Гуртовні Львова

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Жемчужинка, 12 Березень 2009.

1. Відповідь: Гуртовні Львова

На Тургенєва, на території кінескопу, а також на Зеленій, не доїжджаючи до Арсену.

2. sv-ukraine

sv-ukraine New Member

Відповідь: Гуртовні Львова

Самій цікаво, по-моємо, все що в нас продається, привозять з інших міст - наприклад з Хмельницька чи Чернівців...

3. Роса

Роса Member

Можу поділитись інформацією про гуртівню канцтоварів, яка згоріла в Стрийському парку.

Отож, підприємці, що заходились одразу справа від входу в тій гуртівні - вони переїхали на вул. Ковельську, 109б. Я, до-речі, тільки в них закуповувала всю канцтоварщину в офіс. Наприклад, коли в Метро найдешевший папір "Аро" коштував 33 грн. за пачку, то в них я купувала за 28 грн. пачку паперу (назву не пам"ятаю, але папір дуже хорошої якості... здається це колишній "Свето копі"). Зараз я цін на папір не знаю, але недавно купувала малій все до школи. То зошити 12 стор. в них по 1.09 грн. - 1.15 грн.

Підприємці, що знаходились в маленькій кімнатці зліва від входу в цю згорілу гуртівню - переїхали на вул. Джерельну 5 (це біля Краківського базару) і мають ще відділ в колишньому магазині "Бон тон" (Темп) на Франка, 161...Це дуже близько від тої згорілої гуртівні. Торгують, канцтоварами, книжками...

А от куди ділись решта підприємців гуртівні я не знаю. Там були ще одні підприємці з канцтоварами, другі - з книжками, ще - з штучними квітами, весільною атрибутикою, і ще - з одягом на вагу. Може в когось є якась інформація про тих підприємців - поділіться, будь-ласка. Особливо цікавить ця жіночка з штучними квіточками... вона такі бомбезні композиції робила, і кошики на Паску дууууже класно оформлювала... Дуже хочу її відшукати.

4. Lvivna

Lvivna Member

Дівчата, а де вона точно знаходиться?

5. Зануда

Зануда Well-Known Member

То моя улюблена гуртівня канцтоварів ... була...:sad:

6. ksenia

ksenia Member

У мене є їх візитка, там працювали Ірина і Оля, можу скинути в пп їх моб. тел. У них є ще крапка на Південному, т.ц. "Галерея" №209.

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

Хмельницького, 188. Орієнтир - прохідна Прядильної фабрики.

7. sv-ukraine

sv-ukraine New Member

На вул.Бузкова,2 - бічна вул. Зеленої , є багато книжкових гуртівень, і гуртівня канцтоварів

8. Олька

Олька Well-Known Member

Це не там де поворот з Зеленої на Батальну в перші ворота? Якщо там, то я там і рюкзак купляла і вибір там просто супер на всі канц. товари, я завтра поїду туди докупляти все що залишилось до школи.

9. odree

odree Well-Known Member

нє, то перед феноменом (навпроти арсену, амвею) на ліво, якщо їхати з сихова

10. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Якщо це там де я думаю то це не гуртiвня, а магазин. Вiн знаходиться бiчна вул.Панаса Мирного э поворот на вул. Ярославенка, 22 от там i знаходиться i шиють i дошивають i пришививають любе i рiзне взуття вибiр нормальний i все за цiною все 250 грн.

11. La esposa

La esposa Moderator

12. Відповідь: Гуртовні Львова

а де ж та гуртівня зі взуттям?

13. Lvivna

Lvivna Member

Сказали, що Ярославенка, 22. То не 73 маршрут туди іде часом?

14. соломійка

соломійка Well-Known Member

Ця жіночка (а точніше - дві жіночки, п.Ірина та п.Ольга) і надалі працюють у Стрийському парку - два тижні тому купляла у них квіти для декорацій у кафе (оформляла на весілля). Точної адреси не напишу, оскільки нової візитки не брала:girl_in_dreams:, але це вул.І.Франка, буд. 150 або 152 - житловий будинок, на першому поверсі якого є магазини, орієнтир - великі вікна у формі арок, біля входу завжди є манекен - наречена.
    Щодо квітів - саме там знайшла усе, що було потрібно, за нормальними цінами і з доречними порадами продавця.:girl_claping:

15. rododendronia

rododendronia Member

скажіть будь-ласка до якої години аони працюють і чи є там букетики гостям, дружкам, старостам ?

16. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Де у Львові е гуртівні іграшок

Свята наближаються! Де у Львові е хороші гуртівні іграшок?

17. Відповідь: Де у Львові е гуртівні іграшок

На вулиці Промислові, в дворі м"ясокомбінату величезна гуртівня іграшок і ціни відчутно нищі базарних. Ще є навпроти входу в СІЗО.

18. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: Де у Львові е гуртівні іграшок

На вулиці Бузковій. Там є гуртівні іграшок і книжок.

19. Snegana

Snegana Well-Known Member

На вул Бузковій, 2, ( территорія Львівгуртбакалії), там де відкрився новій спортивно-розважальний центр АПЕКС, є гуртівні з м"якими іграшками Гуллівер ( 3 під"їзд там же відкривається ще один склад з іграшками та сувернірами) , та в 1 під"їзді є на 2 поверсі, але ражду вам вже зайнятися цим процессом вже , тому , що під свята вони не хочуть пускати на склад роздрібних клієнтів. Бажаю вам успіху :))

20. Kecan

Kecan New Member

Ми закупляли дітям на таких гуртівнях:
    1. Біля радіоринку - вхід збоку;
    2. На території м"ясокомбінату;
    3. На краківському ринку (там де стоянка від вул. Джерельної) - Котигорошко;
    4. В районі Підзамче дуже велика гуртівня, але нажаль точної адреси не знаю, бо їхали туди машиною, але там тільки великий гурт (від 1500 грн).