Цей супермаркет називається Євротек, він є гуртовим магазином від Арсену. Там ціни дійсно значно дешевші, ніж в супермаркетах. В тому самому приміщенні, зліва, є гуртівня дитячих іграшок Чудо острів.
Була, але я не дуже орієнтуюся в цінах на тканини, цікавилася за трикотаж, то є різний найдешевший -205грн. і найдорожчий- 285грн.
Я заходила на Чорновола в ту гуртівню тканин - не зовсім гуртові там ціни- хоча від звичних маганізинів трішки дешевше.Хоча в пана Зеника на Південному все ж таки дешевше-не зважаючи , що і він ціни підняв....
Цікаво, які ж тоді ціни в не-гуртівнях Востаннє цікавилась тканинами десь рік тому, то тоді трикотаж приблизно від 70 грн стартував.
А хто знає,на кривчицькій дорозі,біля авторинку,є гуртівня квітів,то там які квіти-зрізані чи саджанці?і взагалі де дешевше купувати цибулини,саджанці квітів?
Колись купувала там вазонки, саджанці, зрізаних не бачила. Були ще всякі добрива, горщики і т.д. Але це давно було, як зараз не знаю.
Колись туди постійно по вазони, горшки їздила, восени були - пусто майже. Гарний вибір всього у Малехові. Ми якраз туї братимемо нині. Там тюльпани і всяке різне є. Не знаю, як з цінами, бо не порівнювала ніде більше.
Дівчата, у Малехові немає де шукати. Їдете зі Львова і одразу справа в центрі села величезний садовий центр, не пропустите, якщо хоч раз тут проїжджали - бачили. А мені порадьте, де у Львові чи за містом можна ще купити туї. Хочу порівяти ціну з Малеховим, бо товар не дешевий, ще й багато треба.
в Галсаді. Їхати з Сихова по трасі 7 хвилин автівкою. По праву сторону буде гуртівня. Не пропустите, бо надпис великий.
Звітую. Знайшла гуртівню біля високого замку. Можна брати будь-кому пластами. Є різна к-ть. Купила скумбрію пласт 12,5кг по 60грн, філе окуня пласт 5 кг по 62грн. Лосось був по 205 і 220\кг - тушка та філе відповідно.
Можу порадити звернутись на гуртовий ринок Шувар (в народі - "нижній") в квітковий ряд. Тут є досить магазинчів і кілька гуртівень з різними квітами, насінням, цибулинами та супутніми товарами. Ціни, як мене, теж доступні.
А мене цікавить чи десь продають курячі лапки, грудинки, серця, шлунки і таке різне свіже або морожене?
Дівчата поможіть. Є хтось з Рясне хто може віддати за смаколики чи продати орхідею. Або може тут тема якась така є....то скеруйте мене!))) Малий залив нашу орхідею, а це улюбленна квітка мого чоловіка ..тре рятувати ситуацію! А купувати нову в магазиеі дорого(((