ГВ - ще один дар природи

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ksani, 31 Травень 2007.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Перли наших вумних медиків про ГВ

наприклад?

ну і так годувати власну бажану дитину то таки страаааашний тягар.

2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: ГВ - ще один дар природи

3. Анута

Анута Well-Known Member

Приєднуюсь до питання Орман

4. Іруня

Іруня Well-Known Member

тому кладу їх спати( бабуся в хаті ночує ) і їдем, наприклад, зі Стрия у Львів погуляти Леополісом, чи в кінотеатр на вечірній сеанс, чи просто в кафе посидіти з чоловіком ( благо, діти засинають рано )Перукарня? Без проблем! Хіба я себе через ГВ в чомусь обмежую? Тобто, залишається одна дискотека. Н-да, достойне "благо", через яке варто кидати ГВ...

5. Lidusha

Lidusha New Member

-Піти на романтичну вечерю з коханим чоловіком, а потім поїхати в пусту квартиру для продовження вечора, не дивлячись на годинник при цьому.
    - Поїхати в інше місто на концерт улюбленого виконавця, що виступатиме в нічному клубі (де з дитиною знаходитись небажано: накурено і шумно)
    -Сходити на багатогодинний шоппінг самостійно, де потрібно багато раз заходити у примірочні і дитина ну точно не дасть вам цього нормально і з задоволенням зробити.
    -Зходити з подругою на багато алкогольних коктейлів, а потім завершити вечір в кальян-барі, а потім ще просто прогулятися парком з пляшкою вина
    -З'їздити у відпустку на два тиждня тільки разом зі своїм коханим чоловіком.
    -Покурити травку врешті-решт.

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ще раз питаю - до чого тут ГВ?:)
    Хоче мама то все робити, вважає за потрібне , то цідить скільки треба і їде\йде.

7. Lidusha

Lidusha New Member

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Останнє редагування: 11 Жовтень 2010
  9. Orman

Orman Модератор-бомба

дуже порадувало
    я знаєте в принципі не вітаю надмірне споживання алкоголю безвідносно до ГВ. І тільки не кажіть, що ваш приклад - це не надмірне. Надмірне ще й як!

ніколи не курила - взагалі нічого. Я втрачена для суспільства жінка. Таки-так.

Щодо решти Сюзі написала: цідитесь і буде вам щастя.

а про відпустку, ну можна кілька років їздити з дитиною і нянькою. А потім дитину вдома лишати.

І от мене цікавить, а нащо дитину народжувати як ви радість бачите тільки в такій діяльності, яка не передбачає наявності дитини?

10. Наталя

Наталя Well-Known Member

Мені від того ні тепло ні холодно від того, що хтось робить, а я ні. Я поступаю так як я вважаю за правильне. І мені добре так як є. Хтось може і хоче інакше - його справа, а в мене про це лише моя скромна думка.

Ну тут в кого які пріорітети, я б цього не робила, маючи річну дитину, навіть якби вона не була на ГВ. Для когось в першу чергу власне задоволення, а материнство - косо-криво-аби-живо...

11. Муська

Муська Well-Known Member

Знову цікава дискусія, як не " як довго годувати дитину, щоб на тебе не дивились,як на збоченку" , то "де годувати дитину,щоб люди не жахалися :)" ,тепер "Чи потрібна жінці дитина,якщо вона хоче на дискотеку, покурити каль"ян, випити?" Нерозумію тих жінок ,які нарождують дітей і сприймають їх , як тягар. Хочеться тільки порекомендувати,щоб застерігались природнім способом,щоб не мати тягара: утримання.

12. Ная

Ная Well-Known Member

Лідуша,а ви в курсі,шо ГВ після року то вже не те ГВ,шо в три місяці,до прикладу?,і годувати дитину грудьми не треба так часто,шоб не мати можливості на якісь власні інтереси чи потреби,навіть якшо на них буває потрібен весь день.Алкоголь у великих к-стях і травка то не моє навіть до народження дітей,бувало,звичайно але то не те,про шо мрію і на шо проміняю здоров"я дитини.

