ГВ - ще один дар природи

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ksani, 31 Травень 2007.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. klen

klen Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи.

Ми вже значно більші, але все так само. В ночі що 2 години просинається і до циці, а під ранок так і взагалі тільки з цицею у роті досипаємо. Про окреме ліжко навіть мови не йде. Я собі з того проблеми не роблю, значит так їй зараз потрібно.
    А у 9 місяців мені здається що то нормально.

• Подобається Подобається x 5
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

Так я не робила, але раз мій хлоп спав півночі без мене, то значить і ТАК йому добре. І спить неспокійно, бо ми з чоловіком то по черзі перевернемось, то диван рипне, то накриєм забагато... А в ліжечку набагато спокійніше спить.

• Подобається Подобається x 3
  3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Популяризація ГВ серед населення

Ось джерело

4. Ная

Ная Well-Known Member

Моїй дитині вже півтора минуло,а вночі як їла багато так і їсть:). Бувають виключення,коли вона збудиться раз або два,а кілька ночей спала безпробудно до ранку.І то не залежить від того де вона спить,відколи ми присунули дитяче ліжечко впритул до нашого,нічного їдження менше не стало,коли біля неї став спати чоловік,теж нічого не міняється(я так само думала,що їй запах молочка спати не дає:)).
    Я зауважила зв"язок сну з прорізуванням зубів,і все,більше нічо на сон дитини у нас не впливає. Як нічо її не турбує,спить цілу ніч,інакше рятується цицею.А так як зуби лізуть тепер майже без перестанку,то маємо більшість ночей безсонних:8:.

5. Ная

Ная Well-Known Member

Спілкувалася на днях з одним дядьком,йому вже десь під 60. Слово по слові мова зайшла про дітей і ГВ,то він розказував,шо його мама дуууже довго годувала грудьми,вона працювала недалеко від дому в магазині і він пам"ятає(!) як бігав до неї в магазин по цицю:). В теперішньому віці він має всі здоровісінькі зуби,не був ше ні разу в стоматолога! Казав,що в житті нічим серйозним не хворів,тільки от пару років тому випадково виявили в нього злоякісну пухлину,на подив лікарям операція по видаленню пройшла успішно і до нині він живий,здоровий і дуже життєрадісний. Такий сильний у нього організм,каже,дякуючи мамі:).

• Подобається Подобається x 12
  6. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Вже давно думала освіжити Основні правила ГВ
    хочу кудись всунути ще про норми какання дитини на ГВ
    Koza-Dereza як пропонуєш замінити, бо для мене там все зрозуміло бо ще є п.5 Годування на вимогу де сказано
    то як краще написати щоб всім було зрозуміло
    п. 6 Приблизно що 1,5-2 год. чергувати груди. Не слід перекладати дитину до другої груді раніше, ніж що 1,5-2 години, або коли дитина висмоктала першу. Перекладання дитини від однієї груді до іншої може викликати гіперлактацію.

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно! Дядька - на банер! :xaxa:
    З текстом:
    Він бігав по цицю!

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А моє дитя вдень вже не їсть... Тільки вночі.

9. Natalya

Natalya Well-Known Member

А як це сталося? І як він тоді засинає вдень?

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Та він вже давно без охоти їв - треба було давати якусь забавк в руку, їв хіба перед сном. А тепер ношу 10 хв і він засинає, деколи і швидше. А ввечері взагалі лежимо, бавимся, крутимся, пару раз цямкне і засинає. Правда то десь 30 хв.

• Подобається Подобається x 2
  11. viltis

viltis Well-Known Member

Я теж додаю молочко до ванни. Правда, лише розбавляю водичку. Так і купцяємо ---водичка і молочко, без марганцівки.

12. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дитинка дуже добре спить, як додавати молочко в водичку для купання!

13. Loyal

Loyal Well-Known Member

Зорянко, а як ви дійсно вдень засинаєте? Бо ми засинаєм тільки з цицею

14. zara

zara Well-Known Member

моя засинає без циці тільки тоді, коли її вкладає хтось інший- бабуся, чи чоловік. Типу, їй просто з них нема чого взяти:haha:, от і засинає так, на руцях. А в мене вона останній раз на руках і без циці, хіба що пів року тому заснула. раз.

15. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Без циці ми засинаємо десь з 1,5 рочку. Тепер вмикаю улюблений мультик, кладу до себе на живіт, як в крісло і за хвилин 10-15 засинає, потім перекладаю в ліжко. (і сижу на форумі:)) Декілька раз вдавалось приспати в ліжку читаючи казочки...:y: Зараз в нас циця лише на нічний сон, вночі просить попити - даю водичку, він не відмовляється, поп"є і далі собі спокійно спить.

• Подобається Подобається x 2
  16. Анута

Анута Well-Known Member

недавно натрапила на статтю про відмову від грудей. і ось до мене доперло: орієнтовно в віці 7-8 місяців в нас була така відмова. Нас врятувало те, що я собі навіть такого не уявляла і далі малому пропонувала груди

• Подобається Подобається x 5
  17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Згадую, що і в нас було щось подібне. Пам"ятаю, що верталась з прогулянки, а малий не хоче циці. А гуляли ми 2,5-3 год.Але я перечікувала 20-30 хв. і знов пропонувала, декілька днів відмовлявся, а потім зрозумів - що після прогулянки циця обов"язкова:)

• Подобається Подобається x 1
  18. Ksani

Ksani Well-Known Member

фасолька, хіба дитина вже аж так виросла ? Придивіться уважно :xaxa: І якщо Ви відчуваєте, що не готові "зробити підлість" :clapping: - прислухайтесь до себе...:)
    А те, що втома - треба ще кілька тижнів протриматися, поки не прийде тепло і справжня весна. Бо ці думки - від зимового браку сонечка. А як тільки воно нам по-справжньому почне світити, то і гуляти з малечею можна буде довше, і додаткові сили з'являться.

• Подобається Подобається x 10
  19. Nata

Nata Well-Known Member

Дівчата, я скоро потребуватиму моральної підтримки. Свекруха вже вчора бурчала як то можна до двох років дитину годувати. Наївна... вона й не підозрює, що я планую значно довше годувати :)

• Подобається Подобається x 8
  20. odree

odree Well-Known Member

:y: а мені б то було як бальзам на серце, я б ще довше годувала :xaxa:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.