ГВ – ще один дар природи (2)

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем kljysochka, 6 Грудень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2)

Я, правда раніше, пробувала зайти в сауну. Пробула хвильку, відразу відчула сильний приплив молока, тому вийшла. Хоч, можливо, нічого страшного б і не сталось. З того часу не була, але я взагалі не так щоб фанат сауни

Зараз з малим читаємо книжку "Азбука хоробрості" і там є малюнок, де мама-собака і маленький песик знаходять один одного. Син як його бачить, каже "Мама, мама" і відразу до циці, як не хоче їсти, то хоч понюхає :) Як це мило! Справді дар природи

2. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: SOS! не знаю де написати (проблеми із ГВ)

Порадьте будь ласка! Вже другий день одна грудь десь вдвічі більше налита за іншу, хоча годую почергово з кожної груді. Як діяти - давати більш налиту грудь частіше чи навпаки рідше?

3. invisible

Чи реально перегодувати дитину на ГВ? Моя мала перші дні могла спати по 2-3 год., а два останні може прокидатися щопівгодини. Прокидається - плаче. Грудь бере майже завжди. Молока ніби вистачає, після того як посмокче ще в груді є. Але чи не шкідливо отак щопівгодини давати грудь?

4. nattsol

nattsol Well-Known Member

і знов теорія гв: якщо годувати дитину на вимогу, вона їстиме стільки, скільки їй потрібно (не більше і не менше). тобто ви її не перегодуєте ;)

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Нереально. Дитина з"їдає рівно стільки, скільки їй потрібно.

6. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

мені одна дуже мудра жінка з того приводу сказала: "маленька дитина повинна ЖИТИ БІЛЯ ГРУДЕЙ". :)

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене місячні перший раз були, коли малому було 1,5 місяці. Із малою - коли їй було 3,5 місяці.

І тоді вона буде щаслива й рідко плакатиме. :)

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

давати повнішу грудь рідше, або так само, щоб та грудь "зрозуміла", що то не треба стільки молока виробляти.
    а це значить, що твердіша чи більша по розміру? а до вагітності однакового розміру груди були?

9. invisible

І більша і твердіша. До вагітності були тільки трішки різні по розміру. Вже як прибуло молоко, то однаково наливалися, а з учора одна значно більше наливатися стала.

10. Almariel

може якось не помітили, і цією груддю більше годували? якщо можете потерпіти і нема затвердінь, то давайте цю налиту грудь менше.

11. invisible

Якщо під час годування однією груддю з іншої груді довільно витікає молоко, це тимчасове явище чи постійно так буде? Бо реально дуже незручно - доводиться весь час підкладками в бюстик користуватися, навіть вночі. А як забудеш бува, то і бюстик і одяг в плямах...

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

в мене досі так, при чому може підтікати і не під час годування, а коли, наприклад, чую плач малого, миюсь в теплому душі чи просто вже кілька годин не годувала

13. Almariel

це як у кого))) у мене десь до 4-5 місяців так було і ще десь до 8 місяців дуже іноді.

14. natorella

natorella Well-Known Member

5 років годую і вся в молоці
    то я вас лякаю, ага

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А в мене ніколи не підтікало (хіба пару разів по пару крапель під час годування, і то тільки одна грудь), прокладки так і залишились не користованими.

16. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В мене перші три місяці були потопи, зараз лише інколи підтікає, коли мала довгий час не їсть

17. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

у мене також перші тижні текло і я користувалась підкладками, тепер шкода того молока, що "втікало"
    тепер я просто одним пальцем притримую сосок на іншій циці, за короткий час молочко вже не витікає
    для мене це краще ніж підкладка

18. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а в мене навпаки будь-яке тримання чи торкання виступає додатковим подразником чи стимулятором і молоко тече ще більше...
    навіть зараз коли доня їсть одну цицю, а руку просто покладе на другу чи випадково торкнеться, молочко відразу підтікає...

19. Shprotka

Shprotka Active Member

в мене текло до 1,5 року )))

20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

у мене теж коли кладе свою руцю моло підтікає
    а я пальцем притримую, злегка натискаючи і за короткий час перестає текти