ГВ - ще один дар природи

Discussion in 'Харчування малюків' started by Ksani, May 31, 2007.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи.

І я те щастя би ні на що не проміняла! Вчора говорила з мамочкою, яка перейшла на суміші після місяця (зараз їм 4 місяці). Кажу годуй ще грудьми перед сумішшю - попробуй відновити молочко в грудях. А вона боїться! Чого??? Чого можна боятись???

• Подобається Подобається x 10
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і ми так вважаємо,що ГВ-то щастя!:y:я так люблю той звук смоктання...а ше коли вона засинає під цицею і бориться зі сном-то відкриє,то закриє очі,а потім-раз і відключилась,але цицю тримає і так легенько посмоктує...то так кльово:clapping::clapping::clapping:
    у мене уже одна тріщинка зажила повністю:clapping:а от друга ше не хоче:sad: але ми чемно чекаємо.а шо нам допомогло -не знаємо:confused:пробували всі методи,олії і мазі...і шось з того помогати почало,зараз користуюсь лише пуреланом,бо як ми вияснили-в нас суха шкіра і нам потрібен жирненький ланолін для еластичності!:xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  3. Анута

Анута Well-Known Member

мамусі, я розумію, що тут говорено не переговорено вже.
    але нарила статтю, яка мені ну дуже сподобалась
    ви не закидаєете мене тапочками, якщо я тут дам на неї лінк??
    http://mama74.ru/node/429

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А в нас задоволення від циці тільки під час сну, вдень нагодувати дуже важко. Зато як тільки засинає - бузька відкрита, шукає:)

• Подобається Подобається x 5
  5. Les'ka

Les'ka New Member

Якщо хтось годував одночасно немовля і 2-річну дитину - як воно?... Мене скоро то чекає. Тре якось налаштуватися..

6. Андріана

Андріана Well-Known Member

вам сюди http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=39418

7. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

А в нас тепер постійно руці лізуть до рота.......:no: Добре наїстся, засипає, як проснеться так і пхає в рот пальці. Я вже не розумію - то вона голодна чи як? Чому вона не може свій смоктальний рефлекс заспокоїти грудьми? Їсть вона на вимогу, скільки влізе, буває майже цілий день на циці висить... Молока багато, деколи аж захльобується коли гамає.... В чому річ?

8. Natalya

Natalya Well-Known Member

І в нас так. Але я не переймаюся. Деколи акуратно витягую кулачки з ротика, а деколи дозволяю посмоктати. Думаю, це теж один зі способів пізнаня дитиною світу - на дотик, на смак. Наші іграшки вже теж мусять пройти тестування ротиком :xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  9. Олюська

Олюська Well-Known Member

Настюша, то такий період в розвитку дитин, коли вона, як писала Наталя, пізнає світ на зуб і починає зі своїх кулачків. в нас в такий час теж це було, дитина аж давилася кулачками -так далеко пхала. То не від голоду, не переживайте:)

10. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Я б не переживала, як би вона то спокійно робила.....:no: А то вона пхає, нервується і таке враження ніби голодна. хоча як я вже казала вона гамає багато, майже весь день:8:

11. Loyal

Loyal Well-Known Member

І в нас кулачки в роті постійно були. Всі казали зубки-зубки...ще за 2 місяці смоктання кулачків жоден зуб не виліз. Як каже моя свекруха "ти дитині ніц більше не даєш, то мусить хоч кулачки посмоктати" :)
    В мене інше питання. Ми по трошки перейшли на режим годування що 3 години. То як мені тепер регулювати зміну грудей? Раніше в нас виходило по 2 рази ту саму грудь, а тепер як? щоразу іншу давати чи так і залишити?
    І ще одне. Ми тепер як почали рідше їсти вдень, то будимося частіше вночі. Якщо раніше вставали 2 рази вночі, то тепер і по 4-6 разів будимося. Мені не шкода, але спросоння добре не їсть, цмокне собі 2 рази і далі дрімає. Але як прокидається, то зразу в крик.

12. Ksani

Ksani Well-Known Member

А скільки часу триває годування ?

13. Масік

Масік Well-Known Member

от читаю про те , як ваші малюки кулачки смокчуть, дивлюся на свого , а він так з прицьмакуванням їсть найсолодшу руцю в світі . а перше що він зробив після того як з"явився на світ, це розпеленався і спробував свій кулачок , чи не змінилися його смакові якості , поза маминим пузіком :)

• Подобається Подобається x 6
  14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Стандартно по півгодини (так з самого народження практично і їли). Дуже рідко менше часу

15. Ksani

Ksani Well-Known Member

Дивіться по дитині. Якщо дитина спокійна, то на кожне годування - іншу.

16. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

ПІДТРИМАЄТЕ ЛА ЛЕЧЕ ЛІГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Обмежена за часом можливість збору коштів Міжнародної Ла Лече Лігою! У цей момент тільки 9 000 голосів залишено на сайті Squіdoo. Вебсайт Squіdoo дасть можливість одержати 80 000$ благодійним організаціям, перерахованим на цьому вебсайте, і Міжнародна Ла Лече Ліга є одним з них. За кожен голос за МЛЛЛ, Ліга одержить 2$. Це - анонімне голосування. Вас не попросять дати особисту інформацію.

Як це працює:

1) Зайтим на вебсайт Squіdoo's, http://www.squidoo.com/squidoo-charity-giveaway
    2) Прокрутити вниз, де зазначені благодійні організації. (УВАГА: організації не за алфавітом)
    3) Знайдіть La Leche League і відзначте кружок ліворуч від нашого імені. (LLLІ перебуває ближче до кінця списку)
    4) Як тільки Ви проголосували, переміщаєте свій курсор у підставу екрана й натискаєте на кнопку "Голосувати" - VOTE.

Ця пропозиція діє тільки до 15-ого жовтня або поки не набереться 40 000 голосів. Ви можете проголосувати тільки один раз.
    Будь ласка, підтримаєте Міжнародну Ла Лече Лігу сьогодні, залишивши там свій голос і поділившись цією інформацією з родиною й друзями!

-----
    ЛА Лече Ліга (ЛЛЛ, www.lllі.org) - міжнародна громадська організація, яка є в 68 країнах світу, і більше 50 років надає інформацію, підтримку й навчання грудному вигодовуванню, головним чином, за допомогою особистої допомоги.

Last edited: Oct 3, 2008
  17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Яремко, в мене не відкривається посилання

18. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Я ще раз перепустила ніби працює

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

На лактацію більші перерви для кожної груді не шкодять?

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дівчатка ,а що чай з фенхелю на лактацію впливає? випила ввечері кварту,і хожу зараз така "з дашком",аж донизу тягнуть.
    а ще моя доця собі мабуть режим виробляє.колись гамала вночі по-різному,а от останні пару днів якось по одинаковому-лягає в 21-21.30,встає лише в 2 і в 6 ,їсть правда хвилин30-40 і до 9-10 спить.мені аж незвично,я все просипаюся і заглядую до неї,а вона сопі посапує мирно.

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.