ГВ - ще один дар природи

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ksani, 31 Травень 2007.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи.

і певно вся на нервах "як він там?" і мобілку в руках теребила "раз не дзвонять може все гаразд...." знаю, знаю ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. Ksani

Ksani Well-Known Member

Можуть: - народжені передчасно; - з малою вагою; - ті, які важко перенесли пологи. Але найчастіше так сплять дітки, нагодовані сумішшю.

• Подобається Подобається x 6
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Мамусi, давайте не будем оффтопити про лiкарнi.

• Подобається Подобається x 1
  4. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ну народила вона трошки швидше терміну ПДР - 11, а народила 2-го, вага 3200 - ніби нормально. Ну я попередити попереджу, а от вже далі хай сама вирішує.

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Дiвчата, маємо нову тему про годування тандемом. Просю усiх зацiкавлених сюди!

6. Анута

Анута Well-Known Member

малому було рівно 37 тижнів як я народила (в принципі зараз 37 тижнів вже вважають нормою для пологів)

дякуємо!!!

7. Злата

Злата Well-Known Member

я вже другий день годую без накладки!!!
    треба ще добре навчитись правильно прикладати до грудей - поки не завжди виходить. Шкіра на сосках пече і почервоніла, а вчора вночі мусила взяти накладку, бо донечка дуже боляче кусалася. Над ритмами годування поки працюю не завжди вдається прикласти дитину до грудей що 1,5 год. Мені здається це через жару - вона п'є молочко, щоб втамувати спрагу, а потім не хоче гамати
    Може можна комусь показати як я прикладаю, щоб мене скорегували, бо теоретично бачила малюнки, читала, а практично напевне не вдається раз печуть соски?

• Подобається Подобається x 7
  8. Анута

Анута Well-Known Member

в інтернеті є фільми про правильне прикладання. постараюсь знайти ;)

Додано через 58 секунд
    вітаю!!! маленький крок до великої перемоги ;)

• Подобається Подобається x 5
  9. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Взагалі ми бабусь до сидіння з дитиною не залучали, але був один випадок. Мені якось треба було в Політесі в лабораторії з хімікатами працювати півдня, то спеціально для того моя мама з Києва приїхала, аби півдня з малим посидіти. То мене мало інфаркт не вхопив! Я з глузду їхала, як же там манюня без мене, а він за мною плакав...І все, більше жодного разу його навіть не думала залишати! Їздив з нами і на весілля, і скрізь...

10. Ksani

Ksani Well-Known Member

Соски можуть пекти, бо не звикли до навантаження. Але покажіть. Сфотографуєте?

11. Анута

Анута Well-Known Member

Злата, http://ru.youtube.com/watch?v=cSb3XT88YxY&feature=related
    тут є роліки про ГВ. там різні :)
    правда я колись була натрапила як раз де детально показували прикладання (зараз не можу знайти - треба було скачати...)

дуже мені сподобався ось цей ролік http://ru.youtube.com/watch?v=71XSdwGcvX0&feature=related
    правильному прикладанню там не вчать, але... я думаю ви зрозумієте чим він мені так запав у душу ;)

ЗНАЙШЛА!!! ну може не такий детальний як сама колись дивилась, але всетаки гарно показано
    http://ru.youtube.com/watch?v=RzptXRlEMV8&feature=related
    а тут http://ru.youtube.com/watch?v=yW_Uo_-D8fY&feature=related гарно видно як ротик в дитини (як губки мають бути)
    навчають прикладати http://ru.youtube.com/watch?v=mbkw9Yrqa3g

все, тільки мене не бийте ;) я ж не флудю, я по темі.... в принципі якщо комусь цікаво то може поритись і поміж цих лінків - подібних відео є досить ;)

• Подобається Подобається x 11
  12. Улянка

Улянка Well-Known Member

Впевнена що якщо би цей кліп показували в перервах під час реклами то кількість діток на ГВ збільшилось би:) Така краса не може лишити байдужою маму:)

• Подобається Подобається x 4
  13. Nata

Nata Well-Known Member

Вітаю! Я так тішуся коли мамусі діляться своїми маленькими перемогами.
    А мій малий навчився знаходити собі їду :). Несу його в Ерго, а малявочка рученятами футболку задирає і ротиком цицю шукає.

• Подобається Подобається x 14
  14. Анута

Анута Well-Known Member

ніч, сплю. чую мене маленька ручка мац-мац. вхопила за сосок і в рот :)

• Подобається Подобається x 19
  15. Ksani

Ksani Well-Known Member

mayscream, мабуть у Вас є якась цікава інформація на тему сну діток? Поділіться, не соромтеся :) Бо це починає бути схожим на переслідування: в різних темах бачу Ваше незадоволення моїми дописами, а чому - не знаю :)

• Подобається Подобається x 7
  16. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  17. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

У мене теж пекли соски. Приблизно почали пекти на другий тиждень після народження донечки, але згодом з кожним разом все менше і менше пекли. Тепер практично не відчуваю, навіть забула, що вони пекли. Якось само собою минулося.

• Подобається Подобається x 4
  18. Katrin

Katrin Well-Known Member

А з малечею можна прийти і чи потрібно попередньо реєструватись?

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

Цікаво, а куди ж ми без них? Банда тьоток, які нервово поглядують на годинники і телефони :no:

• Подобається Подобається x 8
  20. mayscream

mayscream Well-Known Member

Ксані,не ставайте посіювачем міфів і все буде гаразд!Безперечно,Ви займаєтесь СВІТЛОЮ СПРАВОЮ/без сарказмів/,але Ваша просвітницька діяльність вбиває "висмоктаністю" з пальця.Ніколи не варто забувати про оборотний бік медалі.Моє ж "фе" присутнє лише у випадку відвертого безглуздя,як попередній Ваш допис про 2х добовий сон дитини,нагодованої сумішшю.Я особисто за ГВ,але Ваші перекони та зверхність до штучників...Ви дійсно не цікаві мені як співрозмовник.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.