Гуртовні Львова

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Жемчужинка, 12 Березень 2009.

1. irys214

irys214 Well-Known Member

Відповідь: Гуртовні Львова

і знаю, що є на Замарстинівський, там де склад Пікколо, ціни досить приємні.

2. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

3. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Гуртівня знаходиться між Фуршетом і Радіоринком, заїжджаєте як на радіоринок, там побачите, або вже запитайте в людей.

4. Bublyk

Bublyk Member

Дівчата, а на тих гуртовнях іграшок (Замарстинівська, біля Фуршету) нормальні іграшки продають чи тільки дешевий Китай?
    п.с. То далеко від мене, не хочеться намарно витрачати час...

5. Olena-m

Гуртовню іграшок на Промисловій закрила податкова (так охорона сказала).

6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Ви були там сьогодні? І що все закрито? Бо я туди зібралась завтра!

7. Olena-m

Мама моя була сьогодні. "Поцілувала" двері і поїхала на ту, що біля Фуршету (каже, що там непоганий вибір). А коли відкриють на Промисловій невідомо.

8. olja_zaj

Я писала вище, шо я приїхала і вони опечатані, була там в суботу (минулої), а опечатали їх день перед тим в п"ятницю, то так серйозно, бо аж машина біля входа стояла опечатана, невідомо коли вони відкриються, чи взагалі відкриються.

9. Neytasa

О це так..... А я їм гроші винна, бо брала в відстрочку.... що ж робити?:girl_impossible: а закрито і там де посуд і канц. товари також?

10. Olena-m

За то не знаю.

11. olja_zaj

Ні тільки іграшки.Як була там то тільки вона була опечатана.

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Купила малій на подарунок книжку "Анжеліна-балерина" в Ашані, потім вирішила докупити ще дві з тої ж серії на Зеленій, 147. Який же був мій подив: на тій нібито гуртовні книжка коштувала на 13 гривень дорожче (37 грн проти 50)!

13. Bublyk

Bublyk Member

Ауууууууууу! Моє питання ігнорують?

14. Olena-m

Антошківського асортименту там нема, але можна знайти непогані (є і китайські, і наші).

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Нічого дивного, я не знаю яким чином Ашан ставить такі ціни, але вони однозначно дешевші ніж в багатьох книжкових магазинах, навіть фірмових ( від видавництв)
    Малій купували великі іллюстровані книжки в твердій обкладинці, в-ва Ранок, то в Ашані ціни були десь на 10-13 грн дешевші ніж на сайті самого Ранку.
    Ще такі маленькі книжечки з пластиліновими іллюстраціями, різних серій : фрукти, звірі, домашні тварини.... також там дешевші.
    Єдине, що часом ассортимент не дуже великий. Ми шукаємо наприклад на рос. мові книжки, то вибору практично немає. Ну але ціни загалом на книгі дуже приємні.

Так само от з цінами на пазли Трефл - Ашану ціни на пару копійок всього вище ніж дало представництво Трефла в прайсі на спільну закупку.

16. olja_zaj

На тій шо біля Фуршету, є Китай, є і багато нашого виробника, потрібно попасти на завіз, може шось краще буде, бо я хотіла більшість нашого виробника, сказали шо все порозбирали, а от як на той завіз попасти..поняття немаю, хіба звонити їм.

17. yflsqrf

yflsqrf Загублений

Підскажуть, будь ласка, де у Львові (крім гуртівні біля Арсену на Зеленій) є нормальний вибір дитячих парт (таких різнокольорових для віку від 3 до 8 років)???

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я це помітила - різниця у ціні доходила до 50 грн з книжковими магазинами (купувала в Ашані Мері Попінс за 25, в Літері 75!!! суттєва різниця) Серія В.Нестайка в Ашані найдешевше, бо я шукала по всьому Львову.Хтось казав що в них книги без пдв.

19. Neytasa

Була сьогодні на гуртівні на Промисловій. Всі 3 відділи закриті... податкова міліція все описує...керівництво в розшуку... не їздіть туди бо ця історія ще на довго....

20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

ех, шкода... файне місце було...