Гуртки для дітей

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем zirka, 24 Січень 2008.

1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Гуртки для дітей

Не зовсім про гурток
    у ресторані Деліс ( Стрийський парк) є дитяча кімната, вікна виходять на дит. площадку. Хтось знає, що там таке, які умови і т.п...

2. Olenyk

Olenyk New Member

Дівчата! Може хтось знає, чи є якісь гуртки (розвивалки) для дитини, віком 2,9, але щоб заняття були по суботах. Може щось при церкві. Бо в будні нема кому її водити.

3. welyolka

welyolka New Member

Дівчата, привіт! Мене цікавить ваша думка з такого приводу: чи хотіли би ви водити дітей на заняття з фізичного розвитку? Фізичний розвиток - це не спорт, а вправи, скеровані на укріплення м'язів, тренування необхідної гнучкості і роботу з тими ділянками тіла, які в дитини розвинуті не так добре, як усі решта. Я сама для себе дуже довго шукала, що було би і корисним, дієвим і не дуже складним одночасно, потрапила до п. Марії з Туринки (хто чув), вже 12 років роблю її дивовижні вправи. Займаюся зі своїми дітками, з дітками знайомих. Маю певні досягнення, дуже люблю свою роботу. Коментуйте, питайте. Чекаю! :girl_bye:

4. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Привіт, мене цікавить, чи можете ви робити вправи на усунення сколіозу? якщо так, то я бажаюча )) і ще уточніть час і місце проведення.

Останнє редагування: 5 Квітень 2014
  5. welyolka

welyolka New Member

Напишіть мені в ПП про свою ситуацію. Тоді я вам скажу точно. Що стосується фізичного розвитку дітей, то ці вправи якраз допоможуть запобігти виникненню сколіоза, плоскої стопи, сформують хорошу поставу. Взагалі, в мене є пропозиція до мам майбутніх першачків - фізична підготовка до школи.

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ідея класна - але розпишіть де ви це проводите, скільки часу триває, вартість, години занять.
    Мене особисто цікавить.
    І ще - чи заняття реальні і для менших діток? 3 рочки?
    Дякую.

7. mpaseflora

mpaseflora New Member

І мене цікавить. Малому 3,9 р. і хочу ходити на такі заняття.

8. welyolka

welyolka New Member

Привіт! Відповім на основні питання.
    1. Вік дитини - обмежень немає. Але чим менша дитина, тим більша допомога з боку мами потрібна. Взагалі для діток дошкільного віку присутність мами необхідна, діти 6-7 років, як правило, легко займаються самі.
    2. Розклад. Розклад в процесі формування, побажання щодо часових меж в ПП вітаються.
    3. Місце проведення - центр. Найближчим часом проведу відкрите заняття, познайомимося, все детально розкажу. Чекайте новин.

P.S. Дівчата, є ще один дуже важливий фактор - готовність Вашої дитини до занять у групі. Часто трапляються ситуації, коли з дитиною необхідно працювати, але до роботи в колективі вона не готова. Я ніколи і нікому не відмовляю, але якщо ви розумієте, що з Вашою дитинкою необхідна індивідуальна робота, то краще почати заняття з нею вдома, у звичному середовищі, а тоді вже доєднати до групи.

9. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Дівчата, порадьте нам якийсь гурток (крім розвивалок). Нам 2 рочки, дууууже активні, басейн не підходить, бо мала боїться великої кількості води. Бажано в районі Нового Цуму.

10. Latane

Latane Well-Known Member

Хтось водить діток в студію Діти Майбутнього при храмі Різдва Пресвятоі' Богородиці на Сихові - які враження? Умови? Вартість?

11. nyatochka

nyatochka Well-Known Member

були ми сьогодні перший раз в Софії на плаванні від РЦ Мацьопа. Малий в захваті! Були навіть з кількамісячними дітками))

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І ми колись в Софію на Аквабейбі ходили (років 6 тому), тепер тренер Марія нас тренує в Аквапарку

13. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Порадьте тренера з плавання зі спортлайфу на Сихові.
    малого будемо туди водити.
    і може хтось зможе про дитячі секції, що там, розповісти.

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

вчора коли забирали сина з садку, вихователь дала цидулку в якій шлось, що при прослухуванні сина виявили музичні здібності , і запрошують у "дударик".
    хтось водить діток ?

