Відповідь: Гуртки для дітей Сьогодні були в Софії на плаванні від Мацьопи з меншим. Ну заняття класні. але мій малюк не хотів в воді бавитися - притиснувся до мене і так сидів. Попробую ще, шкода якщо не піде йому.
Відповідь: Гуртки для дітей Підкажіть будь ласка, де ще в центрі (крім Петрушевича) є великий теніс для дітей?
Відповідь: Гуртки для дітей З тим видом спорту важко. Цілорічно є на Мельника( Спартак). Взимку шатро натягають на 3 корти. З "Динамо" діти взимку по шкільних спортзалах ходять, а влітку- на вулиці.
Відповідь: Гуртки для дітей так, я про спартак і динамо знаю, про цитадель теж, але шукаю щось близько (я під Високим замком), щоб не возити малу, а ходити. Може десь у школах є в центрі, наприклад, на Левандівці є теніс в приміщенні спортзалу якогось навчального закладу, при чому, в неті інфи немає. Сподіваюсь, хтось побачить тут і напише.
Відповідь: Гуртки для дітей На Левандівці є в СШ №65 по вул. Роксоляни. І в тій школі оголошення є при вході. А в загальному вони по місту не рекламуються. Тому в вашому районі також так може бути. Зробіть екскурсію школами поблизу, то ,можливо, знайдете.
Відповідь: Гуртки для дітей це нормально, він почувається в безпеці біля мами, особливо вперше в незнайомому місці. В мене Маргошка за 2-3 разом адаптувалася, але кльово було, що вона постійно в мене на руках була, захотіла - притиснулась і ми відійшли погодуватися, захотіла - почали займатися)))
Відповідь: Де у Луьвові знайти... (4) Підкажіть які відгуки про білу пантеру(танці для дітей)на сихові
Відповідь: Гуртки для дітей Дівчата підкажіть де у Львові є заняття з ранього плавання для дітей, моєму синові 2.4 крім Софії на проспекті Шевченка. і ціна також цікавить. Дякую.
Відповідь: Гуртки для дітей Китенятко - в гімназіі на Симоненка. Але там зараз канікули. В Формулі краси - та сама Мацьопа, що і в Софіі.
Відповідь: Гуртки для дітей Формула Краси на Стрийській, вартість - 320 грн. за 8 занять. Понеділок-четвер о 15 год, субота - 12 год.
Відповідь: Гуртки для дітей Підкажіть, хто знає, в будинку творчості на Науковій є якісь гуртки з чотирьох років чи там все з п'яти?
Відповідь: Гуртки для дітей може щось змінилось, подзвоніть туди, але коли нам було 4, нас попросили підрости а тоді приходити...
Відповідь: Гуртки для дітей Хтось водить своїх діток на плавання в Спорт Лайф? Які там умови? Чула відгуки, що вода найкраща саме у них
Відповідь: Гуртки для дітей мій малий ходить. Навчився триматися на воді за пару тиж. - тато навчив. Тепер буде займатися з тренером. Йому дуже подобається. Допоки тато на тренажерах, малий в дитячій кімнаті, з ними там займаються дівчатка. Він ходить із задоволенням.
Відповідь: Гуртки для дітей Яка вартість абонементу? Мене цікавить тільки басейн,тато теж би плавав той час
Відповідь: Гуртки для дітей Дівчатка, підкажіть будь-ласка, чи є хороші гуртки в районі Водоканалу (спорт, творчість).