ГВ – ще один дар природи (2)

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем kljysochka, 6 Грудень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2)

Ото ж. Розкажу про свою маму. Годувала вона мене по тодішнім (25 років тому) міркам довго, майже до 1,5 року. Але при цьому кожен ранок зціджувала (уявіть собі!!!) 1 літр молочка, яке приходили і забирали для іншої дитинки.
    Коли я питаю маму навіщо вона то робила, каже лікарі казали цідитись щоб багато молока було, вона й цідилась. Ось так.

2. uliana

uliana Well-Known Member

Дівчатка, а я просто не уявляю,що манюня буде ще щось їсти окрім циці:girl_impossible: якась ревність в мене до їди)))

3. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

"мама цицю не дає, та я не пропаду" :p

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

дівчата, болить мене грудь. такий пекучий біль, не можу чітко визначити дислокацію. але так здається, що в самій протоці. нема ніякого набряку, чи затвердіння. а от просто від ранку так болить-пече. щось робити, чи пройде?
    за майже рік я не мала ніколи ніякого лактостазу, чи подібних проблем.

5. Yaremko

звичайно, що на око тут не оціниш, але це може бути молочниця протоки,
    це болить постійно?
    коли годується дитина які відчуття?

6. Corena

біль не сильний, про нього легко можна забути, коли не концентруватись. коли дитина їсть, то нема різниці по відчуттях.
    а та молочниця може бути небезпечною для дитини? як на неї можна повпливати? і взагалі, звідки вона там береться?

7. Yaremko

ну тепер по опису не дуже подібне на молочницю бо як правило її описують пекучий біль при годуванні, якби голки кололи.... по аналогії із звичайною молочницею на грудях тільки в протоках, є така тема Молочниця на грудях у годуючої мами. Як виявити? чим лікувати?
    тут потрібно поспостерігати, може щось зміниться, може само пройде, якщо ні потрібно буде йти до лікаря, щоб подивився і при потребі виписав лікування

8. Samilla

Samilla New Member

Відповідь: Перли мамочок і не тільки про ГВ

Дівчата!! Не знаю що робити!!! Маю відлучитись на 2 дні. Моєму синочку завтра вже 3 місяці, він повністю на ГВ!!! Зцідити стільки молока я не взмозі! Що мені робити? Спробувати купити молочну суміш, подавати поки мене не буде, а потім знову перевести на ГВ? Чи захоче він їсти ту суміш? А їхати мені потрібно терміново!!!

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: SOS! не знаю де написати (проблеми із ГВ)

важке, як на мене питання. а дитину з собою ніяк? навіть, якщо і переходять на суміш, то ж поступово, а не так ні з того ні з сього. алергічна реакція, непереносимість тої чи іншої суміші :girl_impossible:

10. Corena

я бачу лиш такий варіант, брати з собою в поїздку малюка і ще когось, хто буде за ним дивитись, поки мама зайнята, годувати по можливості, а на ті годування, що не виходить - залишати зціджене молоко.

11. danusyk

danusyk Member

Мій малюк категорично відмовляється від пляшечки (шприца, ложечки...) з молочком. . Водичку або сочок може трошки випити, тільки не молоко.

Тому, якщо ви ще не пробували годувати з пляшечки (ложечки, шприца...), то варто подумати чи не буде дитя мучитись цих два дні. Краще з малечею помучитись разом в дорозі, а ніж окремо.

12. Samilla

Samilla New Member

Він бере і пляшку і цицю.

13. Asal

Asal New Member

мій малий виключно на ГВ, годую на вимогу, грудь замість дурника, але вже декілька днів він какає раз в день, хоча веде себе нормально, не капризує...
    мене цікавить чи нормально таке в нашому віці?

14. Yaremko

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

а ви їм таке порадьте.
    на ГВ нормально не какати навіть кілька днів підряд. аби синочка нічого не хвилювало і животик не був твердим.

16. Asal

Asal New Member

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

його нічого не хвилює, він веде себе як звичайно)))
    мені сказали, що то зарано в його віці так мало какати, що на грудному дитинка має какати як мінімум 4 рази в день...
    геть не памятаю як зі старшим було

17. Yaremko

18. Asal

Asal New Member

а я нічого не відповідаю, просто демонстративно витягую грудь і даю малому:girl_wink:

19. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Спочатку хотіла написати в тему "Поведінка дитини біля грудей", але зайшла туди, а там про мацьопиків кількамісячних пишуть, тому пишу тут.
    Останнім часом хочу, щоб Соломія навчилася в обід спати без циці (нанаіч засипаємо без проблем ,з бабусями/татусями теж самостійно вкладається, а от в обід - циця мусить бути)
    Але так потроху, якось діло іде. Спочатку Соломія просила:
    -Сісю попити або понямати, потім потримати (читала на ДП так багато діток роблять), а тепер нова вимога: Понюхати сісю:girl_wink: Отак вткнеться носом ,кілька разів понюхає і засипає :)

20. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Напишу сюди, бо не знаю куди закинути.
    джерело

Але коментарі до статті можна в "перли" писати