15. Альона

Альона Well-Known Member

Я б на вашому місці не пропустила можливості дати сина в Дударик ( якщо ми говоримо про Львівську академічну хорову капелу Дударик).
    Це не просто хор, у цій школі окрім уроків співу навчають сольфеджіо, музичної літератури, гри на інструментах — скрипці, гітарі, сопілці, фортепіано, бандурі та акордеоні. Туди зовсім непросто попасти, потрібно мати неабиякі вокальні дані :girl_yes2:
    Спробуйте однозначно, думаю ви залишитесь задоволеною.

16. mpaseflora

mpaseflora New Member

Вже писали вище. Погортай.

17. Latane

Latane Well-Known Member

Погортала і скористалася пошуком (знайшлося близько 7-8 дописів - це з 2010 року) - але ніякої інформації про враження від студії "діти майбутнього" немає...
    Зрозуміла з одного допису, що там сирувато і не добре прибирають приміщення, а як якість занятть? Чи видно розвиток дитини? Що за педагоги займаються з дітками?

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

це ще не 100% попадання в клас. Моєму Саші теж дали таку цидулку, що от, виявлено здібності й запрошують на прослуховування. Ми те 2 прослуховування успішно пройшли (було багато діток із садочків і шкіл, яким дали аналогічне запрошування), й нас записали в підготовчу групу, якось так. То в них заняття 1 година, а ті, кого зразу взяли в 1 музичний клас, то заняття було 2, чи 3 години. Є заняття на Коперніка, а цього року відкрили пробну групу на Сихові, власне, ми туди й ходили 8 міс., аж поки тиждень тому мій Сашко заявив, що він вже більше не хоче ходити...Я засмучена, бо викладачі молоді, дуже привітні й хороші. В підготовчому класі вони не тільки співали, а й мали різні ігри, з ними багато розмовляли на духовні теми....Але малий вперся, що йому нудно стояти й співати одне й те саме й все тут....

19. Tatiana Lev

Tatiana Lev Active Member

Мабуть,небагато батьків знають,що при музучилищі і при консерваторії існують теж дитячі групи.Це педпрактика для студентів.Тобто викладачі тих закладів вчать студентів як вони мають вчити дітей. А діти відповідно вчаться як в музшколі і отримують знання від викладача і студента.

20. fiesta

fiesta Well-Known Member

Були ми з малявкою на пробних заняттях в розвивалках Бояр і кузя на Сихові.
    Маю свіжі враження.
    Бояр - сихів
    Заняття 1,5 год. Ціна 30 грн. Група 1-2 роки
    В кімнаті стіл потрісканий, скотчем поліплений. Зацовгані іграшки.
    Килим брудний, весь в плямах. На килимі я збирала ковпачок від ручки, ще якісь дрібні пластмаски.
    За шторкою лавочки, де діти роздягаються, є купа тапків дитячих, там мами чекають старших діток.
    В кімнаті душно і смердить брудними шкарпетками!!! Чесно!!!
    Заняття: 30 хв-розвиток, 30хв-танці, 30хв-умілі ручки.
    1-розвиток. Малювали пальчиками, дерев»яні іграшки, шнурівки…
    Були ми і ще 1 дівчинка. Я втіштлась, що викладач приділить більше уваги. Не тут то було!!! На мою малу уваги ноль! Інша дівчинка старша була, давно ходить і гарно контактувала з викладачем. От вони собі мило займалися. Я думаю, раз ми вперше і молодші, то викладач мала б познайомитись з малою, помогти адаптуватися, помогти робити завдання, бо ж це перший раз… А ми ніби виставу дивилися…
    2-танці. Тут сюрприз – прийшла старша група (від 2 років) і займались разом. Включили на ноутбуці дит.кліпи і під них в колі танцювали. Моя мала трохи сама потанцювала і дивилась кліпи. Надоїло їй.
    3-умілі ручки. Ми пішли додому.
    Я в шоці!!!

Кузя - сихів
    Заняття 40 хв.
    Ціна 40 грн
    Група від 1,5 до 3 років
    Було 7 чи 8 дітей.
    Кімната гарна, іграшки нові, все чисте.
    Вітались, знайомились, малювали пальчиками, співали-танцювали, бавились, ходили по масажному килимку.
    Викладач зі всіма дітками спілкувалась, всім помагала.
    Якихось надзвичайних вражень не маю ні поганих, ні супер-класних. Гарно там.

Думаю, моя малявка ще реально замаленька для таких розвивалок. Хоча ходити можна – трохи бавиться, а трохи щось для себе візьме… я ще буду думати…