Гуртовні Львова

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Жемчужинка, 12 Березень 2009.

1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Гуртовні Львова.

не знаю точну адресу,але моя знайома працює на такій гуртівні на проспекті Чорновола, якщо до неї додзвонюсь то спитаю точну адресу)

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Гуртовні Львова

3. KNadya

KNadya New Member

Перший раз про таку чую. Мене теж цікавить. Мені потрібно і мамі купити, і собі б не проти з малою гуляти.

4. Seppy

Seppy Active Member

Може хтось підкаже гуртівню з пластмасовими меблями. Десь -колись бачила і не може згадати...

Останнє редагування модератором: 30 Червень 2010
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Де в нас є гуртовні з посудом, зокрема шукаю столовий набір, такого плану

А ще де у Львові є гуртовні з дитячими іграшками, де є продукція польської фірми Wader (дороги, гаражі...)

6. strukOM

strukOM New Member

Знаю у Львові гуртовню сумок. Є і шкіряні і шкірзамінник. Якщо можна на форумі написати адрусу то я напишу

7. Зорянівонька

В Інтермаркет можна вже без карточок заходити, ніяких обмежень. І товару трохи навезли. Ціни класні. (вдома нарахувала, що на 400 грн зекономила 100)

8. Тетянка

то вже давно :), я щодня ходжу на цю гуртівню в обід - гарні ціни, часто якісь знижки/акції, особливо на побутовій хімії :).

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

а алкоголь там є? (МАртіні, Чінзано, коньяки)

10. Зорянівонька

здається є, принаймні різні коньяки і Мартіні

11. Тетянка

є, але значно менший вибір, ніж в "Метро" :)

12. napoleona

але в Ашані ше більший і набагато дешевше:girl_yes:

13. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

На Зеленій біля Арсену, там багато різних гуртовень і 2 з них з посудом, місяці 2 тому бачила там подібні набори.

14. Тетянка

Хіба?....Я б так не сказала...Порівнюючи конкретні вина - ціна нижча була саме в "Метро", та й викладка мені більше подобається саме метрівська...

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

п.с. - на Зеленій є маленький нюанс - тре набрати на певну суму ,я колись працювала в тому р-ні ,тому знаю :), і на жаль деякі позиції треба було брати партіями - н-д 12 великих чашок ,чи 6 тарілок, щось таке...Такі самі ціни є на гуртівні "Азов-Галичини", нема обмежень по сумі/кількості.

15. napoleona

а я чітко виписувала ціни на Мартіні, Чінзано, Асканелі, Букет квітів, Тиса, Тріно, Маренго, то була суттєва різниця з Ашаном(там дешевше)! Значить залежить від продукції, одна дешевша, одна дорожча

16. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

Та ніби ні, я там дещо купляла, але нічого такого не казали. Може забули чи правила поміняли, не знаю.

17. janysuk

janysuk New Member

lesja.f
    Типово Відповідь: Гуртовні Львова.
    дівчата , кого цікавлять гуртовні з весільними стрічками, шариками, плакатами, запрошеннями і т. д.... є біля 2-гої автостанції , точної адреси зараз не знаю, але днями там буду і візьму візитку

яка точна адреса цієї гуртовні біля 2-ї автостанції

18. panna

panna New Member

І мені якщо можна адресу в ПП,бо стільки всіляких обійшла,але все однакове.

19. IKA

IKA New Member

Колись закуплялась виключно в Метро, але мені не подобалось, те що треба брати по кілька штук всього, тому тепер їздимо в Ашан)))
    Ціни там, справді, різні: є дешевше і дорожче, але радує, шо можна по штуці брати)))))

20. Тетянка

На Зеленій є 3 гуртівні з посудом (р-н "Арсену"), одна, що в підвальчику - мін. сума закупки - 100 грн., 2 інші - на 1 та 2 поверсі будівлі, яка знаходиьтся збоку, перепендикулярно до того приміщення, де є "підвальна" гуртівня -там нема фіксованої суми. Колись в "підвалньій" гуртівні був більший вибір всього, то в ті дві інші я рідко заходила. Мала на увазі саме її ,коли писала вище :).