Гуртовні Львова

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Жемчужинка, 12 Березень 2009.

1. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Відповідь: Гуртовні Львова

Я такий мольберт купувала в магазині ПЕППІЛЕНД (по вул. Городоцькій-навпроти Скрині) - ціни там гуртові, також така гуртовня є на Зеленій.

2. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

ми купували на "Галімпексі"(склодзеркальний завод) в їхньому фірмовому магазині "Ялина" вул.Балабана. Правда в них графік роботи не дуже зручний.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А де є гуртівня з тканинами? Щоб там тканину рулонами продавали, або просто гуртівня з дешевшими тканинами?

4. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Є магазин на вул. Куліша біля магазину КУ , а ще є магазин на вул. Городоцькій між привокзальни ринком та ТЦ Скриня - ближче до Скрині - здаєтся називається фурнітура - тут більше рулонів ніж на Куліша.

5. яблунька

яблунька New Member

Біля Південного в тому часному секторі, що ще залишився, як їхати звідси попри церкву (по праву руку вона), далі на Південний наліво, а ви йдіть прямо, зправа парк, зліва будинки, здається четверта або п"ята хата (там спитаєте), можна і метрами, і рулонами, але порядно дешевше ніж в магазинах. Звичайну п"ятисантиметрову атласну стрічку брали по ,90 коп. за метра, а в магазинах дешевше ніж 3,5 не знаходили (того ж виробника, але стрічка тільки рулонками по 33 метри), атлас теж брали набагато дешевше, взагалі-то непоганий там вибір всього.

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Біля південного гуртівня, вул. Скнилівська 68, приватний будинок.

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Хочу похвалити гуртівню меблевих тканин на Хоткевича 50. Дуже великий вибір гарних тканин, ціни дешеві (від 60 до 130 грн м/п тобто 1*1,4м), я була готова до гіршого:girl_blush2:
    Дуже багато красоти! Аж руки чесались щоб купити ще щось і перетягнути:girl_haha:
    Купили тканину на крісла та шкірзамінник на кухоний куток,

8. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Підкажіть гуртівні де можна за хорошу ціну купити:
    - бокали Bohemia або Luminarc
    - тканину для пошитя тюлей
    Хто знає як купити або має знайомих які працюють на гуртівні білизни (Ava, Kinga,..) що знаходиться в районі вул. Навроцького ( на бічній від Зеленої) і які там ціни ??? (Знаю що вони торгують тільки на гурт, або по знайомству продають)

9. Virna

Virna Well-Known Member

на Промисловій є, тільки номер не пам"ятаю

10. fiesta

fiesta Well-Known Member

Гуртівня з посудом є на Зеленій біля Арсену.

11. Smaylik

Smaylik Member

і там же є гуртовня з тканинами, де є різна тюль (але вхід від батальної, там якийсь при дорозі є маленький будсупермаркет і трошечки далі є ворота на територію гуртівень)

12. La asiano

La asiano New Member

Дівчатка, хто підкаже де у Львові є гуртовня з фотоальбамима, рамками і т.д. Цікавить весільний альбом на подвійний скотч. Дякую.

13. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Підкажіть будь ласка є у Львові гуртівня або магазин, де можна купити парасолі оптом? Буду вдячна за відповідь.

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Час Пік", "Монако" на Бузковій.

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Підкажіть чи можна в Метро на Городоцькій з малими дітьми? Якщо можна, то як - возиком, в автокріслі?

16. Osya

Osya Active Member

Можна з дітьми в метро, тільки на вході заяву маленьку написати(що берете всю відповідальність на себе), можна і з коляскою

17. Margarett

Margarett Well-Known Member

можна, там при вході є зразки заяв відповідних, заповнюєте, віддаєте працівнику на вході і все,
    бачила в середині метро в люльці дітей возили їх родичі в тому закупочному візку (чи як його там звуть) маркету, от колясок давненько не бачила (тут не знаю або вже довно не попадала, або не можна).

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А чого взагалі треба особливі умови для дітей в Метро??

19. Анютка

Анютка Well-Known Member

тому, що там працюють навантажувачі, що не є безпечно для дорослих, а для дітей ще більше.

Мене це дуже дратує..... невже не можна то робити вночі, коли людей немає, вони ж тепер не працють цілодобово

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Відвідали вчора з Тетянкою нову гуртівню іграшок, шо біля Єврошопу на Іскрі. Як сказав працівник, вона працювала десь рік тому, потім закрились на реконструкцію і ось знову відкрились. ЇЇ легко знайти по вказівниках, в неділю 20 липня буде святкове відкриття. Ціни досить дешеві і асортимент широкий.
    Часто з візочком буваю в Метро на Вашингтона (не думаю,що умови на Городоцькій відрізняються), ніколи ніяких проблем. Взяла в них кільканадцять заяв, заповнила дома і тільки при вході дату ставлю і даю їм, щоб там зайвий час не витрачати.