Відповідь: Гуртки для дітей . Подруга працює у Бейбі клабі уже 3 роки. І справді каже, що дуже багато хороших викладачів пішло, набрали дівчаток з 5-го курсу інституту, які особливо не переймаються ні матеріалом, ні дітками. Каже, що найкращий рівень викладачів на Південному.
Відповідь: Гуртки для дітей Погоджуюсь, в мене подруга водить донечку в Дошкільнята на Південному і дуже задоволена вчителькою і малечі теж подобається! Підкажіть будь ласка де в районі Наукової є гурток шахів для діток?
Відповідь: Гуртки для дітей Доборого дня всім. пропоную гурток образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва для дітей віком від 4 років можливий набір групи і в суботу якщо цікавить звертайтесь, з дітьми вивчаю живопис, графіку, декорування, кольорознавство, розпис на склі вітражними фарбами, пластилінопластика та багато інших цікавих поробок
Відповідь: Гуртки для дітей Центр понеділок середа пятниця є ще місця з 12.00 до 13.00 і 17.30 до 18.00 і район водоканалу вівторок і червер ті самі години модживо і суботні але потрібно формувати групу від 5 дітей
Відповідь: Гуртки для дітей Моя доня ходила в Едельвейс, займалась хіп-хопом 1,5 року, з 4 років ( Грація, Південний ). Почали займатись в вересні 2012 , в групі було 26 діток, в лютому в групі залишилось лише 9. Діточки, які продовжували займатись були дууууууже класні. Кістяк нараховував 7 танцюристів, які виступали, змагались, ними захоплювались глядачі щоразу, уявіть, мацьопи, які майже професійно танцюють хіп-хоп! Показові виступи нашої групи дуже вражали ( хляпанка і хіп-хоп ). В кімнаті у моєї Нікусі 3 медалі, дипломи- одна з них за 1 місце у Всеукраїнських змаганнях, соло. Виходячи з мого допису, можна подумати, що я рекомендую Едельвейс, і що це хороший відгук. Зовсім навпаки! Едельвейс- дуже непорядний, викладачі байдужі, ні на йоту не цінять діток, їхні вміння. Коли настав час переводити нашу групу у вищий клас, переходити в наступний рівень, цей танцювальний клуб заявив, що семеро дітей- це мало, їм "невигідно" займати на годину зал для такої кількості, що програма далі не піде, натомість..... до нас набрали 34 новеньких діток різного віку ( 3- 5 років ), і почали вчити все з початку- хляпанку, ті ж самі рухи хіп-хопу, в яких наші дітки вже були призерами. Ми звертались до директора танцювального клубу, жалілись, вимагали... Викладачі- молоді дівчата, їм абсолютно було байдуже. Закінчилось тим, що наша група розпалась, про Едельвейс більше не хочемо чути. Я не рекомендую Едельвейс. Це танцювальний клуб, який збирає гроші, а про перспективи своїх вихованців ніколи й не задумується.
Відповідь: Гуртки для дітей Якраз зайшла на ДП, щоб про вас розказати. Моя Соломія була на двох заняттях. Дуууже задоволена. Ми почали ходити і всім рекомендуємо
Відповідь: Гуртки для дітей Дівчата!порадьте хорошу театральну студію чи живопису,близько до центру.поділіться досвідом,бо відвідували студію Фора поки не стикнулись з неприкриттм хамством,агресивністю і неадекватністю її керівника Кудовби Володимира.Дитину швидко забрала,щоб не травмувати психіку цим аферистом.Дівчата,хто стикався з цим суб'єктом і має про нього якусь інфо прошу написати мені на почту osenlar@gmail.com.Збираю підписи під скаргою до відповідних інстанцій стосовно цього діяча.дуже прошу долучитись всіх бажаючих і захистити наших дітей від діяльності цієї неадекватної людини.дуже дякую всім небайдужим. ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ---------- Serafun,а можна детальніше?або якісь координати,бо якраз шукаю образотворче для доні.
