Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Гуртки для дітей

Дитячий басейн є в дитсадку на Південному. Є різні години занять в різні дні. Але для діток, які не відвідуються той дитсадок, заняття є платними.

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Як варіант басейн в 85 школі. То недалеко від південного

3. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

можливо хтось має туди контакти??? буду дуже вдячна.

4. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Чи можете хтось підказати, хто зараз є керівником ансамблю народного танцю "Ранок" (Будинок творчості на Пулюя/Наукова) та коли вони займаються (дні-години)? Дякую

5. Osya

Osya Active Member

Порадте щось дівчата. Нам 3,5 2 місяці ми ходили (сама пішла) на гурток Віночок в МЖК, вже їй подобалось, а потім після канікул коли танцювала то випадково із хлопчиком вдарилась, і відтоді ніяк не хоче іти на гурток, вже ї хлопчик вибачення просив, помирилися, і все рівно вийшла з кімнати і сиділа на коридорі. Дома каже що піде, як приодимо до дверей то навіть заходити не хоче. Що робити?

6. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

може хтось знає де є секція футболу для дівчат?

7. Nevistka

Nevistka Well-Known Member

Дівчатка, може знаєте, де є басейн для занять дитини 5 років? Цікавить район Чорновола. Ніколи раніше на плавання не ходили, але воду дуже любимо + загартуватися б хотіли, а то часто хворіємо.
    + Важливо, щоб був тренер, який вміє знайти підхід до дитини. Наперед усім дякую!

8. pywkarik

pywkarik New Member

Дитина без садочку. Порадьте гуртки чи заняття

Всім привіт. З певних причин сиджу з 2 дітьми в декреті, 4,5 і 3роки. Дуже хочу віддати їх в якісь гуртки, заняття, підготовку до школи. Але де не гляну - всюди набір з вересня-жовтня( Порадьте будь ласка гуртки без обмежень в записі, і щоб на кишеню не сильно давило)))
    Дякую

9. Arika

Arika Well-Known Member

Хотіла би дізнатися про гуртки з художньої гімнастики на Південному та біля Парку культури в Динамо (або може у Франківському районі ще якісь є), яка вартість і тривалість занять, відгуки про тренерів. Буду вдячна за будь-яку інформацію! Якщо вже таке писали, то тицніть мені :)

10. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ми також туди трохи ходили, але у них заняття чередувались - руханки, пізнання, і щось своїми руками. Доця була дуже задоволена.

11. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

На Південному заняття малечі 3 рази на тиждень по півтори години, ціна в районі 200 грн (так було раніше, зараз точно не скажу). Раджу в "Грацію" до Любові Леонідівни.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Чи може хтось водить чи знає де є гуртки тільки по вихідних, можуть бути приватні - малювання, щось розвиваюче або інші?... хочу малу кудись водити а в будні не маю можливості так як ми з чоловіком працюємо до 18год.

13. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Скажіть, будь-ласка, чи є якісь гуртки танців для діток 3 рочки в районі в. Шевченко (початок)-цирк. Які умови? Розклад заняття? Контакти? Дякую!

14. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

А нам ДУЖЕ потрібен гурток по малюванню!!! Підкажіть серйозний , нормальнй гурток! Бо ходими в школу на такий гурток, то там нічого навчити не можуть... все на скору руку, бо дітей купа... а ми так любимо малювати і дуже гарно малюємо)))

15. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

якщо справді любите, то чому гурток , а не художня школа*? В кожному районі своя, ми ходимо на Глінки вже третій рік)))жодного разу я не почула фрази: а може нині не підемо?)))

16. varschavcka

varschavcka Well-Known Member

На СКА є заняття з плавання, але там дитячі групи набирають з вересня і здається з 6 років приймають дітей, можна домовитись хіба що на індивідуальні заняття з тренером, ну але це буде набагато дорожче. Є ще басейн в Спорт Лайфі в ІнтерСіті, але чи є там заняття для дітей не знаю. Ще є басейн в садочку за Арсеном, біля озера, але які там умови не скажу.

17. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

У нас в районі немає худ. школи,, тому гурток... дитині дуже подобається малювати і малює пречудово...!!! шукаю щось серйозніше))

18. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

то ви вкажіть назву свого району, дівчатам буде легше вас скерувати....

19. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

не вказую район, тому що в принципі маю змогу возити дитину в любий район! для мене суттєво те,щоб цей гурток був насправді професійним, тобто керівник гуртка - професіонал і міг навчити дитину краще розвивати себе в цьому напрямку)

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Щоб дитина там плавала, потрібно купити дитячу картку на рік, а дитячу картку продають тільки тим, хто має в них дорослу. Коротше кажучи - накладно туди на плавання водити.
    По суботах є заняття для дітей у Студії , вони знаходяться в приміщенні компютерної академії "Шаг", на Замарстинівській