ГВ - ще один дар природи

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ksani, 31 Травень 2007.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Бузайка

Бузайка Загублений

Відповідь: ГВ - ще один дар природи.

За рекламу сумішей лікарі отримують свої вісотки. Не такі вони дурні як нам здається. Мені мій педіатор постійно гадості усілякі каже, і малому взагалі рахіт пише. Хоча дитина в 9,5 пішла і в розвитку фізичному всіх знайомих ровесників обходить. Ну то ми і не ходимо туди більше, в поліклініку. А мами на дит. майданчиках, так я з ними теж не прагну спілкуватися. Якщо вони краще палити будуть, а не дитину годувати. Тим паче комусь щось пояснювати. Малому зараз рік і три місяці, до весни ціцю забирати не збираюсь. А те, що мені всі кричать, що він не так пригодовування їсть як інші дітки, так мені шкода інших діточок, мій все одно найкращу їжу отримує. Нещодавно читала статтю про суміші і наслідки годування ними. Як знайду викладу чи посилання кину. В мене волосся дибки стали від цього брудного бізнесу на немовлятах.

• Подобається Подобається x 3
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

сиджу на роботі, вже майже 8 вечора, груди так набрали, що аж по спині біль йде... :sad: чи можуть бути проблеми через таке переповнення?

скоріше б додому до дитиноньки :sad:

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Як мені то знайомо...

4. Бузайка

Бузайка Загублений

В мене на днях аж сльози текли від переповнення. Ще й пробки на дорогах. Годувала в коридорі, навіть чоботи не знімала. Саме цікаве, що малий хоч і не був голодний, врятував мати, звільнив обидві груди.

• Подобається Подобається x 2
  5. vanilia

vanilia Miracles are real

А нам в поліклініці ще й хіпівські чаї, сочки і т.д. настрирливо рекламує медсестра. Як мене таке дістає

6. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

дитячі суміші- це дуже брудний бізнес...
    В деяких країнах, наприклад, дитячі суміші Нестле взагалі заборонені були, оскільки вони в дитини викликали залежність і вона потім не хотіла маминого молока.

На жаль, багато лікарів перетворились на агентів фармацевтичних фірм... я їм взагалі не довіряю.

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

До будь-яких сумішів дитина звикає і відмовляється від молока. А педіатрам за рекламу платять. Нас хотіли симбітером поїти, навіть на спеціальному бланку виписали рецепт з печаткою лікаря, а знайома з Охмадиту сказала ні в якому разі не давати.. Бо вони його не раз сіяли в себе в лабораторії..

8. vanilia

Швидше не відмовляється від молока, просто до суміші звикає. Багато хто на змішаному вигодуванні і дитина не відмовляється від грудей. А в деякому випадку суміш - це спасіння. Як от в мене було. Я від наркозу після кесарева не відходила, цілий день відкачували. А дитину ж треба було вже кормити!!! Що б вона їла якби не суміш? (Саме той час коли я була в операційній і ще 2 дні в реанімації). Думаю, суміш просто треба давати дитині лише коли це дійсно необхідно. Та й саму суміш треба вибирати якісну.

• Подобається Подобається x 1
  9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

I в мене була ситуацiя що дитину першi 24 год мало бачила i не могла годувати постiйно, отже її пiдгодовували. А ще через жовтушку казали що їй треба багато рiдини i мого молозива не хватає, отже i годували. Якби вона була зi мною в палатi i була повнiстю здорова було б iнакше.

10. vanilia

Саме так. Якби була дитина з мамою відразу, вони б не підгодовували. Нажаль, не завжди це можливо.

11. Ума

Ума Super Moderator

а нам він дуже допоміг... хоча його потрібно зберігати в спец. умовах, може перегрітий був чи що..

12. levandivka

levandivka З яйцями...

А хто сказав, що дитину "першi 24 год" тре пампувати?
    Добре, якщо є молозиво і можливість дати дитині. Але скільки того молозива?!
    Вам просто нав'язують "штучку"!
    І нагло брешуть, рятівники чортові...

13. Ума

Ума Super Moderator

я в дитячому харчуванні не дуже розбираюся, але маю з колишньої роботи один досвід співпраці з Хіппом. В корпорації, де я працювала, один підрозділ займався виготовленням концентратів і замороженням фруктів та ягід. Деяку продукцію купувала фірма Хіпп. Так от. В Закарпатті було зібрано дуже багато чорниці і заморожено (швидка заморозка). Тобто саме виробництво просте, як двері - зібрали, почистили і швидко заморозили, розфасували у пакети. Хіпп хотів купити ту чорницю, підписана угода все ок. Провели аналізи у нас - все відповідає нашим нормам, але наші норми - далеко не європейські!!! Одним словом в тій чорниці радіація зашкалювала більше, ніж в сотню разів по європейським нормам - хіпп відмовився ( в них до дит. харчування ще вищі норми). продали ту чорницю в Росію. І ото я собі думала - то звичайна чорниця була - її не збирали біля Білорусії, де є ймовірність тієї радіації, вона зібрана в Карпатах і Закарпатті... отаке ми їмо, натуральне називається...

я тоді про діти не думала, але після того випадку (наша сторона пропонувала хіппу "поклеїти" необхідні для них аналізи на митниці, але вони відмовились, незважаючи на те, що того року ніде чорниці не було і її в нас з руками росіяни забирали) чомусь маю довіру до тих пляшечок з соками, пюрешками і т.п.

14. Ksani

Ksani Well-Known Member

15. Ума

Ума Super Moderator

огого! але тут мова йде про суміші, 2000р., а я про натур. продукти. в 2005р.

Насправді наші продукти (з лісу, грядки і тп.) не такі вже натуральні і безпечні... :sad:

16. Ksani

Ksani Well-Known Member

Умо, ну які ж вони натуральні... баночні вони.
    Невже ви серйозно вважаєте, що з банки ліпше, ніж з грядки ?

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Ги-ги...
    Там сертифікат є, все розписано... :)

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а якщо грядки нема, то можна бути впевненим, що базарне якісне???

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Можна! І не бути впевненим - можна. :)

20. Ума

Ума Super Moderator

"натуральні" - в порівнянні з сумішами. Тобто якщо яблучко, то там є яблучко, а вже методи обробки і зберігання то інше.

грядка грядці рознь ;)

Я у бабці в селі беру городину і впевнена в ній. Але ті, що торгують на ринках - мають два городи - один для себе, як в моєї бабці, а один на продаж... отой що на продаж і підсипаниі і підлитий... і ніхто аналізів дома не робить, як до баняка кидає!! Про м"ясо мовчу!

особисто я переконана (знаю метод виробництва), що краще пити молоко в тетра пакетах, ніж у бабці купувати на ринку. Навіть, як Ви тут бабцю знаєте (на кому так заробиш, як не на свому?) Хіба то рідна бабця і не на ринку, а з села :)

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.