ГВ - ще один дар природи

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ksani, 31 Травень 2007.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Аня

Аня Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи.

І мені з десяточку:D

• Подобається Подобається x 6
  2. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

ну говорю те що вже всі знають молоко виробляється гормоном на який нічого крім гормонів та частого прикладання не діє. Але якщо довший час погано їсти то на основі виснаження може зменшитися кількість молока а так ніяким чином не впливає.
    Говорення про те що після року нічого доброго не має це політика нашої бувшої влади оскільки вона хотіла якнайшвидще вигнати мам на роботу і тому використовувала різні способи впливу на нашу свідомість. Нагадаю що до такої пропаганди всі мама годували довго як правило 3-5 років.

• Подобається Подобається x 15
  3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я вже напевно менше важу ніж до вагітності. Ну то нічо, полєзно для фігури.

• Подобається Подобається x 1
  4. Злата

Злата Well-Known Member

Де Ви купили?

5. Ksani

Ksani Well-Known Member

Треба дивитися як Вам зручніше. А давати грудям "дихати" корисно, хоча б по кілька хвилин на день, особливо при становленні лактації, коли є чутливість сосків, тріщинки і т.ін.

• Подобається Подобається x 8
  6. Loyal

Loyal Well-Known Member

Чесно скажу - ношу з кісточками, як іду надвір!!! В тих без кісточок якісь вони зовсім розхлябані виглядають. А так вдома, то купила собі ще топік трикотажний (під спортивний), то мені дуже зручно з ним. А в себе біля поліклініки в аптеці натрапила на цікаві штуки. Лівчики і дородові і після Мені найбільше оцей сподобався. Але ще не міряла, бо не було мого розміру. Але там ніби є з чого вибрати

Додано через 1 хвилину
    Груди в мене дихають під час годування завжди. Тобто однією годую, а друга дихає.

Додано через 15 хвилин
    Тоді можна сміливо обмежитись в дозах. Бо я на мус в себе пхала щось між годуваннями, щоб було чим годувати. Виявляється то не обов"язково...

7. Натуся

Натуся Well-Known Member

А в інтернеті нема ніде тої продукції?

8. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

Я вже писала про ТОНУС ЕЛАСТ. На справді дуже гарні вироби! В мене є два “Juta” "Simona". Я іми цілком задоволена.
    Шє в мене є ось такий від фірми ANITA

але він і коштував в 4 рази більше. Хоча може воно того і варте!

9. Натуся

Натуся Well-Known Member

10. Аня

Аня Well-Known Member

Я слінг купляла. Там же і ліфчік придивилась. А дівчина - консультант ,що слінгами займається ще й консультант по ГВ .То ще й по ГВ мені очну консультацію надала:) Виявилось,що мала неправильно груди брала. То ми тиждень "гніздувались",щоб то відновити:)

Додано через 1 хвилину
    Точно варте. Я теж спочатку купила.потім думаю - ото себе "побалувала". А тепер задоволена дууже.

• Подобається Подобається x 4
  11. Анута

Анута Well-Known Member

вже писала (напевно в інших темках) купила в пелікані, вітчизняної фірми. 60 грн (рік назад, навіть вже більше). дозволили мені поміряти, тому вибрала те що мені підійшло. по сей день прекрасно виглядає (трішки розтягнулись шлейки) :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Злата

Злата Well-Known Member

це поліклініка на Симоненка?

Ksani
    в мене не виходить з ритмами, цілий тиждень старалася, але 1,5 год за часто, але груди протягом цього тижня вже не нагрубали
    правда в нас тепер помінявся час годування тепер млеча гамає по 20 хв, а то й всі 30
    що робити?

13. Ksani

Ksani Well-Known Member

Якщо груди не нагрубали -це дуже добре. А чому не виходить?
    А як мала поводить себе під грудьми?
    І напишіть скільки у вас снів, прогулянок і який розпорядок дня.

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Фуй, мені вже легше, температури нема, але ще один смптом є-діарея:shutup:

Дякую ще раз усім за поради і підтримку!:)

• Подобається Подобається x 14
  15. Loyal

Loyal Well-Known Member

ага!!! ;)
    Мартуся, молодець!

16. Анута

Анута Well-Known Member

Дівчата! Консультанти і так хто може стикався :)
    поясніть мені таку ситуацію (я за браком відповідної освіти цього зрозуміти не можу): знайома має вже двох хлопчиків. З обома в неї резус-конфлікт. Ще в пологовому їй перевязали груди, оскільки "вона не може годувати дитину своїм молоком, бо 1) дитині це молоко шкодить (дітки мали жовтушку), 2) дитині її молоко не підходить (із-за конфлікту), 3) вже не пригадаю... якось мені це все в голові не вкладається, але сперечатись з нею я не стала (з такту, вона ж впевнена в тій правоті, та і дітки вже не грудного віку).
    поясніть мені хто може.
    я просто знаю, що перші часті прикладання і споживання молозива сприяють виведенню білірубіну з меконієм і в принципі (за таких умов) жовтушки бути не повинно. а ось з питанням резус-конфлікту я стикнулась вперше....
    дякую всім за відповіді!:dance:

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Резус-конфлікт - радше, не питання а діагноз, яки тулять.
    І відноситися до того пропоную відповідно.
    Реальних конфліктів - багато менше, ніж перев'язаних мам.
    І статей в мережі про це діло - вагон. Читайте любу - не сильно помилитеся.

• Подобається Подобається x 2
  18. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Ви все правильно знаєте. Але на жаль груба некомпетентність медперсоналу просто шокує :aggressive: це питання вже піднімалося тут. Ось виклад повної проблеми Гемолітичної хвороби новонароджених

• Подобається Подобається x 10
  19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата і тут спитаюсь. Їду в суботу на море. Можна загорати і мазатись кремом для загара при ГВ?

20. Ksani

Ksani Well-Known Member

Так, можна.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.