Гуртовні Львова

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Жемчужинка, 12 Березень 2009.

1. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: Гуртовні Львова

на днях хтось писав (не пам"ятаю у якій темі), що мінімалка на Бузковій 3000 грн.

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=1130143&postcount=2

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Я маю нові прайси з Промислової, якщо хтось має з Бузкової можем порівняти! Тоді вже точно дійдем до істини де дешевше :girl_phone1:

4. Solomi

Solomi New Member

а в свідоцтві має писати про торгівлю?
    чи то мається на увазі свідоцтво про реєстрцію?

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

[/COLOR]

6. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчата! Випадково потрапила сьогодні на гуртівню іграшок на вул.Замарстинівській, закупилась на Миколая цілком і повністю :) Довольна :) "Гора з плеч"

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то де саме? часом не біля кінцевої трамвая 4?

8. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Майже навпроти церкви св. Йосафата, там поруч гуртівня Піколо і канцтоварів- три в одному :)

9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Була сьогодні на гуртівнях.Спершу поїхала на Бузкову, одна була закрита, на іншій та шо Гулівер, для оптовиків це 2000 грн.Поїхали ми на Богдана Хмельницького, опечатана та гуртовня, поїхали далі на ту шо біля Фуршета.Там і скупились, ціни значно дешевшу ніж магазинні, вибір нормальний, але на Бузковій таки дешевше шо на 2, шо на 3 грн, це я з того шо пам"ятала порівнювала.Наприклад кільце для баскетболу там 26 грн, питала на базарі в магазині таке ж було 40 грн, різниця таки є.

10. blin

blin New Member

А конкретніше що за гуртовня? Яка мінімальна сума закупки?

11. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Вхід поруч базару Торпедо, там зорієнтуєтесь, бо в них вивіска є.

12. olja_zaj

Йдете як на радіоринок, трішки далі там.Там можна і одну річ купити.Якшо берете на велику суму то питайте за знижку, знаю шо після 1000 грн, дають 10% знижжки і т.д, то одразу в них питайте.

13. spivanka

spivanka New Member

а хто останнім часом бачив на гуртовнях іграшок пристойні прості пластмасові чи гумові пупси, щоби в садок підійшли? була в суботу на Бузковій де іграшки-то там або задорогі з музикою і всякими зайвими прибамбасами, або такої неважної якості, що аж "світяться".

п.с. а в кижковій гуртівні там же(Бузкова) чудово закупилася(хоча наприклад "Старого Лева" книги в Ашані так само коштують) і "мінімалки "не було ніякої(там де іграшки теж казали що будь-яку кількість можна купити)

14. olja_zaj

Там на Бузковій 2 гуртівні, на одній хоч одну річ можна купити, а от на другій від 2000 грн.

15. blin

blin New Member

Трошки далі це наскільки? І з якої сторони їхати? Якщо від кільція їхати до базару то по одній стороні є автостанція, а навпроти будинок де продають сувеніри, квіти штучні. Іграшок там не бачив. Далі по тій стороні магазин з меблевою фурнітурою, потім на куті будинка радіобазар.
    Далі вже супер маркет Фуршет. То куди? Ще далі йти? Чи я пропустив вже гуртівню?

16. Diamantyk

Diamantyk миється в бані

Всім добрий вечір.Підкажіть де є гуртовні з іграшками і де все ж таки дешевше????Дуже буду чекати на відповідь,а то незнаю жодної гуртовні,а хочу вже на Миколая купити подаруночки,ходила сьогодні на базар ціни космо..........чи то я просто вже давно на базарі не була....Дякую.

17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я знаю лиш одну за "спиною" у Магнусу, в дворі. Але чи є вона ще там..

18. Insolence

Insolence Living The Dream

Повертаєте, як на радіобазар, але проходите метрів 50 вперед.

19. рижик

рижик Well-Known Member

Вже нема, а шкода - ціни були досить нормальні...

20. Diamantyk

Diamantyk миється в бані

А де є,може ви знаєте????