13. Наталя

Наталя Well-Known Member

Да-а-а... не вмію я розважатися. я і не маючи дитини того не робила... )))

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

перечитала кілька останніх сторінок і в шоці. Люди різні і я завжди то розумію, але від тоді як сама стала мамою не розумію як можна хотіти залишити комусь дитину,щоб самій поїхати відпочивати з коханим чоловіком? може тому, що мій коханий чоловік сам без дитини нікуди вже не хоче їхати:girl_haha:. Нащо дитина, якщо присутнє бажання постійно від неї відпочити???Так , в мене справді буває, що важко, не звично, але більше 3-х годин без своєї дитини я не уявляю.:girl_tender:
    На вихідних були в шумній компанії, всі (крім вагітної братової і мене) "зігрівались" , а фраза :"та випий собі-буде краще спати", або "в мене кума на хрестинах 3 пляшки шампана убрала і нічо" (при чому від чоловіків такого ніколи не чула...)викликають в мене тільки подив, і я не з тих людей,що не вживають алкоголь:girl_angel:, були і випити і покурити і загуляти на кілька днів і потусити на вечерю в одне місто, на каву в інше, а на концерт ще в інше:yahoo:. Але все так не буде і то кльово. З дитиною відкриваються інші горизонти і вони не менш захопливі, ба , навіть більше. :girl_yes:

15. Lidusha

Lidusha New Member

Ну чому це тільки в такій? Це ви мене попросили перерахувати діяльність, яку не можна собі дозволити, годуючи дитину. Я люблю проводити час зі своєю дитиною, але також можу собі дозволити проводити час без неї, тому що не годую її цілодобово грудьми.

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Хм, хочу побачити як виглядає ЦІЛОДОБОВЕ годування річної дитини... Як хто таке знає, то закличте: піду подивлюсь.

Обмеженою і втраченою для суспільства якось себе не відчуваю, інші також. В кіно була, романтичні вечері з чоловіком час від часу влаштовуємо, для улюбленого заняття маю повно часу, маю купу коліжанок з якими можу попити кавусі, часто лаштовую собі шопінг (з дитиною, мене це не обтяжує), волосся маю пофарбоване і то ще до року купу часу то мала. Дитину як обмежуючий фактор ніколи не сприймала. Зрештою сам факт народження дитини визначив переді мною пріоритети, і "куріння травки і т.д. 2 до тих пріоритетів точно не відносяться. Та й вирішивши стаии мамою, я для себе вирішила стати саме МАМОЮ, а не визначити факт народження дитини як доконану справу.

17. Lidusha

Lidusha New Member

Якщо ви мене маєте на увазі, то я не сприймаю свою дитину, як тягар. Я зовсім не сприймаю жінок, що крім дітей своїх світу божого не бачать.

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

19. Orman

Orman Модератор-бомба

Лідуша, а теми про ГВ ви таки не читали ...
    цілодобово не годує ніхто. А після 6 місяців, то взагалі інша пєсня. Про після року - взагалі мовчу.

а вам на те дали відповідь, що одне другому не шкодить. І що ви нам на це скажете?
    Про пити-курити я мовчу, ніколи не розуміла нащо себе нищити. А веселитись я вмію так що жодному обкуреному/п"яному не снилось!

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

У різних людей - різні пріоритети. І. можливол. тій жінці яка крім дітей нічого не бачить це подобається. Ви такого варіанту не припускаєте? Але не треба ставити ГВ як визначальний фактор, який обмежує жінку і робить її ледь не жертвою. Було би бажання... Бо як бажання нема, то вже вишуковуються різні відмазки, аби оточуючі пошкодували. І відмазки не найкращі.

Статус теми:
Закрита.