Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Гуртки для дітей

А в Жирафі батьків допускають на перше заняття?

2. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Думаю, що ні. Для чого вам це?

3. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

Я не заходила на першому занятті. Але і не питала, чи можна. Хоча діти різні бувають. Хтось не захоче без мами заходити. Треба питати. Мій малий загартований садком і всякими гуртками, тому йому мама не потрібна була :). Після заняття показував вдома всі вправи, які вони робили.

4. Latane

Latane Well-Known Member

це не для мене, а для дитини! Не всі дітки одразу погоджуються залишитися самі в незнайомому колективі і ще виконувати нові незрозумілі вправи без "очної" підтримки близької людини!

5. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

це ви себе так заспокоюєте, якщо дитина надто прив'язана до вас, то м'якого переходу, про який ви мрієте не буде. А очна підтримка в даному випадку не потрібна, дитина має зосереджуватися на собі і на тренері, а не на мамі. Якщо ви знаєте, що дитина буде хвилюватися і переживати з приводу того, що там нові люди, нова обстановка, то просто поговоріть з дитиною про це, покажіть відео-презентацію студії, де видно і тренера, і діток, що займаються. Тренер зі свого боку зробить все, щоб дитині, яка перший раз, було максимально комфортно, повірте мені, бо знаю Руслану особисто. Просто поговоріть з дитиною, розкажіть куди йдете, що її там чекає, які завдання на неї там чекають. Діти від її занять в захваті, тому все буде гаразд, не хвилюйтеся і не намагайтеся супроводжувати дитину там, де нема потреби, це гарний шанс для того, щоб дитина відчула себе дорослою, самостійною і зрозуміла краще себе, бо філософія його спрямована в першу чергу на це.

6. Latane

Latane Well-Known Member

ми якби не перший рік на гуртки ходимо і випадки були різні - деколи доні було потрібна моя підтримка перший раз або ж навіть після деякого часу ходіння на заняття!

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

дівчата, може хтось ходить чи щось знає про розвивалку на вул.Гординських(біля Алтайських озер)

8. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Шукаю Кіокушинкай Карате в рн БХмельницького, Липинського, Чорновола. Малий ходив рік і дуже прикипів, тепер 1клас і треба шукати зручніший розклад. Підкажіть, буду вдячна.

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ми ще хоимо на карате з вересня. Максимкові дуууже подобається, за декілька занять купа прийомів навчився, сідає на шпагат. Платимо 150 грн. в місяць, ходимо тричі на тиждень

10. sonyafortuna

Знайшла!!! Ще й попали до нашого першого тренера, малому подобається в нього займатись, в школі №44 Т Шевченка за Краківським ринком.

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а що можна для дітей-дворічок. треба щоб виганявся, всілякі мальовидла не підходять, тому думаю..на танці ще заскоро, на карате теж ще не беруть ніби..

12. Halina

Halina Well-Known Member

Ходили на "зайкова наука" на Пулюя там багато уваги різним руханкам. Нам не підійшло по тій причині що багато руханки, а нам би більше малювання-ліплення.

13. puha

puha New Member

Рекомендую Центр науково-технічної творчості на Франка, 133.
    Малий у 7 років робив літак менший, парашут, більший літак. Малий в захваті, просто біжить туди, зробивши всі уроки. На модель іде 1-2 міс. по 2-3 рази на тиждень. Викладач чудовий. Безкоштовно.

14. sonyafortuna

-з карми ?-Район звичайно не той що я шукала, за те тренер те що треба. Місце в основному вибирала собі для зручності( є такі занняття на Хімічній і Замарстинівській), але звичайно прерогативу віддала малого вибору, от йому комфортно займатись з цим тренером, :girl_claping:це ж йому займатись:)

15. Златка

Златка Well-Known Member

Чи є у Львові деінде балет, крім хореографічної школи на Дорошенка? Дуже шукаю :girl_flag_of_truce:, але безуспішно...

16. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Такі курси - моя мрія !
    Але переважно, коли щось найцікавіше проводиться, нам бракує одного-двох років :sad:

Може, кого зацікавить:

У Львові відбудуться курси іконопису для школярів
    Курси іконопису для учнів – унікальна програма, адаптована для учнів середнього та старшого шкільного віку, завдяки якій можна освоїти давню традиційну техніку темперного іконопису, та власноруч написати ікону святого Миколая.

Кожен учасник курсу писатиме ікону згідно канонів іконопису на липовій дошці, натуральними фарбами (органічними та мінеральними пігментами) взоруючись на найкращі зразки стародавніх українських ікон 14 – 16 століття.

Навчання відбуватиметься у невеликих групах (не більше 10 осіб), що дозволить максимально приділити увагу кожному учаснику.
    Дата проведення: оскільки цього року зимові канікули в школах розпочинаються по-різному, на курси можна записатися у грудні або у січні: 8 – 13 грудня 2014 р.,12 – 17 січня 2015 р.

Час проведення: 10.00 год. – 17.00 год.

Вік учасників: 10-15 років.

Учні будуть займатися у двох вікових групах:

10 – 12 р. (5 – 7 класи);

13 – 15 р. (8 – 10 класи).

Місце проведення: корпус Філософсько-богословського факультету УКУ, вул. Хуторівка, 35а, м. Львів;

Вартість: 1200 грн. (матеріали для іконопису, обіди та перекуски, екскурсії, аніматори).

Після завершення курсу учасники отримають сертифікати.

Зголошення приймаються до 1 грудня.

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 07:51 ----------

Ще знайшла таке для канікул:
    велике фото!

Останнє редагування модератором: 22 Листопад 2014
  17. Fast

Fast Well-Known Member

Як знайдете мені маякніть.
    Бо з вересня швидше за все таки підемо в балетну (як нічого іншого не знайдемо).
    Правда з очима не знаю,що робити. Нам зразу сказали, що для нас додзвіл-довідка від окуліста обов'язкова, бо в дітей сильне навантаження.

18. Златка

Златка Well-Known Member

З 9-ти років там набір в перший клас, діти меншого віку займаються у підготовчому класі , донечки якраз з вересня туди ходять - і як на мене сильного навантаження там нема...
    А чи водив хтось своїх діток на хореографію в бебі-клаб? Які відгуки? В нас хореографія розглядається як варіант заміни балетної школи, але шукаю щось в центрі або в районі Виговського...

19. Злата

Злата Well-Known Member

може як варіант заміни розглянете художню гімнастику, ніби є на Патона в 15 школі і на Південному

20. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дівчата хто може допомогти з таким питанням, в церкві взяла лист до святого Миколая (від дітей сиріт і дітей з малозабезпечених сімей), хлопчик просить домовитись/влаштувати кудись на плавання, так як батьки не мають змоги, написав що є на Південному якийсь дитячий басейн(хлопчик живе поруч) Дитині 6 років, я розумію це має бути щось в районі де він живе, може хтось порадити куди звернутись, так як з басейнами не мала ніколи справи.