ГВ – ще один дар природи (2)

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем kljysochka, 6 Грудень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2)

У мене вже теж посвітліли :) Хоча були дуууже темні.

2. glasses

glasses Member

в мене малий зараз придумав нову штуку - те, що ноги в роті я вже не реагую, але він придумав поцмакати 1-2хв цицю, пхає туда пальці рук і смокче разом або витісняючи цицю з своєї території. Це ненормально?

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Звісно не нормально. Коли пальці в роті, нема правильного захвату, не утворюється вакуум. Або пальці, або циця.

4. glasses

glasses Member

і як нам бути?Я забираю, алета сама історія

5. Suzi

Для того дитині мама - щоб пояснити, як треба. Забирайте пальчики,коли їсть цицю. М*яко, але стійте на своєму - коли їсть цицю, пальці зовні.. Робіть масажик ручки в той час.

6. glasses

glasses Member

ДЯкую за пораду, буду пробувати ось це, бо

не допомагає.

7. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Я лягала в іншу сторону, тобто дитину не рухала, сама крутилась, так як груди невеликі були й під час годування...

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Наш малий спить в ліжечку. За ніч їсть 1-2 рази і 1 раз о 6 ранку. Кожен раз встаю, вмощую малого на руках і годую, 1 годування = 1 циця. А вдень може бути 1 циця на 2-3 рази ;) .
    Часом після нічного годування лишаю малого в нашому ліжку, але годувати - беру на ручки. Якось не зручно мені лежачи годувати, може ще зручного положення не знайшла? Хоча, часом годую і лежачи, але дуже рідко.

9. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

в нас була схожа історія, я вішала шось на шию, щоб мала теребила то руками і мені допомагало.

10. Redvisitor

Redvisitor Active Member

а в нас інше: малюк рукою хоче дотягнутися до іншого соска і якщо виходить, то мне його, я не дозволяю, даю йому свій палець в ручку, щоб мнув його

я б напевно після такого була як зомбі :) перші тижні 2 теж годувала на руках, бо лежачи було незручно, але в результаті майже не спала... потім пошукала в інеті про правильні пози для годування і після того успішно годую лежачи, не прокидаючись навіть... і малий став спокійніше спати, оскільки не буджу його бранням на руки і вкладанням назад

11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Я вже звикла. Та й малюк встає 1-2 рази вночі і 1 раз о 6 ранку. А киньте-но в приват ссилкою про правильні пози. Буду пробувати.

12. Megan

Megan Well-Known Member

Просвітіть темну: вичитала я, що по кольору, запаху і консистенції дитячих как можна визначити чи достатньо заднього молочка отримує дитина. То правда?

13. Suzi

Для чого вам це? Є підозри , що дитина недоотримує заднього молока?

14. Redvisitor

Redvisitor Active Member

кину тут, може комусь ще знадобиться :) (а гуглити ліньки ;-))
    http://breastfeeding.org.ua/how/position.html
    http://www.akev.ru/content/view/650/1/

15. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

ой, така сама халепа, зазвичай вдень, вночі - сонна до такого не додумується, хіба що перекручується сонна на живіт і прокидається, а тоді тату-мамо грайтеся зі мною. А з приводу запихання ручки під часгодування, то я вже і на шию буси вішала і ручку легесенько масажувала, але такі номери не проходять, перечікую пару хвилин і далі пропоную, така ж вона вередлива, пару днів назад зцідилася і догудовувала з ложечки, то вона трохи випихала язиком, але трохи і поїла.

16. Megan

Megan Well-Known Member

є якесь хвилювання... не можу внормувати чергування грудей. Виходить так, що мушу дати обидві на 1 годування. Тому і хвилююсь, що забагато переднього молока. Хоч вагу добре набирає, та все ж... ще й коліки турбують.

17. Людок

Людок New Member

теж буду вдячна

18. Suzi

1 грудь має їсти хоча б 30-40 хвилин.

19. Megan

Megan Well-Known Member

Десь так і є. Потім перед засинанням ще трохи поїсть з другої, хв.10, то не страшно?
    Як перейти на графік 1 годування-1 грудь? Бо вони так наливаються, що не витримаю пропустити 1 годування.

20. natorella

natorella Well-Known Member

часта зміна грудей=додаткова стимуляція, тотму і

а

то вже пізніше