ГВ - ще один дар природи

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ksani, 31 Травень 2007.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. zara

zara Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи.

Будь обережна з тими чаями для лактації, багато не пий, бо в нас одна кубіта в ПБ так напилася, що на другий день молока стільки прибуло, що ледь не залила половину роддому. Вона, бідненька, бігала по поверху і кричала, бо не знала що з тими "бідонами" робити ))

• Подобається Подобається x 4
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

то звичайний чай з фенхелю(я його п'ю щоб гази виходили і шлунок добре працював),але я помітила,що після нього дуже молоко прибуває.спочатку подумала,що то не від нього,а просто стає більше молока вночі,але потім пила його вдень і за пару годин уже помітно побільшало молока,от і думаю "мабуть то той чай таке робить!" буду його поменше вживати,хіба шо мацьопа стане потребувати більше.

3. Loyal

Loyal Well-Known Member

В перший місяць я взагалі поменше старалася пити, як з дому мала кудись іти, бо мені кожні 10 гр відчувалось... А від газиків я собі запарювала кропчик міцний просто

• Подобається Подобається x 1
  4. olenkastar

а я дістала кашель...:no::no::no: п'ю малинку,але шось не допомагає. може хто знає які мікстури,які можна пити і годувати далі?

5. vanilia

vanilia Miracles are real

Я п.ю геделікс. Він і для діток і мамі можна. Це такий сироп від кашлю.

6. Olay

Olay Well-Known Member

Я пила Проспан - також як і геделікс на екстракті плюща

7. Ksani

Ksani Well-Known Member

Може трохи зменшитися кількість молока. Тому і треба уважно спостерігати за дитиною, чи підходить йому такий ритм.

• Подобається Подобається x 1
  8. olenkastar

а чому багато проти дурника????на що то впливає???
    моє чудо не хтіло його до рота брати,але останні 2 тижні-то є моя "палочка-виручалочка",особливо під час прогулянки або коли доця коліки мала.я звичайно не консультант,але думаю що він не шкодить ГВ...(поправте якщо помиляюсь).моя доня всеодно не хоче з дурником засипати,випльовує і шукає цицю,а коли отримує її-то задоволено закриває очка і засипає.але бувають моменти ,коли вона знервована чи просто вередує і коли я давала їй цицю для заспокоєння-вона її то засмоктувала,то відпускала і так багато разів(боляче),а зараз в такі моменти я їй даю сосю-вона її смокче,заспокоюється і після того вже можу її кормити чи просто бавити.

9. olenkastar

я сама до 5 років не випускала дурника з рота:xaxa:-мама розповідала:xaxa: а до зубного не ходила ше ні разу(хіба на профілактичний огляд)-зубки в мене рівні і в порядку(вважається дурники спричинюють неправильний прикус)

10. Ksani

Ksani Well-Known Member

olenkastar, 5 років з дурником - це поважний термін
    а скільки часу Ви їли цицю ?

• Подобається Подобається x 3
  11. olenkastar

цицю їла місяць(але причина тому зовсім не дурник,у мами пропало молоко від стресу,який був пов'язаний зі спільним прожиттям з свекрухою та її дочкою+татко бешкетував)
    сестру мама кормила більше року,але з дурником також

12. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Тут вже так багато було всього сказано що можна дати тільки ссилки про соски (чи дураки) і пляшки

ПУСТЫШКА Можно ли без нее обойтись?

Сосание не для еды

ненужные предметы в хозяйстве мамы грудничка.

Бутылочка и пустышка…. В помощь или во вред?

або подивіть коротеньке відео "Отказ ребенка от груди" і тоді все зрозумієте

13. olenkastar

в одній із ссилок було таке-"Для многих мама это как раз камень преткновения. Они отправились погулять со своим новорожденным, а он через 15-20 минут пищит. А с новорожденным ребенком нет никакой необходимости гулять. Начинать прогулки лучше с ребенком 1,5 месячного возраста, у которого уже начнет проявляться ритм дневных снов и появится более- менее длинный сон в первой половине дня и он отлично будет спать на улице 1,5-2 и даже 3 часа (больше не нужно)."

????? я гуляю с першого дня виписки і вважаю це правильним.вибачаюсь за оффтоп,але це зі статтф про пустишки

• Подобається Подобається x 2
  14. olenkastar

дуже гарні поради(теоретично) але на практиці....всі діти різні.я покладаюсь на інтуіцію і чуття.надіюся все у нас буде добре,а наробимо помилок-то це будуть наші помилки і ми будемо знати з досвіду свого,бо по-інакшому не "дійде".дякую вам за інформацію.будемо мати все те на увазі.

15. Ksani

Ksani Well-Known Member

olenkastar, якось Ви легковажно сприйняли інформацію. Ще нічого, якщо у вигляді "помилок" вилізе недобір ваги у доні чи зменшення кількості молока у Вас...а якщо буде відмова від грудей ? Чи Вам все одно, чим дитину годувати ?

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я до народження доні була категорично проти дурників, але якось так склались обставини шо ми змушені ули трохи то практикувати - сильні коліки, стафілокок, постійні спазматичні болі, відмова від груді, сціджене молоко в пляшечці - звичайно багато моїх помилок, але часу назад не повернеш. Принаймі ми пємо все рівно лише мамине молочко, смокчемо дурника рідко, переважно дньом перед їдою поки воно гріється і в інших екстрених ситуаціях, а так просто усміхаємось:)

17. olenkastar

недобору у нас нема:xaxa:у нас папулі наїджені добре:xaxa:
    молоком ми заливаємося,буває аж тече....ну і відмови не спостерігаю(надіюся так і далі буде).єдине,що є-це збільшився перерив між годуванням-раніше вона могла смоктати щогодини,або і що півгодини,а тепер як коли-бува через 2 години,а буває спить 3 години і не просить їсти,зато коли просипається..:tanksmile: вимагає срочно їсти і має ТАААААКИЙ апетит!

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

ми вже 7 місяців з дурником, і їмо цицю! В нас такого ще не було шо мальок відвертався від циці!!! Тай з лактацією, можна сказати, пробоем не було!:) І чайки з бутилочки пив!

19. olenkastar

Марта 2,вітаємо з успішним годуванням і з 7 місяцями!!!

20. Ksani

Ksani Well-Known Member

Дівчата, це все добре, звичайно. Вніманіє, вопрос: а навіщо тоді дитині дурник ? У неї ж є СПРАВЖНЯ мама поруч...

Статус теми:
Закрита.