Гуртовні Львова

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Жемчужинка, 12 Березень 2009.

1. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

А я і не кажу,що це одне і те саме.:)Я розповідаю вже про другу гуртовню.З посудом.

Там нема мінімальної суми закупки.Адреси не знаю,бо ніколи не цікавилася.:confused:

Останнє редагування модератором: 13 Березень 2009
  2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Гуртовні Львова.

Неа я ціну порівняла вже в Метро дешевше,бо я там і там купляю,в Метро упаковка більше штук має,84 штуки а в Карапузі 60.

• Подобається Подобається x 1
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Не може бути. Ми беремо Ліберо трусики, однакові пачки. Різниця в ціні копійок 60 :).
    Хоча... може тепер щось змінилося, мені пачки на місяць вистачає, давно не брала :)

4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Я беру комфорт 4,різниця 30 копійок,була тиждень тому:)

5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Хто б міг подумати... Дякую! А то все чоловіка ганяю по Метро

• Подобається Подобається x 2
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Якщо я правильно зрозуміла, то це Азов-Галичина
    http://www.azovgal.com.ua/?id=3
    На сайті є номери телефонів відділів, можете уточнити адресу

• Подобається Подобається x 3
  7. Жемчужинка

Так.Це саме ця гуртовня.А,якщо на схемі по вул.Городоцькій дивитися,то між Азов-Галичиною і Скниловом є Агроконтракт.

Я вам всім стільки секретів видала,а з вас ніхто мені нічого нового не відкрив.:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

8. Радість

Радість Well-Known Member

А ще, як будете їхати на овочевий склад :xaxa:, можете заїхати на квіткову гуртовню. Це одразу при виїзді зі Львова за мостом по праву сторону. Цю гуртовню добре видно. Вона зразу біля трасси і там пише великими буквами "Гуртовня квітів".

• Подобається Подобається x 3
  9. Галченя

Галченя Well-Known Member

А за квітковими вазонками я їздила в Винники на квіткову гуртівню. Залишилась дуже задоволена. Там тройна драцена висотою більше метра два місяці тому коштувала 90 грн. А спетхіфулум (цвіте типу білими каллами) теж десь такого ж росту - 60грн. Закупилась вазонками як для себе так і на подарунки. А ще тішусь, що вони прижились :y:

І ще здам вам своє одне місце, де залишила не мало грошенят:ninja: - це гуртівня книжок на вул. Бузковій. Значно дешевше ніж в магазинах. Шкода, що раніше я в Літері "жила":no:. Дуже полюбляю купляти книжечки для донечки:). Чоловік мене навіть називає книжковим маніяком:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  10. mileelen1

mileelen1 Well-Known Member

Гуртовня цветов есть еще на Богдановской, там же есть сувенирный магазинчик.

11. Жемчужинка

Ще 2 гуртовні квітів є.Одна наз.Зелемінь.Знаходиться біля Автовокзалу,друга-на гуртовому Шуварі.А,ще одна-в напрямку від Ювелірного заводу.Вглиб по вуличці.

• Подобається Подобається x 2
  12. Галченя

Гуртівню з вазонечниками до квітів я знайшла за Галицьким перехрестям. Там ще є ковані підставки під квіти. А на другому поверсі був посуд.

13. Жемчужинка

Якщо стояти лицем до Арсену,то це зліва.Там,здається,якісь бази були.То там ще на території є гуртовня тканин.А ще є гуртовня постілі,рушників і скатертинок.Знайдете там,якщо зацікавить.

• Подобається Подобається x 4
  14. Галченя

Якщо ви про Арсен той що на Зеленій, то там "зліва" ,на території складів Елеганту, є ще 2 гуртівні з посудом, якоюсь косметикою, канцелярськими прибамбасами і ще декілька.

15. Жемчужинка

Так.Я про той Арсен,що на Зеленій........

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

А це не там, де колись Інтермаркет був? Бо я вже там не була кілька років...
    Та й мене невиліковна хвороба - купляти посуд, особливо Люмінарк люблю...Щось як куплю, то мушу ховати від чоловіка, бо вже свариться...

17. Жемчужинка

Не знаю,що там було колись.Підіть-подивіться.Може,щось приглянете собі цікавеньке.Там невеликий вибір Люмінарку.

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Для тих, хто шукає тканини, тюль, штори - найкращий найбільший вибір за найнижчими цінами - гуртовня на Зеленій 147, причому тюлі, штори знаходяться в іншому приміщенні, позаду. тре охоронців питати, або зайти на склад з тканинами. Я протягом 5 тижнів обходила всі базари, спеціалізовані магазинчики в пошуках оригінальних штор, тюлі. Так знайшла там.Майже в себе під носом. І ціни сюттєво нижчі. Для порівняння - купила штори-дощик. На південному 1 м коштував 300 грн., в ЦУМі 200 грн., а на цій гуртовні 155.....

• Подобається Подобається x 5
  20. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Останнє редагування: 14 Березень 2009