Відповідь: Гуртки для дітей Зайшла сюди запитати думку мам з дітками від 10-років. Зараз стою перед дилемою, чи організовувати курси з декоративного мистецтва, а саме ювелірне мистецтво (робота з металами, напівдорогоцінним камінням, шкірою, бісером) і моделювання одягу власного. Бо маю закуповувати матеріали і хотіла б спитати Вашу авторитетну думку, чи було б таке цікаве вашим діткам у вигляді мистецького курсу, який включає різні техніки?
Відповідь: Гуртки для дітей Моя похресниця ходила в таку студію дизайну на вул. Руській. Були діти різного віку; хлопці і дівчата. Вони малювали на склі, на папері, моделювали одяг..., різне робили. По їхніх ескізах той одяг шили. Потім в галереї був показ мод і виставка робіт. Діти були задоволені. Але зараз та студія ніби не працює...
Відповідь: Гуртки для дітей Ну ми власне хочем щоб діти/дорослі самі шили, декорували одяг. Розробляли прикраси, вивчали дизайн і основи цього. При тому мали доступ прямий до всіх матеріалів, які можуть бути задіяні в їх мистецькій діяльності, і при тому якісних матеріалів. Бо я теж була в такого роду студії, але не у Львові. То мої враження були двоякі: по-перше діти робили все в форматі майстер-класу, тобто один навик і все, а по-друге матеріали закуповували самі. Відповідно батьки не могли накупити всі можливі матеріали, які б хотіли задіяти діти, бо лишалось би багато зайвого, тому купували мінімум і відповідно на виході діти отримували доволі звичайні речі, які нічим особливо від урока праці не відрізняються. Тут я власне б хотіла зробити можливість доступу до всіх (ну майже всіх ) відомих мені якісних матеріалів для дизайну прикрас/одягу, щоб у форматі тривалих курсів можна було зробити якісну і хорошу річ своїми руками від "а до я" ну і отримати різні навики роботи з різними матеріалами. Тому б дуже хотіла почути думку форумчан стосовно цього, чи хотіли б ви таке бачити в пропозиції мистецькій львова і чи хотіли б відвідати таке (це для дітей 10+ і дорослих). Матеріали просто дуже недешеві, і перед тим як закупити щось хотілось би мінімально бачити картину.
Відповідь: Гуртки для дітей Я ще дуже так ретельно не рахувала, але попередньо ціна не менше 100 грн/заняття (близько 3-3,5 годин одне заняття), раз в тиждень. Тривалість курсу від 2 місяців. Тобто за 2 місяці можна мати готову красиву роботу (наприклад кольє) в одному зі стилів/технік і при бажанні далі освоювати інші техніки. То так навскидку, але оцінюючи вартість матеріалів і устаткування ціна там буде явно недешева.
Відповідь: Гуртки для дітей З якого віку можна починати водити дитину на гуртки? Танці, малювання тощо?
Відповідь: Гуртки для дітей мені видається у кожного індивідуально. Спробувати можна піде чи ще зарано / не цікаво))
Відповідь: Гуртки для дітей ми от минулого тижня спробували на малювання, малій дуже сподобалось, з нами на занятті були старші дітки але мала не відставала від них. Хочемо спробувати на танці, тільки ще не визначились куди... знайома розказувала, що водили свою малу (3 р.) на танці, то вона просиділа все заняття на лавочці з мамою хоча дома дуже любить танцювати. все індивідуально
Відповідь: Гуртки для дітей 1- Дівчата, хтось водить діток від 1 року до 2 на якісь розвивалки на Сихові? (Знаю Бояр, Кузя, в церкві Різдва Богородиці. ) Поділіться враженнями... 2- знайшла в неті ще "родинний центр Ляля до ляля по"... Хтось чув таке?
Відповідь: Гуртки для дітей Подруга 2 роки водила доню на заняття в церкву - була дуже задоволена, але бажаючих було багато, тому записують завчасно.
Відповідь: Гуртки для дітей Дуже гарна і цікава ідея. Та порадила б вам спочатку набрати діток- на форумах, оголошення з інформацією про курс розповсюдити, а тоді закуповувати цей не дешевий матеріал.