кореня" до соска накручуєте спіралі.
    Всьо у Вас получиться!

ЗІ: льодувку закрити не забудьте!

А пляшку-соску пробувала дитина?

Норма!

2. Ksani

Ksani Well-Known Member

я б поитала про домашні пологи...але наразі то мені не актуально, то можу стати за кимось в чергу:)

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Черги немає. Є ПП для повідомлення контактного номера тел.

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Не пробувала ні пляшки ні соски. він в мене крім грудного молока ше нічого не їв

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

Три дні я на роботі повний день. Всі ці дні йду о 13.00 на обід.
    Тільки сідаю за стіл, починаю їсти то з грудей кап-кап молоко жене рікою... добре, що є прокладки для грудей... ;)

це що? гормон щастя дуріє від вигляду борщу?

• Подобається Подобається x 2
  6. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

в мене теж так було ... але потім (вже не пам"ятаю з якого віку) молоко не так збирається в грудях, як спочатку... воно починає прибувати коли дитинка ссе, тоді вже набагато зручніше... бо не треба прокладок до грудей, та й з другої груді тече тільки як довго не годувати ...

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

це дуже добре! ;)
    це означає, що окситоциновий рефлекс просто кипить ;)

8. Zoryanazirka

А в мене зранку як беру малого заміняти памперс з обох грудей фонтани льються... Він вночі тепер так багато не їсть

9. Zoryanazirka

Дівчата, чи хтось ходив в соляоій під час ГВ?

10. Ума

Ума Super Moderator

я хочу піти, щоб побачити чи є розтяжки. а то їх не видно, читала, що при засмазі їх одразу стане видно :o але от теж не знаю чи мона чи ні

11. Zoryanazirka

Я хочу піти бо завжди з самого початку літа була вже засмагла, а тут як з підвалу вилізла :) А розтяжки відразу видно якщо є..

12. Nadin

Nadin Well-Known Member

Дівчата, дуже важлива інформація Начиталась на попередніх сторінках про страхи на рахунок грудного вигодовування ГВ і проблем з цим. Особливо важливо: чи хочете ви годувати груддю. Ніколи не жахайтеся стану груді:щоб не сталося - все природньо і все можна виправити(це факт). Груди- це ваше тіло, і тільки ви можете розуміти себе на 100%. Захочете, будете годувати до 4-5-ти років. Любіть їх самі: масуйте,тренуйте(соски крутіть, легко пощипуйте, розтирайте рушничком); старайтесь не давати їх медсестрам, бо вони менше мають чуття ніж ви(приклад показали і досить).Все решта зробить ваше дитятко.Особлива радість коли не заспокоїться поки не зїсть все!!!!
    Для мене це найкращий взаємозвязок і підтримка дитинки, безумовна довіра на все життя!
    :shy: :)

• Подобається Подобається x 4
  13. afterstep

afterstep Well-Known Member

во-во ;) тільки дітям та чоловікам ;)

• Подобається Подобається x 2
  14. Ольга

Ольга Well-Known Member

цього теж не всім потрібно!
    всьому свій час, груди адаптуються, та і дитинка ДУЖЕ НІЖНО ЇСТЬ, якщо правильно прикладена до грудей!

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

От мені цікаво, а всі відчувають збудження під час ГВ? Видно, то так природою передбачено, аби процес був приємним. ;)

16. Zoryanazirka

Я відчуваю мурашки по тілі - кайф такий :) В мене таке саме коли мене стрижуть чи щось роблять з волоссям

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

1 годину на раз? Вона засипає за якихось 20 хвилин максимум. I її вже танком не розбудиш. Але я всеодно мушу догодовувати бо вона просипається дуже скоро i знов плаче. Потiм, у нас була жовтушка, так що її годували сумiшшю ще у лiкарнi, коли я не могла нi ходити нi нiчого. I коли ще взагалi молока не було. Хоча тепер як я думаю що молока стає бiльше, вона все менше i менше сумiшi їсть. Або деколи я її догодовую зцiдженим молоком, якщо є.

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ніно, якщо прокидається і плаче то беріть собі або слінг, або просто лягайте і лежіть собі з дитиною, тільки доці дайте цицю... для чого суміші???

На те вони і є новонароджені

• Подобається Подобається x 1
  19. Ksani

Ksani Well-Known Member

Просто дивитесь на годиник. Година минула - "чергує" інша циця, неважливо, смоктала дитина попередню 20 хв, чи 45. Десь до 2-х місяців буде такий ритм, потім побачите, що можна збільшувати.
    А якщо відмовитеся тепер від суміші , ТОДІ і молока побільшає, бо у вас лактація ще на стадії становлення.
    До речі, якщо вона смокче 20 хв і засинає, це означає, що наїдається:) А прокидається не від того, що зголодніла, а хоче бути біля мами:)

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

треба якусь хорошу статтю написати про перший місяць ГВ.
    Багато є питань у жінок, а у статті можна зібрати кілька успішних прикладів налагодження лактації. Щоб кожна жінка могла прочитати і спокійно, без паніки і без суміші, розпочати чудо ГВ...

тому, любі мами-ГВ, пишіть спогади про Ваш перший досвід з годування, Ваші страхи, проблеми і тд... :)
    дякую!

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.